Div Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Kakve to spermatozoide crta Zoran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 (edited) 12 hours ago, zoran59 said: hteo bih da isprintujem nalepnice i posaljem zaineresovanima, pa bi mi bilo lakse da logo bude u jednostavnom pravougaoniku... Nadam se da je ovo okej da isprintas nalepnice. Ako se sjetis i meni da posaljes par komada - sjetis. p.s. Necu vise, Tita mi. Odoh na dzoging. Edited April 28, 2020 by Honey Badger 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 opet ne kažnjavate vređanje i opet haos na temi o SAD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Neću ni ja više, nek neko preuzme štafetu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Predlog:"Očistiti još,@Angelia ,@bohumilo sa topica o US i splačina može da se razlije.Posao uspešno obavljen."Sent from my LM-G710VM using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Jel to opet Denis zasrao na USA temi? ah da, ništa onda, nastavite... 🤢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 11 minutes ago, Eddard said: Jel to opet Denis zasrao na USA temi? ah da, ništa onda, nastavite... 🤢 Nije, ali ajde ti reci ko je zasrao. Bas me interesuje objektivno misljenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 hour ago, Honey Badger said: Nije, ali ajde ti reci ko je zasrao. Bas me interesuje objektivno misljenje. Onaj shupak @mrd! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Koliki je maksimalno dozvoljen broj karaktera u display name-u? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 2 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Koliki je maksimalno dozvoljen broj karaktera u display name-u? Aaaaah...nevermind. Ima dovoljno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Moze li se znati zasto mi je obrisan post sa COVId-19 medicinske informacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Sorry, greška, prebacio sam ga na drugu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Zelim da prinesem formalnu zalbu na suspenziju naloga na 24h zbog "inapropriate language", da skrenem paznju na neke forumske pojave i eventualno uputim nesto konstruktivne kritike. Krenulo je od postova na temi PDF Politika - kritike, zalbe... u subotu sam tamo ostavio polusaljivi komentar koji cu, skupa sa pratecim komentarima staviti u spoiler: On 5/2/2020 at 9:33 AM, Honey Badger said: Glasam da tema ostane zakljucana do novembra. On 5/2/2020 at 3:51 PM, mrd said: Temu treba ukinuti, posto ocigledno o US nema sta da se prica sve je receno. Svi je mrze, ali bi sutra otrcali tamo da zive. Da ne bude zabune, cim slete bi poceli da je transformisu u rupetinu iz koje su dosli. Za bolje ne znaju. 🙂 prc! On 5/2/2020 at 3:56 PM, Honey Badger said: Sta trabunjas ti? KO bi otrcao u US? Ko mrzi US? Idi spavaj mrde, pijan si. Nasjeo sam na provokaciju, popio 24h, no big deal. Problem je sto je i mrd, koji je prvi iznio provokaciju i besmislice da ja spadam u neke koji mrze USA, a koji bi otrcali tamo da zive i ostak tog posta je u spoileru, dobio isto 24h, kao da smo napravili isti prekrsaj. A nije isto. Ja nemam obicaj da provociram forumase i smatram da bi moderatorsko upozorenje bilo sasvim dovoljna mjera, barem u mom slucaju. Ja sam dosad bio dosta imun na tu ekipu, uglavnom sam ih ignorisao i ako nastavim da ucestvujem u forumu, trudicu se da ih i dalje izbjegavam koliko mogu, a da reportujem provokacije ove vrste. Druga stvar na koju bih htio ukazati je moderatorski ton obracanja na ovom forumu. Boldovane poruke koje glase: "E necete vise tako..." "Odmoricete od foruma..." i sl. To virtualno lupasnje sakom o sto i slicne poruke, kao da se obraca nestasnoj djeci ili kao neki desetar mlade vojske, mi jako smetaju. Generalno gledajuci, clanovi ovog foruma su uglavnom pristojni i uljudni i nema pretjerane potrebe za sankcijama. Jeste, nekad se forumasi zaborave i potrebna je moderatorska intervencija ali to moze da se odreaguje na malo uljudniji nacin, barem na prvu. Smatram da jedan moderator na ovom forumu nikada ne bi smio biti kratkog fitilja i iskazivati agresivnost prema forumasima i kada su 100% u pravu, bas zbog toga da ne izgledalo kao da psihopatski uzivaju u poziciji moci. Takav nastup i nema zeljenog efekta jer ako tretiras clanove foruma kao djecu, ponasace se kao djeca i svjedoci smo da se isti prekrsaji desavaju uglavnom od istih ljudi. Mod odredi kaznu, ovaj odlezi i kad se vrati nastavi po starom. Vec mjesecima se ocekuje novi pravilnik koji bi moderatorima i forumasima omogucio laksu i bolju saradnju, pa bih zamolio admine da razmotre moj predlog o moderatorskom tonu. Jer kada se doda jos par moderatora i "vijece staraca", to je samo vise utjerivaca pravde na jednom prilicnom benignom i veselom forumu. Hvala na paznji. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Ima li gde da se napiše nešto i razmeni mišljenje o saobraćaju uopšte i posebno o javnom prevozu (Taxi-GSP), kamionima, sportskom automobilizmu....diskusija o zakonu o saobraću, primeri, klipovi, saveti....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Imas ovo sto se tice auto-moto sporta: https://vox92.net/forum/index.php?/forum/13-automoto-sportovi/ I ima jedna tema na Razno forumu. To je za sada to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 41 minutes ago, Radoye said: Imas ovo sto se tice auto-moto sporta: https://vox92.net/forum/index.php?/forum/13-automoto-sportovi/ I ima jedna tema na Razno forumu. To je za sada to. OK..hvala Radoje i oprosti tutbanu (ja) što nisam našao, a tražio sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Nema na cemu prika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Da li je kod još nekoga ko forum prati preko Tapatalka od pre nekog vremena prestao da radi preview Twitter i YouTube sadržaja u postu?Umesto Twita sad se vidi samo url, dok se kod YouTube snimka vidi onaj beli "Broken screen" I url ka YouTube videu.Znam da sam i ranije jednom imao sličan problem koji je rešen instaliranjem nove verzije TT, sad to nije pomoglo, pa čak ni kad sam instalirao "obični" TT (ne pro) sa Playa Storea.Sent from 127.0.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Neki od adblokera i slicnih sigurnosnih alatki iskljucuju kukije za pracenje aktivnosti korisnika - ja sam instalirao kojesta od toga pa mi je na raznim forumima koje posecujem poceo blokirati linkove ka sadrzaju sa raznih drustvenih mreza. Za sada YT radi ali Twitter ponekad ne a FB definitivno ne. Mozda je i tebi nesto slicno u pitanju. Doduse ovo moje je na desktopu, ne na mobilnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 hour ago, Radoye said: Za sada YT radi ali Twitter ponekad ne a FB definitivno ne. Meni odavno ne radi za Twitter i FB na desktopu, ali me mrzi da tražim šta je u pitanju Navikla sam već za Twitter da idem na link pa new tab, drugačije neće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 ccleaner>analize>clean Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Pre dosta vremena sam nesto napisao, a neko me kvotovao i odgovorio. Bilo je materijala za nastavak... Setio sam se toga, pa klikn'o na "notifications", secajuci se da mi se to pojavilo. No, nema toga. Jesu li "notifications" vremenski ili nekako ogranicene, mogu li se nekako naci starije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 11 minutes ago, zoran59 said: Pre dosta vremena sam nesto napisao, a neko me kvotovao i odgovorio. Bilo je materijala za nastavak... Setio sam se toga, pa klikn'o na "notifications", secajuci se da mi se to pojavilo. No, nema toga. Jesu li "notifications" vremenski ili nekako ogranicene, mogu li se nekako naci starije? Nisu. Klikni na zvonce i kad ti se skocni prozor otvori, na dnu imas hamburger jelovnik pored kojeg pise "View all notifications". Klikni na to i veselo ti bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 klikn'o na to, ima 7 stranica a bilo je 10 prije mjesec-dva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Moderacija se povukla iza horizonta. Pitam se što je neko trajno banovan , šta god da su radili to je ništa prema onome što ekipa radi na Americi i rasplinjuje se po svemu. Šteti ugledu sajta. Ako je ovako, što je iko ikada bio banovan? Pozovite nazad Jonhhy Clasha, on je bezazlen prema ovome što se dešava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts