Helmet Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Dobro vam učinjelo!Meni se cini da je ovo slovenacki [emoji2]? Da nije Jaka?Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 i red je da cuvena selekcija pocne sa lukom, kako drugacijeali ne treba ocajavati, sta god da se uradi u ovom prelaznom roku, imace ko da se okrivi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 (edited) Evo ga SD KK Crvena zvezda ... Edited June 2, 2021 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Tanka je linija izmedju sportskog direktora i ludog naucnika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 10 hours ago, Knipex said: Eno imate na temi kk Partizan screen shot sa instagram storija Petruševa. https://vox92.net/forum/index.php?/topic/1439-kk-partizan-2021/&do=findComment&comment=526121 Suzbijanje euforije na ovoj temi je zabranjeno. 15 dana i 6 meseci uslovno 8 minutes ago, Helmet said: Meni se cini da je ovo slovenacki ? Da nije Jaka? Sent from my Mi 9T using Tapatalk Nije slovenački @Kankkunen Scott Machado? Pošto si pisao več o nekoliko igrača i AUS, cenim da pratiš ligu. Šta su njegove mane? Verovatno ih ima podosta, s obzirom da je u evropi igrao u opskurnim klubovima, a sad je down under. Meni lično se mnogo dopada njegova igra. Pravi pass first umetnik. Možda nekonstantan šuter, s obzirom da mu izbačaj nije baš najlepši za beka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 1 hour ago, Obi-Wan said: Iskreno se nadam da to nije Luka Mitrovic Kako glasi prevod, izgleda da je Radonja pojeo sve tanjure pasulja, tako da je verovatno Luka Mitrovic. Jel zasluzio on igrama i formom da bude u Zvezdi? Ja nisam primetio. Ne znam cak ni kako je zavrsio u Buducnosti. edit: a mozda se Kum odnosio samo na autora teme i otvaranje iste. Nije bilo ni dobro jutro ni dobro vece. Edited June 2, 2021 by mmajstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 33 minutes ago, L' Imperatore said: Suzbijanje euforije na ovoj temi je zabranjeno. 15 dana i 6 meseci uslovno 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, Losmi17 said: Verovatnoca da je neki drugi je otprilike mizerna. Pa ako pored Ivanovica, Cobsa, Reeda dovedemo Luku sa 2.7 ppg svaka nam cast. Ako nista odmah bismo znali kakve su ambicije, sto bi rekle kolege iz komsiluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Svi ovi timovi sto pravite su u najboljem slucaju za neko 15mesto. Prvo i osnovno treba videti koliki nam je...budzet, koji su nam ciljevi, kratkorocni ili dugorocni. Ako su kratkorocni onda na ovaj tim dodati cetiri bas kvalitetna stranca i ova domaca podloga pa sta nam Bog da. Znaci stranci koji ce dominirati i u EL.Licno mislim da Volden nije dovoljno dobar da bude prvi plej, ali ni prvi bek jer davi loptu na jedinici, a na dvojci nije neki suter koji ce ici kroz blokove,mahom su to neki step back sutevi, teske pozicije itd.. Ako cemo dugorocno,onda se nekim treba zahvaliti i podmladiti tim, stavise dovesti onog Argentinca iz Borca mesto Uskokovica..mozdaprobati dati Jovicu neku minutazu, raditi sa Pecarskim itd..ovo mi je manje verovatno jer mislim da Covic sa ovim rosterima se vise umiljava Djordiju nego navijacima KKCZ i verujem da cemo tesko napraviti neki bitan pomak u EL jer cemo verovatno opet menjati sve strance. Nije poenta samo potpisati duge ugovore sa domacim igracima jer vecinu nece niko....mislim ko bi mogao da nam bude otet od ovih igraca u rosteru...znaci treba pokusati naci kvalitetne strance i dati im bar dvogodisnji ugovor i onda kroz neki kontinuitet probati doci do borbe za F8...MI SMO U OVE DVE SEZONE IMALI BAR 20 STRANACA.. Puno poverenje imam u Radonjica, ima gomila dobrih PG koji za sad nisu EL nivo i pre bih rizikovao sa njima,nego sa nekim starim krsevima. Negde ocekujem dobar skauting i zanimljive igrace, ali se bojim da od toga nece biti nista. Plus sto nikad nisam razumeo onu...nama je ABA bitnija,jer ako stvoris tim kojice da vija F8, ABA ligu cemo pregaziti.. Malo stisnuti Covica da nadje pare za dobar roster, a ne da nas ubedjuje kako imamo najmanje para i jos se hvali time.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, L' Imperatore said: @Kankkunen Scott Machado? Pošto si pisao več o nekoliko igrača i AUS, cenim da pratiš ligu. Šta su njegove mane? Verovatno ih ima podosta, s obzirom da je u evropi igrao u opskurnim klubovima, a sad je down under. Meni lično se mnogo dopada njegova igra. Pravi pass first umetnik. Možda nekonstantan šuter, s obzirom da mu izbačaj nije baš najlepši za beka? To je to otprilike što si napisao, @Princeton ga zna u dušu, pa može nešto više o njemu. Ima tamo jako zanimljivih igrača koji bi mogli bez problema na EL nivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Kakav Machado...Voleo sam ga pre, ali bio je u slobodnom padu. Ovaj mali ce bit opasan....mada kontam da ce u NBA vrv..ima 18g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 Josh će u NBA, al kad bi Laki video kako igra odbranu, šlogiro bi se istog sekunda ... daleko bilo, pu, pu ... Veću defanzivnu lenčugu u životo nisam video. Po igri podseća na Tea, isti pokreti ... kao da ga je on pravio. Veliki potencijal, al mora mnooogo da radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Samo Dzoni Ivanovic i Nemanja Bjelica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 KONACNO BOLJE VAS NASAO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Čergarsko otvaranje teme, onako smasni prsti bookmarks najzad zamenjen. može Lekavičius...ako nema, može Kobs...ako je zauzet, daj Prepeliča...ako nešto kenja, ...vraćaj LorenZa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 12 hours ago, NMX said: Ово горе лагано прогласити као Цигански правилник. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 49 minutes ago, Mile1 said: Samo Dzoni Ivanovic i Nemanja Bjelica Ovaj prvi je svojevremeno rekao da bi peške došao u komšiluk, kada bi ga zvali. Edited June 2, 2021 by Dropkick Murphys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ovaj prvi je svojevremeno rekao da bi peške došao u komšiluk, kada bi ga zvali. A kad bi ga Dejo pozvao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 3 minutes ago, Kankkunen said: A kad bi ga Dejo pozvao? Avionom, da bi pre stigao : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Bolji je Kobs od Ivanovica. I konkretniji i konstantniji je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Znači na 4 Luka, Simke i Kure...Mamika hvata me panika. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Evo da se ponovim i ovde, posto nisam video odmah temu, trenutno nema ništa od Jovica, niti ga mi ozbiljno jurimo, niti je on nešto trenutno zainteresovan. Odbio je već ponudu Panatanaikosa 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 A što taj "dobro učinjelo" igrač mora da bude iz Budućnosti, što ne bi bio Crnogorac iz nekog drugog kluba. Recimo iz Mege 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Zato sto je vec bio kontaktiran u decembru a sada je samo finish. Sledeci je Jaka Blazic a za njim i Simonovic iz Mege. 😁😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ne znam za vas ali ja Blazica vise ne bih voleo da vidim u dresu Zvezde(na tribinama da).Ne bih mogao da podnesem njegovo ispadanje u odbrani i da se molim da ne upadne u krizu(koja zna da traje mesecima). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts