Laki21 Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 11 hours ago, LeBron said: Sacekaj Laki sa zakljuccima, dajmo Jovketu kredit, covek je elitni plej. Ti i za onog mucenog Perkinsa posle prve utakmice kod komsija napisa kao da je Rondo, a on u stvari dupe glava 🙂 Naravno da čekam, pa ja sam ga dovodio u Zvezdu kada su se svi sprdali s njim i pitali ko je ovaj kamenjar. Što se mučenog Perkinsa tiče, on je bolji igrač nego što je u Cirkusu prikazao. 7 hours ago, Sector said: Meni je smijesno da mi saljemo Simona u penziju a dovodimo kao zamjenu jos veceg penzionera. 😄 Ja nisam mogao da docekam njegov odlazak a tad je bio mnogo bolji igrac nego sad. Ajmo još jednom; Luka menja Kuridžu, a Lazarević Simona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Opustite se i uživajte. Čović i Radonjić znaju šta rade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 20 hours ago, Mairosu said: čekaj kakav sam recruitment odradio za Džonija, niko ni hvala da kaže. moj easygoing ciganjski šarm je rešio pola posla. "Imao sam veliku motivaciju, svi znaju kakav je Dejan Radonjić trener. Svaki trening guranje do krajnjih granica. Ali, bitno je bilo da sam igrao. Promenio mi je pogled na košarku, počeo sam da igram više za ekipu... Prvi, pravi trener bio mi je Dejan Radonjić. Nije to tako loše, da se mladom igraču gradi vojnički momenat. Od tada mi je ostalo to da, ko god da dođe, ćutim i slušam". Alal vera ! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 (edited) Hvala StiviKivi, sad nam je lakse. Edited June 19, 2021 by Valensija 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ivanović - sjajan potpis, agitovao sam za njega ovde godinama Jović - samo da ga zdravlje posluži Mitrović - sentimentalan potpis, nije igrač za EL ma kako ga ja voleo Avramović - nije ništa bolji igrač od Dobrića, ako će nam biti glavna dvojka teški downgrade u odnosu na Loyda, ako ćemo dovesti jooš jednog jačeg beka onda ok, ne boli glava ako imaš još jednog tipa koji zna da proturi loptu kroz obruč O Lazarevicu se nisi izjasnio. Bas me zanima tvoje misljenje na tu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Svi su losi dok ne dodju u ruke Dejana Radonjica... Dobric nije nalik Avramovicu...totalno dva suprotna igraca. Luka je bitan sraf kod Radonjica i ko to ne zna, dzaba je gledao meceve Zvezde u eri Dejana Radonjica...Malo je takvih cetvorki u stilu Sikme iz Albe...bolji je Dzoni sto kaze Kovacz...vole zvezdasi kad vide Amera da sutira fejdvej i lomi obruc. Avramovic je bolji za tim od Nedovica. Verujem da se ovde pravi tim,a ne gleda se individualno ko je bolji u basketu.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 22 minutes ago, Valensija said: Hvala StiviKivi, sad nam je lakse. I treba ti bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ja bih daleko rađe video Đenku u timu nego Avramovića. A i domaći je igrač. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Just now, Laki21 said: Ja bih daleko rađe video Đenku u timu nego Avramovića. A i domaći je igrač. Nego Laki na koliko % je danas bio Jovic? 😜 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Nismo se usrecili sa tim Aleksama, tako da je mozda i bolje da nas ovaj zaobidje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 (edited) 8 minutes ago, MrTripleDouble said: Nismo se usrecili sa tim Aleksama, tako da je mozda i bolje da nas ovaj zaobidje. Zavisi sve od velicine ugovara. Sto s tice Djenke brata , mislim da je trenutno 2 klase losiji od Voldena a nesto ne verujem da bi bio bas dzabe. Po meni ako so iste pare Avramovic je mozda i bolji, al sam siguran da za 200-300k po setoni, moye mnogo bolje od obadvojice Edited June 19, 2021 by djurava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 18 minutes ago, Decembarski said: Nego Laki na koliko % je danas bio Jovic? 😜 14% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 8 minutes ago, Laki21 said: 14% Znaci moze samo bolje... 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 11 minutes ago, Laki21 said: 14% A juče? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 6 hours ago, mister-no said: Kažu Jović zapušten, katastrofa... Rekoh da pogledam danas utakmicu kad za malo jače od 1/4 Jović 10p, dve trojke bez promašaja, ukradena lopta, banana.. 🙂 Ima brat Laki pomalo McLovske moći da izjinxuje igrača Kaze on istinu u datom momentu ali onda stvari krenu skroz suprotno po datog igrača 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 41 minutes ago, Ridji said: Ima brat Laki pomalo McLovske moći da izjinxuje igrača Kaze on istinu u datom momentu ali onda stvari krenu skroz suprotno po datog igrača Ridji kako je doslo do ove promene u Jovketovim stavovima, mora da si cuo nesto? Inace odusevljen sam sto se vraca, omiljeni igrac Radonjine ere 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 23 hours ago, threepwood said: Radice sa bekovima i plejevima na driblingu greh bi bio ako im ne pokaze desni ulaz i sut o tablu. 9 hours ago, Haggard said: sto mora domaci igrac na pleju i cetvorci da budu bekap opcije? ta prica o najboljem domacem dostupnom pleju je smorila odavno. sto se te price tice "Aj stil biliv!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ivanovic - mega,top pojacanje. Luka so-so Brat Jovara - top. Avram - bilo bi fenomenalno. Vjerujmo Radonji 😍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) Pošto je Avram verovatno odbio i drugu ponudu... nekako nam se namešta preiskusni 2-1 bek, koji prilično poznaje ovu ekipu, jak ko bik, jači na lopti od Avrama a verovatno sada i jeftiniji. Ono najbitnije koga preuzme od njega ostanu samo dugmići... U liniji sa Jovketom/Nikolom i Lazom bude to zaebano za probiti. Edited June 20, 2021 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Jović,Ivanovic,Uskokovic Startna dvojka,Dobric Lazić,DeDa,Lazarevic Startna cetvorka,Luka, Noko, Drugi centar,Kuzmic. Ovako nekako bi trebalo da izgleda roster sa ovim igračima i ukoliko potpisemo Jovica ne vidim mesta za Avramovića ukoliko zelimo biti ozbiljni u El. 2 minutes ago, Wingwalker said: pošto je Avram verovatno odbio i drugu ponudu... nekako nam se namešta preiskusni 2-1 bek, koji prilično poznaje ovu ekipu, jak ko bik i jači i na lopti od Avrama a verovatno sada i jeftiniji. Ono najbitnije koga preuzme od njega ostanu samo dugmići... C J 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Mali off, ko li ce pokupit Kolsona iz Strazbura? Mi ne sigurno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 (edited) 22 minutes ago, Wingwalker said: U liniji sa Nikolom i Lazom bude to zaebano za probiti. Nikola, Djenka,Laza bi bila uzasno niska i kratka postava i to ne verujem da bi dobro izgledalo. Jovke, Djenka i Dangubic su sjajno delovali jer su bili dugi i visoki,a cak je Laza na nekim tekmama bio na 2 i tada je odbrana bila granitna. Edit,cinilo se da pored Dangube i Jovica nije bilo moguce dodati loptu koliko duge ruke imaju i koliko je kontri bilo usled presecanja lopte na liniji dodavanja. Edited June 20, 2021 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Potpuno sam siguran da Dobric nece biti nikom rezerva, covek igra kosarku zivota, to prosto nema trika. Videcemo gde ce on igrati uopste, napravila se opet guzva na tri..doduse, vecina moze da igra i na dva 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 4 minutes ago, 5geriti said: On se u prošloj sezoni profilisao u čistu dvojku. Jedino još da poradi na pregledu igre i onda bi stvarno postao kompletan igrač a ne ono što je godinama bio - 3&D što je samo opravdanje za igrača koji nema dribling. E Šegi nije više 3&D, hvala bogu. Ovo je netačno. On je silom prilika igrao na 2 zbog čestih povreda/Covida bekova i Radonja je uspeo dobro da sakrije njegove nedostatke u vođenju lopte. Napredovao je u tom segmentu ali nedovoljno. Nek igra na 2 u ABA nju ćemo preći peške, ali u Evroligi ni slučajno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 https://www.vijesti.me/sport/kosarka/549623/nikola-ivanovic-otvoreno-pismo-crnogorskoj-javnosti 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts