double fault Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) cisto sumnjam da je ona to smislila, ona je kao neki borac za ljudska prava, to joj proslo na uso, bila glavna riba pa se sad malo zaigrali/ zahebali njeni savetodavci . Edited May 31, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Ma mogla je samo da kopira Serenu (koja joj je idol) i Venus koje, kad im nije nesto po volji, odgovaraju na pitanja s samo par reci, vrrlo kratko. I onda onako ledenim pogledom pogledaju novinara koji pita, a ovaj ne sme vise nista da zucne, a kamo li da insistira na odgovoru. Nju sigurno ne bi maltretirali kao Novaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Quote On Tennis Channel, Lindsay Davenport spoke of the lack of concern she saw in tennis during her career for the well-being of her contemporary Jennifer Capriati, and hopes that Osaka will be treated with more compassion. #RG21 ovi ameri nisu normalni, capriati bila na cocainu , i sta je trebalo da fft vodi brigu o tome . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Ja sam definitivno omatorio, meni izgleda da je Naomi Osaka jedno obično razmaženo derište. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Osaku nije briga kada udeljuje koleginicama krompire na tunririma i osvaja titule, ne mesa se s njima, sto bi se njene koleginice brinule za nju? Ona nije Petra Kvitova, koja je sa svima fino i u najboljim odnosima (a isto nije ekstrovertna). Tokom AO, dok su joj koleginice patile u karantinu u Melburnu, Osaka se ubila slikajuci se s velikim timom koji joj je bio dozvoljen u Adelaidu i isprobavajuci razne modne detaljcice, ne mareci ni malo za mentalno zdravlje koleginica. I sad kao one treba da brinu o mentalnom zdravlju Osake?!?!? Ma da! Kako sejes, tako i zanjes! Gledala sam sad par snimaka Ige i Juvan, koje su ocigledno dobre prijateljice. Bas simpaticne: Iga dobila cvece i skocko joj pevala pesmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 52 minutes ago, vanjabarsa said: ispala ivana j. jel to samo kruniceva u drugom kolu od srpkinja? Aleksandra sutra igra protiv Gofove prvo kolo. Bice mec ispracen zbog Amerikanke, a Aleksandra obicno tada dobro odigra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 ja je prebacila u drugo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Ispale i Konjuh (ocekivano) i Martic (ne bas ocekivano) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Poceli Karacev i Bruksbi, treba baciti pogled na taj mec, jer sam citala da ovaj mali uopste nije los, a dosao je iz kvalifikacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Gledam sad i ne mogu da verujem. Pokušavam da se setim nekog meča Đokovića i Cuevasa i ne uspevam. Proverim i vidim da nikad međusobno nisu igrali. Imaju 70 godina kumulativno i na touru su jedno 30 godina đuture i nijednom im se putevi nisu ukrstili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Kao i Anduhar i Federer, ono u Zenevi im je bio prvi mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Rubljov izgubio 1.set od Strufa, ali mislim da ce to biti to, da ce sad da preokrene jer Struf je obicno nezgodan samo jedan set, vise od toga ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 S obzirom da je u Rafinoj četvrtini, izgubiće on i drugi i treći....ma i četvrti ako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Stici ce nekako do Nadala, ali onda ce biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Kakav raspad Rubljova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Sepi uzeo 1.set protiv FAA...neko treba da javi Toniju da je naleteo na veceg majstora i da nema pomoci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Apropo Osake, iako mislim da je razmazena, ne bih se sprdao sa ovim. Damage control bi se odradio mnogo drugacije da je htela malo paznje, a ne povlacenjem s turnira. Sto kasnije moze dosta losih posledica da donese... Rekao bih da je problem koji ima prilicno potcenjen, i prosto niko od nas ne moze znati kako je, dok ne dodje u tu kozu. Zeznute su te mentalne stvari, to postaje tihi ubica ljudi u 21om veku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) 6 minutes ago, Boxy said: Sepi uzeo 1.set protiv FAA...neko treba da javi Toniju da je naleteo na veceg majstora i da nema pomoci Preokrenuce, igrao sam 4 seta. Sto je nebitno, jer sam propo na Rubljovu. Verovatno zato gubi. Edited June 1, 2021 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 struff nema nameru da se raspada Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) Ali Struf lebe mekani. ajde da je 2018-19 kad je i imao dobre rezultate tu i tamo, ove sezone najbolji igraci koje je dobio su Lajovic i Krajinovic 😄 Mislim.... Covek gubio od Gojovcika, Bazilasvili ga dobio dva puta u raspad sezoni, od onog O Konela na AO... horor. Edited June 1, 2021 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 57 minutes ago, Boxy said: Rubljov izgubio 1.set od Strufa, ali mislim da ce to biti to, da ce sad da preokrene jer Struf je obicno nezgodan samo jedan set, vise od toga ne moze. Izgleda nije dovoljno da samo ja ćutim, ovo postaje zarazno Nego ko je ono rekao da je dobro što se Điro završio pa nam biciklizam neće smetati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Izgleda nije dovoljno da samo ja ćutim, ovo postaje zarazno Nego ko je ono rekao da je dobro što se Điro završio pa nam biciklizam neće smetati Ne kazu bez razloga: sa kim si, takav si Monfils uzeo 2.set protiv Vinolasa, sad je tamo 1:1 i normalno, atmosfera super Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Šta bi Rubljov protiv Nadala radio kad ovako briljira protiv Štrufa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Struf ponovo imao sansu da se vrati i u ovaj set, kao i u drugom, ali sad nije uspeo. A Barti je uzela MTO, tamo je trenutno 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Kako je krenulo, Rafa će u 1/8 i 1/4 igrati protiv Dudi Sele i Pipa Volandrija. Jest da ih nema u žrebu ali moraće naknadno da ih angažuju jer će svi živi poispadati iz te četvrtine pa da ne bi ostalo neiskorištenih termina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts