jevrem69 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Dosli bi da gledaju i Tima i Vavrinku, i mozda par nasih najboljih reprezenata na ATP turu. Ali tako je to manje-vise svuda ..................... secam se ATP turnira u Zagrebu, tu nikada nije bilo vise od pedesetak gledalaca, sem ukoliko na terenu nisu bili Cilic, Coric ili recimo Karlovic .......................... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 A to Arena prenosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Nisam znala da je WTA turnir samo za ovu godinu, mislila sam da imaju ambicije za ubuduće, zato mi je i bilo čudno. Svakako su za ovu godinu popriličan zalogaj zagrizli s ovolikim brojem turnira, biće teško održati duže i jedan ATP 250, a kamoli 500. No da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Za WTA turnir je pisalo u saopstenju: Week 20 (May 17) –Anning, China moves to Belgrade, Serbia (2021 only) a drugi ATP je nastao sticajem okolnosti, jedino ako planiraju da ga ubace u ovu nedelju kad su Zeneva i Lion, ali mislim da je to previse. Neka oni zadrze ovaj turnir, pa makar ostao i 250 ali da potraje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 To sam ja Đorđa nešto pogrešno razumela onda. A za ovu godinu ako ne uspeju da dovedu Anu i Jelenu kao promoterke, neka zovu Filipa Milojević pere Koriju Kakva je prognoza za ovu nedelju za Beograd? Kod nas je vreme očajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Milojevic jezdi ka drugom kolu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 1 minute ago, alcesta said: To sam ja Đorđa nešto pogrešno razumela onda. A za ovu godinu ako ne uspeju da dovedu Anu i Jelenu kao promoterke, neka zovu Filipa Milojević pere Koriju Kakva je prognoza za ovu nedelju za Beograd? Kod nas je vreme očajno. Oblacno i kisno, ali nece po ceo dan da pada, temperatura oko 15,16. Milojevic udelio krompir, pravi domacin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Ima prenosa i na RTS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Nije mi palo napamet da proverim RTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 1 minute ago, Boxy said: Nije mi palo napamet da proverim RTS Za sada prenose pojedine meceve srpskih igraca koliko sam ispratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 1 minute ago, Crni Bombarder said: Za sada prenose pojedine meceve srpskih igraca koliko sam ispratio. Danas samo nasi i igraju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Just now, Boxy said: Danas samo nasi i igraju 'nam. Medjutim,Filipovog mec recimo nema u programskoj shemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Prenosi li SK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 6 minutes ago, alcesta said: Prenosi li SK? Ne, SK prenosi sve ostale turnire ove nedelje. Evo, prenosi RTS i selektora, gubi 3:0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Kako to sve izgleda? Nema publike, ili su uspeli neki da se infiltriraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Kao i svi turniri bez publike, nekoliko njih na tribinama, ali to su uglavnom ljudi iz tima, nema nikog sa strane. A ovako ok izgleda, ti terenu su uvek lepo izgledali, jer se u daljini vidi reka, jos se pojavilo i sunce 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Medjedovic nije prosao, ali mogli bi bas da nameste izvlacenje za LL Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Vidim Selektor prošao očekivano Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) Viktoru se zahvaliti za sve sto je uradio za srpski tenis dok nije postao selektor, dati mu jos jednu WC za ovaj sledeci turnir u Beogradu, i to je to ..................... 😚 Milojevic me je prijatno iznenadio, ali ostaje velika steta zbog ovog malog Hamada ............ dobro, i njemu jedna pozivnica za majsko izvlacenje turnira .......................... Sta je sa Zimonjicem, nema specijalne pozivnice i za njega ................. ta smena sa mesta selektora je izgleda zamutila vodu u odnosima izmedju organizatora turnira i njega ................... Edited April 19, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Gledao sam Petrovica protiv Milmana, stekao sam utisak da je bas tremaros, sam je sebe sredio u par navrata. I pored ocigledne razlike u kvalitetu,Milman nista spec nije odigrao (niti je dobar sljakas generalno) i nije Danilo bio bez sansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Hoće li se posmrzavati ova dvojica Banjis je svakako previše za Međedovića sada, odlično se dečko pokazao, pa samo da nastavi tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Filipeeee!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) Zasto nisu nastavili da ga snimaju, kao da nije samo reket stradao Sad su pokazali, 2 reketa je razbio, ali mekana sljaka pa treba mnogo snage Edited April 19, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) rekreativac Krajinovic nastavlja sa "blistavim" igrama ..................... Italijani nastavljaju da pobedjuju nase igrace ........................... Edited April 19, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Preokrenuo ga Filip, od 3:1 i brejk lopta za Travalju, sad je 5:3 i Filip servira, samo je pitanje da li ce uspeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts