NikadProtivKaline Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 1 hour ago, Leonard said: Nesto mi je poznato ovo: " visestruko bolja ponuda " jos jedan dokaz da je isti klub u pitanju podrska za ostoju da istera pricu o neregularnosti do kraja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Apić u Budućnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 A u p.m. ko Deandre onomad 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 ABA liga bi se potencijalno mogla odloziti do daljnjeg tj dok se ne donese novi datum jer zbog svog haosa oko coronavirusa, nema uslova da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Jos jednom se potvrdilo kolika je Igokea sprdnja od kluba. Ovo se pre desetak godina desavalo u KLS nekim OKK Beogradima i Slogama. Naravno, nisu sprdnja jer su Partizanova filijala nego zbog toga sto cak i Zadar ili Krka zadrzavaju citav tim na okupu citave sezone, a ovima ostaju samo igraci koji vise nisu za kosarku (Wright u drugom mandatu), dok igrac koji se iole pokaze odlazi (Wright u prvom mandatu). Dobar izbor za Apica. On je taman za drugog centra, sto u Partizanu ne bi mogao da bude (njima fali 1. centar), a ne bi mogao ni u Crvenoj zvezdi (fali nam 3. centar). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 (edited) E moj brate koliko si ti zastranio sa tim dokazivanjem KLS>ABA, da ni ne znaš u Zadru za afere Wroten ili Glen Big Baby Davis da ne idemo dalje. Edited July 16, 2020 by Baron23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Zbog loše epidemiološke situacije u regionu, čelnici ABA lige u dogovoru sa klubovima razmatraju opciju odlaganja početka takmičenje i blizu su odluke da to i urade, nezvanično saznaju "Vijesti". Početak ABA lige zakazan je za 19. septembar. Start će, po svemu sudeći, biti pomjeren za 14 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Nisam baš ispratio šta je Budućnost uradila u ovom prelaznom roku osim Apića i Ejima. Šta oni imaju sad pod košem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Imaju na 4 Ilića i Nikolića, na 5 Barovića, Apića i Nikolića. Po broju imaju dovoljno igrača, ali mislim da im objektivno treba jedan 4/5 igrač, po mogućnosti solidnog šuta. Dok spolja trojka Kobs, Von, Ejim, deluje sasvim korektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Dovešće oni sigurno nekog nosioca pod koš, ovo je tanko što imaju. Barović je ja mislim još uvek povređen, a i nije neka klasa. Zoran Nikolić nikako da se razvije u nešto jače od trećeg centra, ja sam mislio kad se pojavio onako krupan i pokretan da će biti ozbiljan igrač. Aleksa Ilić mi je jedan od onih mladih igrača za koje navijam da nešto urade, najbolji beli atleta u ABA ligi, šteta što je dosta tanak sa košarkaškim elementima a i ubiše ga povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Barovic je zavrsio svoju epizodu, nece produzavati ugovor. Dovesce Buducnost sigurno jos 1-2 pojacanja pod kosem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Leni Ukic se ponovo vratio u Cedevitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 56 minutes ago, Xpert said: Leni Ukic se ponovo vratio u Cedevitu. Zna se to već dve nedelje, danas je se samo ozvaničilo. Po meni potpuno nejasan potez Kodija zamenili Ukićem, ozbiljan downgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 17 minutes ago, Green23 said: Zna se to već dve nedelje, danas je se samo ozvaničilo. Po meni potpuno nejasan potez Kodija zamenili Ukićem, ozbiljan downgrade. jbg kad je Kodi dobio duplo vecu ponudu drugog kluba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 kodija su zamenili perijem iz mege, ukic je tu da svojim iskustvom bude faktor stabilnosti. ima u njemu jos kosarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 u njemu nije bilo kosarke ni u proslom cedevita mandatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Barović je na terapijama u NS, uzeo je i stan je planira tu celu rehabilitaciju da odradi. Deluje mi da to baš neće skoro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 13 hours ago, goldberg said: jer su Partizanova filijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 8 hours ago, Baron23 said: E moj brate koliko si ti zastranio sa tim dokazivanjem KLS>ABA, da ni ne znaš u Zadru za afere Wroten ili Glen Big Baby Davis da ne idemo dalje. Upristoji se. Naravno da nisam pisao da je KLS>ABA, samo da KK Igokea radi ono sto su KLS klubovi radili pre 10 godina. Kakve veze ima Glen Davis koji se u medjuvremenu oprostio od kosarke i nije igrao nigde samo ti znas. Nijedan igrac KK Zadar nije presao u drugi klub nakon igranja za Zadar i u sred sezone, kao sto su to uradili brojni igraci KK Igokea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Koliko samo smara Dusko Vujosevic koji na dva dana daje izjave, daj nek ga unaprede u potparola Aba lige pa da makar znamo sto komentarise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Kakva je ovo skupina. Ovaj naš koji nema licenciran Windows, Ostoja kome stoji iPhone kao ime. Pola njih sa desktop računara bez web kamere 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 izgleda da je tegi protiv ovakve aba lige i nakon 20 godina... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Kakva je ovo skupina. Ovaj naš koji nema licenciran Windows, Ostoja kome stoji iPhone kao ime. Pola njih sa desktop računara bez web kamere activate windows cesto iskace i na potpuno regularno licenciranim windowsima, unazad od nekog patcha, zaboravio sam kog meni isto iskace, odem na troubleshoot i on ga ispravi...tako traje neko vreme pa opet a nemanje web kamere i nije neki zlocin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts