Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

Mislim da je Deda jedan od igraca koji nisu po ukusu Radonjica, bez obzira na telo, nisam siguran da ce on imati neku minutazu ove godine, ali bumo videli.

 

Radonjic je uradio jednu brutalnu stvar, ovo su uglavnom igraci u najboljim godinama, koji imaju kvalitet, ali i dosta iskustva.  Volters i Vajt su npr vec igrali u Zalgirisu...jedino je Holins padobranac, ali Radonjic ga je gledao dok je igrao u Nemackoj pod vodjstvom mladog i talentovanog trenera Pedra Kalesa.

 

Opet koliko ima srednjih godina, toliko sem Uskoka koji ce biti precrtan tamo kad Jovic prihvati Covicev ''sitnis'' Malo potpisa na dve sezone, ostavili smo domace igrace, doduse neki su mogli samo u penziju, eventualno Dobrica da neko pokupi, ali kasno se setio da odigra maestralne partije

 

Bice klanica na mecevima podeljene  Srbije, bice bogati grobari protiv siromasnih zvezdasa...napravio je lepu odstupnicu Cova ako mu se sve raspadne i ako ostane prica kamen na kamenu kad ode..

 

I dalje mi nije jasno zasto mi imamo bilo kakvu saradnju sa FMP-om kad tamo nema niceg za nas, te njegove hale ne donose nista, niti je to neki trosak...a sam klub nema sopstvene,aon kao predsednik sem sto vadi pare, mogao je eto kao veliki''zvezdas'' da to pokloni klubu...

Edited by Devil In My Pants
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Devil In My Pants said:

Bice klanica na mecevima podeljene  Srbije, bice bogati grobari protiv siromasnih zvezdasa...napravio je lepu odstupnicu Cova ako mu se sve raspadne i ako ostane prica kamen na kamenu kad ode..

 

siromasni olimpijakos protiv bogate panate. bedni ac milan protiv milionerskog intera

 

sta je poenta ovog PR pregalastva dostojnog politickih partija?

a kamen na kamenu nije ostao od prosle sezone, to znamo

  • Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Kada bi Deda imao UFC tonus i definiciju Simonovića već bi mu pre dve godine dodelili uramljen dres na gostovanju Fenera u Pioniru. Neka ga tu, iako će verovatno ove sezone bukvalno krpiti rupe. Odgledao sam jedan njegov intervju i ipak mi nije jasno da neko tako stabilan, inteligentan i potpuno svestan da je redak i originalan profil igrača, obdaren talentom i osećajem za ovu igru ali sa druge strane i transparentno limitiran fizikalijama, evo i nakon 5-6 EL sezona i odličnog tretmana u matičnom klubu, se opet pojavi na okupljanju tima za možda i poslednju sezonu na velikoj sceni sa ovim frejmom srednjoškolca kojem manguparija redovno otima kintu za užinu. Nakon svega navedenog rekao bi da je jednostavno lenj.

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ni mvp NBA lige, ni najtalentovaniji igrač na svetu nisu baš isklesani pa što bi bio Deda. Ja volim taj dašak prirode u moru ovih nabildovanih robota. Samo nečural, bajo moj.

 

kamo srece da je necural. da je necural sigurno ne bi ovako izgledao.

ne mora da bude nabildovan ali ovo je bre zapustenost. 

 

bas bi voleo da deda u jedom opsirnom intervijuu objasni kako je proveo leto i kako se pripremao za predstojecu sezonu, kako se hranio. :classic_biggrin:

inace njemu se sve oprasta, nas covek i zaduzio nas je mnogo puta. 

bice tu kad bude trebalo.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...