Skyglider Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Posto verovatno vecina vas, kao i ja, ima problem da otvori bilo koji topic iz browsera, samo da vas obavestim da se trenutno radi na otklanjanju problema.Sent from my SM-J600FN using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Reseno. Da li od opterecenja ili cega vec, nesto se pobrljavilo u jednoj od tabela u bazi. A zanimljivo je da ta tabela nije potrebna kada se forumu pristupa sa TapaTalk-a pa je tim korisnicima forum i dalje radio. Reseno je sada, a ujedno smo iskoristili priliku da upgrade-ujemo forum na poslednju verziju software-a. Izvinjavamo se na nedostupnosti i svima onima koji su propustili da iskazu svoju bes ili radost povodom sinocnjeg derbija (za neke je mozda i bolje tako). 😉 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 SInoć sam imao problema da pristupim forumu. Mogao sam, tako da kažem, da pristupim sadržaju foruma, ali nisam mogao da otvorim ni jedan post da pročitam. Da li se to dešavalo još nekom ili samo meni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Samo jedan post iznad... 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 1 hour ago, Eddard said: Samo jedan post iznad... 😄 Spoiler Da li znaš koliko sam puta kritikovao forumaše što čitaju samo poslednju stranu ? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 On 7/13/2019 at 9:15 AM, Amigo said: stalno ovde postavljas neke racunice koliko imas para sve do fotokopije svoje plate valjda da impresioniras pre svega raju koja zivi u Srbiji, to ti je specijalitet ..... 33 minutes ago, Amigo said: u vezi privatnih podataka je besmisleno posle stavljanja sopstvenih fotografija i delova platnih listi javno na forum. Ovo je drugi put da nekaznjeno objavljujes lazi o meni ........... nisam te reportovao, ja to ne radim ...... Ja te, poslednji put kulturno, pitam kolika je moja plata? Cifra, broj, suma, iznos ...... ne znam kako se kod vas u Bosni kaze, ali nisu nasi jezici toliko razliciti da me ti ne razumes. Ti si svoj cilj postigao, uspeo si da me predstavis kao idiota koji javno objavljuje svoju zaradu. Moj cilj je da dokazem da je to odvratna laz. Nadam se da na ovom forumu svaki ucesnik ima pravo da zastiti svoj integritet od lazi koje se smisljeno plasiraju protiv njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 4 minutes ago, Denis Jasharevic said: Ovo je drugi put da nekaznjeno objavljujes lazi o meni ........... nisam te reportovao, ja to ne radim ...... Ja te, poslednji put kulturno, pitam kolika je moja plata? Cifra, broj, suma, iznos ...... ne znam kako se kod vas u Bosni kaze, ali nisu nasi jezici toliko razliciti da me ti ne razumes. Ti si svoj cilj postigao, uspeo si da me predstavis kao idiota koji javno objavljuje svoju zaradu. Moj cilj je da dokazem da je to odvratna laz. Nadam se da na ovom forumu svaki ucesnik ima pravo da zastiti svoj integritet od lazi koje se smisljeno plasiraju protiv njega. ma kakav cilj uspesno postignut kad nisam ni videla tu objavu zarade ali interesanto jeste i sinula mi je ideja da bi svi trebalo javno da objave svoju zaradu da znamo koga da lajkujemo 😍 ...i prijavimo poreskoj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 40 minutes ago, Denis Jasharevic said: Ovo je drugi put da nekaznjeno objavljujes lazi o meni ........... nisam te reportovao, ja to ne radim ...... Ja te, poslednji put kulturno, pitam kolika je moja plata? Cifra, broj, suma, iznos ...... ne znam kako se kod vas u Bosni kaze, ali nisu nasi jezici toliko razliciti da me ti ne razumes. Ti si svoj cilj postigao, uspeo si da me predstavis kao idiota koji javno objavljuje svoju zaradu. Moj cilj je da dokazem da je to odvratna laz. Nadam se da na ovom forumu svaki ucesnik ima pravo da zastiti svoj integritet od lazi koje se smisljeno plasiraju protiv njega. Izvini Jasharevicu, ako te to toliko povredilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 27 minutes ago, Amigo said: Izvini Jasharevicu, ako te to toliko povredilo. Prihvatam izvinjenje. Samo sam to i hteo. Ne bih rekao povredilo, pre ce biti iznerviralo ..... svejedno. Idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 2 hours ago, Denis Jasharevic said: Ovo je drugi put da nekaznjeno objavljujes lazi o meni ........... nisam te reportovao, ja to ne radim ...... Ja te, poslednji put kulturno, pitam kolika je moja plata? Cifra, broj, suma, iznos ...... ne znam kako se kod vas u Bosni kaze, ali nisu nasi jezici toliko razliciti da me ti ne razumes. Ti si svoj cilj postigao, uspeo si da me predstavis kao idiota koji javno objavljuje svoju zaradu. Moj cilj je da dokazem da je to odvratna laz. Nadam se da na ovom forumu svaki ucesnik ima pravo da zastiti svoj integritet od lazi koje se smisljeno plasiraju protiv njega. Kol`ko sam ja uspeo da skontam - obojica zivite i zaradjujete u Kanadi. Dje je, ba, zapelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 3 hours ago, Kronostime said: Dje je, ba, zapelo? Kod grta'lce 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Imate li ignor listu ovde i kako se do nje dolazi, to jest kako nekog da na nju metnem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 59 minutes ago, John Terry said: Imate li ignor listu ovde i kako se do nje dolazi, to jest kako nekog da na nju metnem? Klikneš na svoj profil pa ignored users i ukucaš koga želiš da staviš na ignore listu. Samo ovde su svi forumaši fini i moji istomišljenici pa ja tu opciju ne koristim. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 2 hours ago, John Terry said: Imate li ignor listu ovde i kako se do nje dolazi, to jest kako nekog da na nju metnem? Jos lakse ti je da kursor postavis na nick ili avatar forumasa kojeg hoces da stavis na IL,sacekas par sekundi i nakon sto ti se otvori prozor na samom dnu videces opciju Ignore User. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Moderacija kao da se ovde povukla "iza horizonta". Naiđe ponekad, nešto pobriše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Najbolja moderacija je ona koju ne primećuješ 😉 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Pa eto vidiš kako su se Amigo i Denis lepo sami izmoderisali 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Izlogovao sam se sa racunara, zaboravio sam sifru. Ne dolazi mi email za reset sifre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 5 hours ago, unagi said: Izlogovao sam se sa racunara, zaboravio sam sifru. Ne dolazi mi email za reset sifre. Proverio spam folder? Ako je tamo, oznaci ga da nije spam pa da ti vise ne zavrsava tamo... A ako nije tamo, jedino sto ja mogu da uradim jeste da ti stavim neki novi privremeni password, pa se ti uloguj i promeni ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ne stize ni u spam, proveravao sam. Posalji mi privremeni password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 6 minutes ago, unagi said: Ne stize ni u spam, proveravao sam. Posalji mi privremeni password. Cek, bre - ulogovan si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ulogovan sam na telefonu, ne mogu na racunaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 9 minutes ago, unagi said: Ulogovan sam na telefonu, ne mogu na racunaru. Onda promeni pass sa telefona - sta je tu problem> Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Ne moze, da bi promenio password na profilu treba mi stari password a ja sam ga zaboravio. Edited November 22, 2019 by unagi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 2 hours ago, unagi said: Ne moze, da bi promenio password na profilu treba mi stari password a ja sam ga zaboravio. Ok saljem ti privremeni pass na mail koji su koristio za registraciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts