Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

3 minutes ago, Storm said:

5 minuta ljudi nisu rekli ama bas nista vredno pomena 😀

A šta bi da ti kažu. Rekao je Radonja da čekamo centra, da Dobrić i Lazarević još ne treniraju zbog sitnih povreda, Volters dolazi  prvoga, skraćene pripreme zbog sindikata igrača EL, a ostalo kakva pitanja takvi odgovori. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Kankkunen said:

Eto šta je ostalo, probralo se ... :classic_biggrin: nema ni za EC.

 

Kako eurohoops nije obavesten da je Jovic potpisao za Zvezdu, samo su radovi na autoputu Nis-Beograd usporili zvanicno predstavljanje.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

 

 

Očigledno se dosta nade polaže u Kuzmića pa je doveden igrač relativno kompatibilan njemu, pretpostavljam da stručni štab zna bolje od nas u kakvom je stanju, ipak je to nedavno bio igrač za Real.

Ma šta bio igrač za Real?...uzo prsten sa njima...a ,,nedavno'' pre toga i NBA čemp...a mi se ovde izvoljevamo. Tačnije...postoji li još jedan reprezentativac sa oba prstena koji je u karijeri imao jednu uspešnu sezonu a igra EL zadnjih 5-6 godina...i zašto i drugi klubovi ne mogu da ga priušte...nego samo mi.

 

 

 

 

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Betolingar Misdongard said:

Ja mislim da Kalina mora da bude više od elitnog prašinara u ovoj ekipi. Nijesmo mi Fener, bliža nam je Valensija, a tamo je Kalina ipak bio neko na koga se gura lopta, 10ppg je imao u EL prošle sezone.

Odlicna opservacija kolega Betolingarde Misdongardže🙏

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sta znam, ako racunam Lesora i Jovica u timu, nismo lose poslozeni. Ima materijala za obradu, nije da ce da se cedi drenovina. Za Aba mislim da je dobro a u EL ce biti mucenja s vremena na vreme i utakmica sa 60 poena ali jbg to nam ne gine kako obrnes. 

 Jedini koji mi se ovde ne uklapa je Volters, sa onim njegovim flegmaticnim nastupima a la Teodosic. Imam takav neki utisak da ce pruzati taman toliko da ne bude pedala

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...