DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Prvo je sve bilo gotovo posle 1. seta, sad se predviđa Novaku raspad u 5. setu iako je Cici evidentno taj koji je u autu...pa lol Edited June 13, 2021 by DameTime 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Bio sam ubeđen u povratak i na 2-0, imam screenshot-ove 😄 Ali ne znaci da ce sad biti lagano.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Mislim da nas ipak očekuje dosta neizvjesniji 5. set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 minutes ago, DameTime said: Prvo je sve bilo gotovo posle 1. seta, sad se predviđa Novaku raspad u 5. setu iako je Cici evidentno u autu...pa lol Welcome to the vox! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ma pola toga je jinx Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Just now, Čvarkov said: Welcome to the vox! Neke stvari su očigledno svuda iste. 😂 Naravno da će 5. set biti neizvesniji i da će se Cicipas pokupiti u međuvremenu, ali Novakova dobra igra > Cicijeva najbolja igra, to je prosto tako. Razumem pokušaj objektivnosti, ali mračiti u trenutku kad je Cici bukvalno nokautiran u konopcima a Nole je pronašao neki ritam... pa ne igra ovaj opet protiv Zvereva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 minute ago, Čvarkov said: Welcome to the vox! upravo...ovde se sve zna unapred do četvrtka naredne nedelje. ovo gledamo čisto fore radi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kao sto je Novak imao krizu, takvu je imao i Stefanos, vratio je svoj servis donekle Grk i bice tesko brejknuti ga u petom setu. Videcemo ciji ce servis prvi popustiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 4 minutes ago, Drakaris said: Ovako je tukao i Endija u druga dva seta, pa se u petom raspao. 4 minutes ago, AgroLaki said: Da je uzeo prvi set sad bi bilo gotovo, a ovako se niko nije vratio od 0:2. Cesto se desi da onaj sto se vrati iz dva seta zaostatka izduva ko balon u petom. Pogotovo ako smrda opusti ruku. puca optimizam, samo pozitiva. ima nade za vas. mada kladionice kazu 1.30 na noleta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ne mislim da će Novak pasti, ali očekujem boljeg Cicipasa u petom setu. Neće biti plitak potok kao u četvrtom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Na 0:2 Novak odlazi u svlačionicu, posle nekoliko minuta vraća se, nosi flasicu i pije nešto… Dobar mu doping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 samo mi je Fedov ping-pong trebao sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 I muk na Filip Satrijeu.. e da ima komentatora kakvi su bili M.Delic i Nikitovic i mi bi uzivali. Ove danasnje devojcice od komentatora kao da se trude da budu objektivni i neutralni, navijaj BRE! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 bukvalno ova titula je vise od sporta. pustaj cici leb te jebo. ajmo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Od pocetka sam vjerovao i povratak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 3 minutes ago, Drakaris said: Kao sto je Novak imao krizu, takvu je imao i Stefanos, vratio je svoj servis donekle Grk i bice tesko brejknuti ga u petom setu. Videcemo ciji ce servis prvi popustiti. Grofe, opasno prijetis McL🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Izjednacuje Nole, al izjednacuje i Makedonija 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ajde ajde na konopcima je, ne puštaj ga ajdeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Jel' ima neki Francuz a da nije dobri covek Conga, da ga Novak odere i da uzivam u mukama ovakve publike, sve im.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Publika je bezveze jer im je Novak obezbjedio triler..a sastavio se Cicipas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Za sad preslikano Cicipas - Zverev Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Publika je odvratna, ali zaista ................ govna ....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Cici-mici nastavlja da se raspada...nije trebalo da menja onu šljakavu majicu. 👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) loptice se vlaže lagano... šljaka sve teža... senke udebelele... raja zaslužila mazanje... ...heftaj to. Edited June 13, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Novak ovo mora da dobije zbog ovog izmeta na tribinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts