Kooineeperk Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 20 minutes ago, pavijan2 said: zar on nije ostojina pudlica? 19 minutes ago, n4l1m said: takoe, ostojina pudlica je fegi a ostojin mali je njegov sin sto drzi pbg stranicu.. lm, misko se oglasio pre pola sata da je jovanovic presao u niznji, a cim nije dementovao za lesora, verovatno je to to... 17 minutes ago, pavijan2 said: tegijev sin je ostojin mali? 16 minutes ago, n4l1m said: lol ne ostojin mali je ostojin sin.. ostaja je bio subjekat u kvotovanom, tako da se na njega referirao iskaz 😉 14 minutes ago, Crni said: Tegijev sin je pudličin mali🤪 4 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 (edited) Toliko mi je svega preko glave oko tog našeg centra da sam u fazonu da dođe što pre pa neka je i neki klinac, talenat neki sa kojim će DR moći da radi. Neka bude samo da ima tendencije da bude dobar napadač i to je to. Sezona nam je bukvalno ispred nosa i trebamo mirno i kompletno u nju, naročito posle povrede Vajta. I da dodam... Voleo bi Lesora kod nas ali ako ode kod komšija bukvalno me libo racku. Gledamo svoje dvorište. Edited September 14, 2021 by StiviKivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 14, 2021 Author Share Posted September 14, 2021 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Gde su mu ruke, jbt? [emoji102] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 (edited) Kkcz insajder (Vujicin) okacio story Stvari nisu onakve kakve se cine uz pratnju bella ciao 😁 Kume, kude si? 😏 Edited September 14, 2021 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 4 minutes ago, srlepajce said: Kkcz insajder (Vujicin) okacio story Stvari nisu onakve kakve se cine uz pratnju bella ciao 😁 Kume, kude si? 😏 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Sta se ovo desava? Cudna mi ova tisina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ceka se Lesor da izabere boje. Crvenu da vuce na ljubav ili crnu na groblje. 😀 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Pustite Lesora više ako potpise za nas pricacemo ako ne ne vidim razlog za priču o njemu, on je profesionalac i nema emocija dakle jedini motiv mu je novac i tako će birati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ima i boljih i gorih centara od Lesora na trzistu, nema razloga da se toliko pise o njemu. Ako dodje kod nas ok, ako ne dodje isto ok. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 hour ago, srlepajce said: Kkcz insajder (Vujicin) okacio story Stvari nisu onakve kakve se cine uz pratnju bella ciao 😁 Kume, kude si? 😏 Stvari su upravo onakve kakve se cine - 10 dana do plcetk sezone a centar "tek stize", bice vremene za uigravanje taman uz takmicarske tekme kd 24.septembra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 hours ago, srlepajce said: Kkcz insajder (Vujicin) okacio story Stvari nisu onakve kakve se cine uz pratnju bella ciao 😁 Kume, kude si? 😏 od vesti iz salate saznaje se da su partizani bili u pregovorima sa lesorom, da su nas pljuvali i da su pokusali njega da obrlate, al onda on kao iz inata izbrao nas.. lol ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Evo gledam, Justin Paton iz Hapoel Elita...sad bas igraju protiv Parme, odlican centar za obradu.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 A jebem mu misa kao da Jokica dovodimo, pa analiziramo svaki tweet koji okaci 😄 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Sta sad, nova tura tumacenja? Cigani gatari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ovaj bre mnogo filozofira... Bataljuj😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 38 minutes ago, n4l1m said: od vesti iz salate saznaje se da su partizani bili u pregovorima sa lesorom, da su nas pljuvali i da su pokusali njega da obrlate, al onda on kao iz inata izbrao nas.. lol ☕ Tile brate, zašto ne preneseš i drugi deo ekskluzive? Naime, Simonović se odrekao cele plate za ovu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 5 hours ago, bodo said: @drakon1 uskaci 🙂. Koje su bitne razlike? Mudra odluka ako se pita mene. Hoće li naša Kobra biti spreman za start Aba-e ? Trenutno ne znam zaista. Verovatno kolega @Sharp zna ako prati ovu temu. Vise je pitanje da li se time ABA okrece prema FIBA? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 47 minutes ago, StiviKivi said: Nece kod robije, prilicno jasan tvit. 6 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 43 minutes ago, threepwood said: A jebem mu misa kao da Jokica dovodimo, pa analiziramo svaki tweet koji okaci 😄 Jbt trebaće nam Sampolion da razmrsi sve tajne ovih tvitova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 41 minutes ago, Čvarkov said: Naime, Simonović se odrekao cele plate za ovu sezonu. Simonovica sam u prenosu uhvatio u nekom razgovoru sa Radonjom, delovalo je dosta ozbiljno, ne neka zajebancija, kao da su diskutovali o nekim akcijama sa utakmice. Deluje mi da Simon ozbiljno razmislja o trenerskom poslu i da ima zelju da bude tu makar i pored klupe. 51 minutes ago, StiviKivi said: Hoce covek da bude slobodan, nece da se obavezuje nekim ugovorima. Dakle ide tamo gde je to nacin poslovanja. Eto, resio sam vam. 🍻 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 18 minutes ago, Kooineeperk said: Simonovica sam u prenosu uhvatio u nekom razgovoru sa Radonjom, delovalo je dosta ozbiljno, ne neka zajebancija, kao da su diskutovali o nekim akcijama sa utakmice. Deluje mi da Simon ozbiljno razmislja o trenerskom poslu i da ima zelju da bude tu makar i pored klupe. Na kraju utakmice protiv Bajerna uhvatio da davi Kalinu nešto, smorio ga za medalju. Kao objašnjava mu šta je trebao da uradi. Pusti čoveka da proslavi sa ekipom šta gušiš jbt, još našao Kalinića koji je doktor košarke za njega. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Just now, Knipex said: Na kraju utakmice protiv Bajerna uhvatio da davi Kalinu nešto, smorio ga za medalju. Kao objašnjava mu šta je trebao da uradi. Pusti čoveka da proslavi sa ekipom šta gušiš jbt, još našao Kalinića koji je doktor košarke za njega. E tad, da li pre, da li posle Kalinica, nisam siguran, ali to su te scene 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts