Laki21 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 6 minutes ago, fradler said: Volters-Ivanovic su spejs satl za Hol-Uskokovic, a i sa ta dva mucenika smo uzeli sve trofeje. Polako, bice to odlicno ako se pogodi sa bekom. Hol je korisniji igrač od Nejta, ume i da opust mudašca kad treba. Šanse da Neca šutira trojke u dve uzastopne tekme za titulu sa +60% su iste kao da ja pobedim u San Remu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 5 minutes ago, Laki21 said: Hol je korisniji igrač od Nejta, ume i da opust mudašca kad treba. Šanse da Neca šutira trojke u dve uzastopne tekme za titulu sa +60% su iste kao da ja pobedim u San Remu. Za vise od posta, ti kad nekog ne volis bas ides u krajnost i totalno gubis objektivnost 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Bukvalno nadrealno Laki. Sve sve al reci da je Hol bolji od Nejta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 U mrznji su velike oči😀 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Dobrodosao kuci braco. 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ipak je Hol igrao u moćnom Promiteasu. Ovaj bledoliki u tamo nekom Žalgirisu i Makabiju. Očekivao sam boljeg igrača, ali daj šta daš 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sigurno je moglo i bolje al je po meni trenutno Nejt bolji igrac i od Jovica i od Markovica u stanju u kojima su 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 20 minutes ago, Laki21 said: Hol je korisniji igrač od Nejta, ume i da opust mudašca kad treba. Šanse da Neca šutira trojke u dve uzastopne tekme za titulu sa +60% su iste kao da ja pobedim u San Remu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 7 minutes ago, Sector said: Dobrodosao kuci braco. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 11 minutes ago, djurava said: Za vise od posta, ti kad nekog ne volis bas ides u krajnost i totalno gubis objektivnost Uopšte nije stvar u tome da volim/ne volim (lično bih ga birao kad svi ostali popadaju mrtvi), već je poenta u poruci koje njegovo dovođenje nosi. A poruka je - borba za vrlo dobro 16-18 mesto u EL i srebrno odličje u ABA. Budite sigurni da se sa Necom na mestu komandanta parade ne osvajaju titule. 10 minutes ago, Losmi17 said: Bukvalno nadrealno Laki. Sve sve al reci da je Hol bolji od Nejta... Rekao sam korisniji. Hol se veći deo sezone raspadao, iz koje kavih razloga. U finalu protiv Future je junački potegao, s obe strane terena. Bez njega bi osvojili kitu, a ne titulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Gledam ovu Titovu grafiku, i razmisljam kako ima neke tvrde kosarke u ovoj prvoj postavi, osobito ako iskopamo nekim cudom pare za Noka ili neko korektno resenje na 5. Onda mi pogled padne na klupu, osobito donji red, pa mi udari ladan znoj. Mi klupu, ovako kako je sad, ni nemamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Moglo bi se reći da od zadržavanja Noka maltene zavisi sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Boze svasta, Nejt je bolji igrac od Markovica. Stefan je imao nesto 4poena u proseku prosle sezone u EC. Samo kad smo njega zaobisli. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 https://www.instagram.com/p/CSaBFzMM2fq/?utm_medium=copy_link Tarifni Blek pregovara sa nama...bićemo grobari,Blek za Vajta...😂😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 42 minutes ago, Nate said: Odlican tim. Ima se koljemo s mornarom za cetvrto mesto To sam hteo da napisem bas. Za ozbiljnu ekipu fale prvi plej, prvi bek i dva centra. Mada, mozda moze i sa jos jednim centrom, ali ako se taj povredi jebali smo jeza. Puno osrednjih igraca plus brat Kalina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Lupate gluposti. Ovaj tim je mnogo bolji od proslogodisnjeg. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 10, 2021 Author Share Posted August 10, 2021 7 minutes ago, Laki21 said: Moglo bi se reći da od zadržavanja Noka maltene zavisi sezona. Taj je naš samo da ne omanemo sa bekom, to me pomalo plaši Nego, da te pitam jedno pitanje ... Noris Kol ili Volters, šta bi odabrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 15 minutes ago, Laki21 said: Uopšte nije stvar u tome da volim/ne volim (lično bih ga birao kad svi ostali popadaju mrtvi), već je poenta u poruci koje njegovo dovođenje nosi. A poruka je - borba za vrlo dobro 16-18 mesto u EL i srebrno odličje u ABA. Budite sigurni da se sa Necom na mestu komandanta parade ne osvajaju titule. Rekao sam korisniji. Hol se veći deo sezone raspadao, iz koje kavih razloga. U finalu protiv Future je junački potegao, s obe strane terena. Bez njega bi osvojili kitu, a ne titulu. Koristan?Really? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 29 minutes ago, djurava said: Sigurno je moglo i bolje al je po meni trenutno Nejt bolji igrac i od Jovica i od Markovica u stanju u kojima su i nejc je propustio pola sezone zbog povrede u zavrsetoj sezoni.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 https://prnt.sc/1mftzp9 Ucinak Hola protiv Buducnosti u finalu.Ako je ovo korisnije od Nejta...Onda stvarno.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Dobrodošlica Voltersu, on i Ivanović biće to vrhunski par na kecu. Još da ostane Noko, mada bi Blek bio još bolji kad bi moglo i onda da dovedemo tog beka pa idemo po titulu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 minute ago, n4l1m said: i nejc je propustio pola sezone zbog povrede u zavrsetoj sezoni.. I kako se tek posle vratio... Ali nema veze cujem da je dobar decko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 hour ago, n4l1m said: sto bi rekao aca shmrkas, belo, oko mene sve je belo.. Au brale kakva klupa. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 4 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: I kako se tek posle vratio... Ali nema veze cujem da je dobar decko. Cujem i ja da si dobar forumas pa nikom nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Klupa uopste nece biti losa ako dovedemo prvog pleja, prvu dvojku i centra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts