Ridji Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 44 minutes ago, Boxy said: Koliko naporan mec, kao one koje je igrao protiv Milmana, na to me podseca. Na 5:5 u prvom setu počeo sam da treniram, pa sam vecerao, pa malo citao pdf košarku i prebacujem nazad na ES kad ono 6:5 u drugom setu… Koliko li će tek biti mrcvarenja sad kad je izgubio ovaj drugi TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Baš deluje staro i umorno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Kao sto rekoh, Milman mec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 A bas im je fora: PC zvrjao prazan 3 sata (od poslednjeg zavrsenog meca u dnevnom terminu) i sad ce ovi da zavrse mec posle ponoci. Da mi je samo znati zasto? Nisu prodavali karte za vecernji termin, pa da kazes da je to zbog ljudi koji su kupili karte. Ko ce razumeti Francuze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 To je to, ja sam se nadala 4.kolu, ispasce u 3., nije lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 Za Fedovo (mentalno) zdravje bi bilo najbolje da ovo preda. Dva sata za dva seta, a treba jos min 2 dobiti.. A ja se tamam spremala da napisem kako ce u 1/8 finala big 3 da igraju protiv Italijanskog podmlatka, Muzeti, Siner i Beretini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Boze koliko glup post, da preda mec zato sto ce da izgubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 A veoma moguce da je ovo Rogerov poslednji RG, a bice pred praznim tribinama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Gledam Beretinijevu sezonu i moram reci da je znatno bolja nego sto sam kontao. Stavise, sasvim, sasvim dobra. Sem poraza od Davidovic-Fokine u MC, gubio je samo od top igraca (dva puta Cicipas, po jednom Zverko i Meda), a ima skalpove Ruda, Garina i Karaceva na sljaci. Ne kazem da se sekiram za Noleta, bice to ok, nego da Mateo uz dobru US turneju moze do top8 na kraju godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Ja nekako verujem da Fed ovo moze da okrene. Mada Kepferov nivo igre je dosta dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Nema sanse, nema snage za preokret, Nemac treba bas dobro da se raspadne, a neizgleda tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 24 minutes ago, wwww said: A bas im je fora: PC zvrjao prazan 3 sata (od poslednjeg zavrsenog meca u dnevnom terminu) i sad ce ovi da zavrse mec posle ponoci. Da mi je samo znati zasto? Nisu prodavali karte za vecernji termin, pa da kazes da je to zbog ljudi koji su kupili karte. Ko ce razumeti Francuze. Kako zasto pa zbog tv programa zato se i igra vecernji termin makar i bez publike. Mnogo mi nesto pljujete francuze cccc... Inace evo me malo u alcestinim krajevima, ovaj cg komentator je nevidjeno dosadan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Just now, ciao said: Kako zasto pa zbog tv programa zato se i igra vecernji termin makar i bez publike. Mnogo mi nesto pljujete francuze cccc... Inace evo me malo u alcestinim krajevima, ovaj cg komentator je nevidjeno dosadan Gde si to? Dosadni jesu ali i to je bolje od "zanimljivosti" na ES. Trebalo bi da imaš i ES kanale manje-više svuda. A Francuzi se pljuju kad dođe vreme za RG, to je regularno sezonski Ne gledam, ali deluje mi da je glavno pitanje sad kondicija i ima li Fed dovoljno živaca da se pomuči da ovo izvuče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Kako su samo Francuzi izdrzali sve ove decenije bez vecernjeg programa?Vecernja sesija ove godine je najveca glupost, to sam rekla odmah na pocetku, taj termin je kazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Sad Fedu prekipelo, resio da dobije mec kad Köpfer nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Gde si to? Dosadni jesu ali i to je bolje od "zanimljivosti" na ES. Trebalo bi da imaš i ES kanale manje-više svuda. A Francuzi se pljuju kad dođe vreme za RG, to je regularno sezonski Ne gledam, ali deluje mi da je glavno pitanje sad kondicija i ima li Fed dovoljno živaca da se pomuči da ovo izvuče. Ubudvu ali idem za bg uskoro😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 minutes ago, Boxy said: Kako su samo Francuzi izdrzali sve ove decenije bez vecernjeg programa? Vecernja sesija ove godine je najveca glupost, to sam rekla odmah na pocetku, taj termin je kazna. Eh, a kako bi se onda reklamirali kao grad svetlosti, svaki čas idu reklame sa reflektorima iznad Šatrijea, dočekali posle toliko godina 1 minute ago, ciao said: Ubudvu ali idem za bg uskoro😉 Šteta što nisi uhvatila bolje vreme za kupanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Kakva seljacina ovaj Nemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Valjda će sad Federer zadržati ovaj brejk, inače bolje da su odmah odigrali još jedan TB i da se završi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 minutes ago, Boxy said: Kakva seljacina ovaj Nemac jesi videla kad je pre jedno pola sata - sat pljunuo na teren? koliko ja znam to u vreme pandemije nije dozvoljeno (i inace je to bas onako bljak, ali sad valjda bas nije dozvoljeno) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Šta je uradio? Pre nekog vremena sam okrenula da pogledam i tačno sam uhvatila kadar kad je pljunuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Neverovatno kako je Rodzer bukvalno poklonio ovaj brejk, od 40:30 tri cista forhenda je ispucao u aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 jesi videla kad je pre jedno pola sata - sat pljunuo na teren? koliko ja znam to u vreme pandemije nije dozvoljeno (i inace je to bas onako bljak, ali sad valjda bas nije dozvoljeno)To nisam videla, videla sam sad kad je pljunuo na liniju...Ne moze da zadrzi svoj servis kad napravi brejl, uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Šta je uradio? Pre nekog vremena sam okrenula da pogledam i tačno sam uhvatila kadar kad je pljunuo sad je dobio CV valjda jer je presao na drugu stranu mreze da pogleda trag (njegova loptica otisla u aut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts