Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Gudura said:

Jerian Grant?

Pitanje je da li bi dosao kao backup. A tu vec imamo Halla. A ako dodje kao prvi plej, ostala pojacanja koja su predvidjenja kao nosioci moraju biti brutalni. 😄

Posted
47 minutes ago, Losmi17 said:

Posto je sve na srpskom, verovatnoca da je mlohava masa u pitanju je bas velika 😞

Prije bih rekao da je ex kapiten ali evo da vidimo 🙂

Posted
49 minutes ago, Losmi17 said:

Posto je sve na srpskom, verovatnoca da je mlohava masa u pitanju je bas velika 😞

I ja se bojim Luke. 

To bi bio kraj nekih ambicija vec u Junu. 

Posted
20 minutes ago, Sector said:

I ja se bojim Luke. 

To bi bio kraj nekih ambicija vec u Junu. 

Da, jer su nam inace cetvorke iz prosle sezone bolje od Luke.

Posted

Ne bih imao nista protiv D.Williams - Mitrovic kombinacije na 4. Pritom i Davidovac moze da pokrije tu poziciju. Isto tako, ne bih imao nista protiv kombinaciji NNoko-Stimac-Kuzmic. 

• Like 1
Posted
40 minutes ago, Devil In My Pants said:

Braun, Jovic, Uskokovic

Harison, Dobric,

Lazic, Deda,

Blackshear, Simonovic, Luka,

Noko, Kuzmic, Stimac

🤤🤤🤤🤤

Kada bi krenuo sa fade away sutevima, molili bi se za JOB-a... Ima visinu, masu. Nije bas previse skocan, ali napada na razlicite nacine. Nisam ga gledao, samo highlights i scouting report... 

Posted
1 hour ago, Predragdjape said:

Na osnovu cega to mislis ili tvrdis? 

Ne mislim nego tvrdim da nam ne bi donio ni 1% vise u odnosu na trenutne raspad cetvorke. Uostalom ko bi zelio igraca sa 2,7 ppg iz jedne Buducnosti??

I zato sto mi je pun kufer olinjalih povratnika.

• Like 3
Posted
7 minutes ago, Inbox said:

Kada bi krenuo sa fade away sutevima, molili bi se za JOB-a... Ima visinu, masu. Nije bas previse skocan, ali napada na razlicite nacine. Nisam ga gledao, samo highlights i scouting report... 

Dobar igrač, problem je što ima kraću levu nogu, to ga prilično sputava u igri ...  vredi ga ispratiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...