Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Storm said:

5 minuta ljudi nisu rekli ama bas nista vredno pomena 😀

A šta bi da ti kažu. Rekao je Radonja da čekamo centra, da Dobrić i Lazarević još ne treniraju zbog sitnih povreda, Volters dolazi  prvoga, skraćene pripreme zbog sindikata igrača EL, a ostalo kakva pitanja takvi odgovori. 

• Like 1
Posted
4 hours ago, Kankkunen said:

Eto šta je ostalo, probralo se ... :classic_biggrin: nema ni za EC.

Kako eurohoops nije obavesten da je Jovic potpisao za Zvezdu, samo su radovi na autoputu Nis-Beograd usporili zvanicno predstavljanje.

Posted

Očigledno se dosta nade polaže u Kuzmića pa je doveden igrač relativno kompatibilan njemu, pretpostavljam da stručni štab zna bolje od nas u kakvom je stanju, ipak je to nedavno bio igrač za Real.

Ma šta bio igrač za Real?...uzo prsten sa njima...a ,,nedavno'' pre toga i NBA čemp...a mi se ovde izvoljevamo. Tačnije...postoji li još jedan reprezentativac sa oba prstena koji je u karijeri imao jednu uspešnu sezonu a igra EL zadnjih 5-6 godina...i zašto i drugi klubovi ne mogu da ga priušte...nego samo mi.

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Betolingar Misdongard said:

Ja mislim da Kalina mora da bude više od elitnog prašinara u ovoj ekipi. Nijesmo mi Fener, bliža nam je Valensija, a tamo je Kalina ipak bio neko na koga se gura lopta, 10ppg je imao u EL prošle sezone.

Odlicna opservacija kolega Betolingarde Misdongardže🙏

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sta znam, ako racunam Lesora i Jovica u timu, nismo lose poslozeni. Ima materijala za obradu, nije da ce da se cedi drenovina. Za Aba mislim da je dobro a u EL ce biti mucenja s vremena na vreme i utakmica sa 60 poena ali jbg to nam ne gine kako obrnes. 

Jedini koji mi se ovde ne uklapa je Volters, sa onim njegovim flegmaticnim nastupima a la Teodosic. Imam takav neki utisak da ce pruzati taman toliko da ne bude pedala

Posted

Alo ljudi, pa imamo Kalinu, zar da se bojimo nekoga... Ko god da dodje na centra dovesce ga on u red ne sumnjam. Jovke bi tu lego ko budali šamar, kao produzena ruka na terenu.

• Like 1
Posted

Mozda nemamo igraca sa 20+ poena po utakmici ali imamo nekoliko koji mogu da isporucuju 10+ po utakmicama. Kalina moze da preuzme ulogu, verujem da se racuna na Dobrica, Holinsa, Ivanovica, Vajta. Ima tu materijala za poene.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...