Igor_ Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 6 hours ago, thelosttribe said: Skin'o se i Deda. Isti lik iz nekog filma, ali nema sanse da se setim o kome se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 1 hour ago, Igor_ said: Isti lik iz nekog filma, ali nema sanse da se setim o kome se radi. Verovatno Supermen. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 (edited) Ajde kume javi se na Preobraženje Gospodnje... 😇 Da se kompletiramo! Edited August 19, 2021 by StiviKivi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Da se...preobratimo iz transfer animal u season animal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Just now, Hugo Punch said: Da se...preobratimo iz transfer animal u season animal. Tako je! Da se zatvara tema! 💪🔴⚪ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Skin'o se i Deda.Mene podseća na.. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 4 hours ago, Igor_ said: Isti lik iz nekog filma, ali nema sanse da se setim o kome se radi. Dark Knight Rises Bane sa AliExpress-a. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 nikad niko kao bane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 1 hour ago, StiviKivi said: Tako je! Da se zatvara tema! 💪🔴⚪ Kakvo bre zatvaranje, mora centar da stigne 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Kakvo bre zatvaranje, mora centar da stigne 🙂 🤔Ajdee? 😄 Pa to sam i kaz'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 13 hours ago, n4l1m said: gledam malo hajlajce lesora, nie to tako lose.. ☕ Posle tog klipa sam mu sve oprostio 😄 Bese Gavrilu Pajovicu upuceno? 4 minutes ago, StiviKivi said: 🤔Ajdee? 😄 Pa to sam i kaz'o Mea culpa, rano je ujutru pa ne videh 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Ni mvp NBA lige, ni najtalentovaniji igrač na svetu nisu baš isklesani pa što bi bio Deda. Ja volim taj dašak prirode u moru ovih nabildovanih robota. Samo nečural, bajo moj. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Ni mvp NBA lige Cak ima i ono seljacko rumenilo po rukama, kad se zajapure cvarci natalozeni na bicepsu...milina za gledati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Mamina kuhinja je zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 DeDa je najbolje partije pruzao kod Alimpija. Change my mind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Deda u fazonu, ako Jokić na jelen pivo i vruću jagnjetinu može da bude MVP NBA lige, mogu i ja na marlboro i picu kod Bucka da budem u petorci evroligaša Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 meni dida bas izgleda kao neko ko ceni janjetine ispod sacha i dobre, nepasterizovane pive ne znam zasto ga uvek povezujete sa FMCG proizvodima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 (edited) Mislim da je Deda jedan od igraca koji nisu po ukusu Radonjica, bez obzira na telo, nisam siguran da ce on imati neku minutazu ove godine, ali bumo videli. Radonjic je uradio jednu brutalnu stvar, ovo su uglavnom igraci u najboljim godinama, koji imaju kvalitet, ali i dosta iskustva. Volters i Vajt su npr vec igrali u Zalgirisu...jedino je Holins padobranac, ali Radonjic ga je gledao dok je igrao u Nemackoj pod vodjstvom mladog i talentovanog trenera Pedra Kalesa. Opet koliko ima srednjih godina, toliko sem Uskoka koji ce biti precrtan tamo kad Jovic prihvati Covicev ''sitnis'' Malo potpisa na dve sezone, ostavili smo domace igrace, doduse neki su mogli samo u penziju, eventualno Dobrica da neko pokupi, ali kasno se setio da odigra maestralne partije Bice klanica na mecevima podeljene Srbije, bice bogati grobari protiv siromasnih zvezdasa...napravio je lepu odstupnicu Cova ako mu se sve raspadne i ako ostane prica kamen na kamenu kad ode.. I dalje mi nije jasno zasto mi imamo bilo kakvu saradnju sa FMP-om kad tamo nema niceg za nas, te njegove hale ne donose nista, niti je to neki trosak...a sam klub nema sopstvene,aon kao predsednik sem sto vadi pare, mogao je eto kao veliki''zvezdas'' da to pokloni klubu... Edited August 19, 2021 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 11 minutes ago, Devil In My Pants said: Bice klanica na mecevima podeljene Srbije, bice bogati grobari protiv siromasnih zvezdasa...napravio je lepu odstupnicu Cova ako mu se sve raspadne i ako ostane prica kamen na kamenu kad ode.. siromasni olimpijakos protiv bogate panate. bedni ac milan protiv milionerskog intera sta je poenta ovog PR pregalastva dostojnog politickih partija? a kamen na kamenu nije ostao od prosle sezone, to znamo 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Apropo Dede, ima tu i sportista koji zaradjuju malo vise od njega pa dodju na pripreme dezmekasti. Nista sto pripreme ne mogu da istope. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 (edited) Kada bi Deda imao UFC tonus i definiciju Simonovića već bi mu pre dve godine dodelili uramljen dres na gostovanju Fenera u Pioniru. Neka ga tu, iako će verovatno ove sezone bukvalno krpiti rupe. Odgledao sam jedan njegov intervju i ipak mi nije jasno da neko tako stabilan, inteligentan i potpuno svestan da je redak i originalan profil igrača, obdaren talentom i osećajem za ovu igru ali sa druge strane i transparentno limitiran fizikalijama, evo i nakon 5-6 EL sezona i odličnog tretmana u matičnom klubu, se opet pojavi na okupljanju tima za možda i poslednju sezonu na velikoj sceni sa ovim frejmom srednjoškolca kojem manguparija redovno otima kintu za užinu. Nakon svega navedenog rekao bi da je jednostavno lenj. Edited August 19, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ni mvp NBA lige, ni najtalentovaniji igrač na svetu nisu baš isklesani pa što bi bio Deda. Ja volim taj dašak prirode u moru ovih nabildovanih robota. Samo nečural, bajo moj. kamo srece da je necural. da je necural sigurno ne bi ovako izgledao. ne mora da bude nabildovan ali ovo je bre zapustenost. bas bi voleo da deda u jedom opsirnom intervijuu objasni kako je proveo leto i kako se pripremao za predstojecu sezonu, kako se hranio. inace njemu se sve oprasta, nas covek i zaduzio nas je mnogo puta. bice tu kad bude trebalo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Ma Deda je lagan. Nesto kao Simanic, samo sto nije, hvala Bogu, "na vreme" otkrio PS4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Gledam DeDu i razmisljam kako me podseca na Savanovica, pa mi pade na pamet jedno pitanje. Jes da je off, ali nije kao da nismo navikli 🙂 Elem, da li jos nekog sem mene vise boli Savanov promaseni zicer protiv Francuske nego Mijatova precka protiv Holandjana? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 19, 2021 Author Share Posted August 19, 2021 13 minutes ago, ИEsA IlIC said: bas bi voleo da deda u jedom opsirnom intervijuu objasni kako je proveo leto i kako se pripremao za predstojecu sezonu. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts