thelosttribe Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 43 minutes ago, propolis said: Ne znam sta si ti gledao. Igrao je na poziciji 2 i zato sto ima sve karakteristike beka. Lojd kad se povredio Dobric je bio starter umesto Lojda,a i preuzeo njegovu ulogu skorera. Izvini, a ko treba da igra na 2 ako nema Lojda i Voldena hahahaha. Naravno da će igrati Dobrić, jer nema ko drugi. To ne znači da je 2, nikada nije bio, niti će biti. On nema zadovoljavajuć ball handling i tu se sva priča završava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Dobrić i dalje ima mehaničko vođenje lopte i ulaz. Meni to i dalje izgleda sirovo, ali činjenica je da dosta bolje završava ulaze i da je nabacio neki dobar flouter ove sezone. Ne vjerujem da Dobrić u EL može da bude startni bek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) 44 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Igrao, igrao. U Pasteti i Abi. Koliko god da je napredovao (a jeste), skeptican sam da tu ulogu moze da iznese u EL. Ne nego i u El startovao uz Davidovca i imao 11ppg. Edited June 20, 2021 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ultra i Playing the Angel... Kakvi albumi!!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 1 hour ago, Mairosu said: Nije čovek ni došao u Beograd a već počinjemo sa razmiricama. Poslah mu poruku jutros jel' više voli Violator ili Some Great Reward, on kaže, brate, Violator za sva vremena. Jeste, OK je Violator, ali druže, pa ođe imaš Blasphemous Rumours, Master and Servant, People are People. Pa Martin Goreovu piano baladu Somebody, najdivniju pesmu DM ikada. Ne znam, iskreno, malo sam i razočaran ali OK. Naćićemo se na Music for the Masses. 35 minutes ago, berti said: Ultra i Playing the Angel... Kakvi albumi!!! 11 minutes ago, 5geriti said: Meni je omiljeni Black Celebration. Uf, tesko pitanje postavljas @Mairosu 🙂 I ja bih odgovorio Violator... A sa Ultra bih uzeo Home 🙂 verovatno jedna od meni top 5 pesama od DM-a. I Black Celebration je odlican... Bas tesko pitanje 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Playing turneja, koncert u Sofiji. Uz koncert Cohena u Areni nesto najbolje dozivljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 1. songs of faith and devotion 2. music for the masses 3. black celebration 4. some great reward 5. violator 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Songs of.... Faza kad je sebe dozivljavao kao mesiju roka, bio u klinickoj smrti... Ludacki album, ludacki koncerti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Je l vas ova vrucina opicila u glavu? Ili o cemu se radi? Edited June 20, 2021 by Karakondzula! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Moderacija bi mogla sve ove postove o DM-u da prebaci gde im je i mesto a to je ''preko plota''. Da na svetom topiku opet spominjete jednog Gagija ''Gangulu'' Milosavljevića...baš je 2 mač. Edited June 20, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 54 minutes ago, SunZero said: 1. songs of faith and devotion Fala bobu da konacno neko postavi stvari na pravo mesto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Od kad je DM nepovratno otkazao koncert u Beogradu zbog 'laringitisa' a onda par dana nakon toga odrzao koncert u drugom gradu, od tada za mene vise ne postoje. Nikola Nikola..... 🙂 Edited June 20, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 16 minutes ago, mmajstor said: Od kad je DM nepovratno otkazao koncert u Beogradu zbog 'laringitisa' a onda par dana nakon toga odrzao koncert u drugom gradu, od tada za mene vise ne postoje. Nikola Nikola..... 🙂 i, ko je veći izdajnik srBstva, dave gahan ili jokić? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 23 hours ago, Dl91 said: Nema potrebe ljudi za svadjom, dajte da zbijemo redove. Aparthejd nam sledi, stize Zelimir i crno bela imperija. Vreme je da zbijemo redove, nasa malobrojna ali dobro odabrana ceta na celu sa Radonjom, pa da ponovo pokorimo sve. 😀😀 Meni bi bilo drago da Žoc preuzme Partizan pa da se pokrljamo momački. Iz ozbiljne konkurencije se stvara i pravi kvalitet, a ne da 10 godina zaredom bušiš Megu u finalu KLS. Nego daj toga Žoca da mu Radonja pokaže par fori 😄 6 hours ago, Profaarmor said: Paaaa na terenu i nije izgledao dobar ko lebac Meh prenaduvane su bile onre priče o udaranju Nnoka u bubrege i takod dalje. Džoni je jedan od onih takmičara i paljevina koji su ti mrski dok igraju za rivala, a obožavaš jih kad su u tvom dresu. Branko Lazić, Vladimir Lučić, Novica Veličković... Ta neka liga... Meni je drago što je podpisao za Zvezdu i verujem da če nam svima jako brzo postati drag. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 1 hour ago, SunZero said: 1. songs of faith and devotion DROGOŠU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Kog stranca iz Kine da dovedemo, prica se da sledece sezone mozda stranci nece igrati u kineskoj ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 2 minutes ago, Mairosu said: DROGOŠU Razumeo bih ovaj hajp da Ivanovic sluša Spandau ballet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 5 minutes ago, Mairosu said: DROGOŠU hvala😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 11 minutes ago, SunZero said: i, ko je veći izdajnik srBstva, dave gahan ili jokić? vidis kako umes pravilno da protumacis post? 🙂 Jokic slusa neke tres narodnjake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 4 minutes ago, pavijan2 said: Razumeo bih ovaj hajp da Ivanovic sluša Spandau ballet. da se raspitati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ovaj forum totalno poludeo. Na politici se prica o hrani. Ovde o muzici. :)) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 da prekratimo vreme do potpisa Bjelice, top 5/10 pesama DM? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 1 minute ago, SunZero said: da prekratimo vreme do potpisa Bjelice, top 5/10 pesama DM? blasphemous rumours, somebody, strangelove, policy of truth, everything counts to ovako na keca, evo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) 12 minutes ago, Mairosu said: blasphemous rumours, somebody, strangelove, policy of truth, everything counts to ovako na keca, evo behind the wheel, walking in my shoes, stripped, never let me down again, one caress, dressed in black, a question of lust, home, jezebel (demo), the things you sad (kad ovako pogledam jeste pomalo drogoška lista) Edited June 20, 2021 by SunZero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts