Dropkick Murphys Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Steta sto umesto Novaka ove izjave ne daje neki nas fudbaler. Pa dobro, sta da kazem, dao sam 200%, ostavio srce na terenu Kraj intervjua. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Naravno da je mec dobio bolji igrac, ali nije nuzno da se protivnik ovako mentalno raspadne....Meda se nije mentalno raspao, samo nije imao odgovora na Novakovu igru. To nije raspad, to je nemoć i frustracija.Ali ovo ipak jeste tužan dan...za Fedal fanove.Sent from my phone using their app 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Jesam li ja jedini kojeg nervira sto Pesikan (a to rade i Banjac i Ceronja) prevodi ovaj razgovor? Cuti covece,pusti da cujemo coveka sta ima da kaze..pola stvari prevede pogresno Ispravila sam ti 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Rekao bih da je ovo Djokovicu u top3 omiljenih titula, nivo zadovoljstva je ogroman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Jesam li ja jedini kojeg nervira sto Pesikan (a to rade i Banjac i Ceronja) prevodi ovaj razgovor? Cuti covece,pusti da cujemo coveka sta ima da kaze..pola stvari prevede pogresno A najgore sto se svaki put odusevljava Barbarom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, momohyoideus said: A najgore sto se svaki put odusevljava Barbarom. Barbara nikad nije bila neka lepotica ali zena stvarno sjajno izgleda u ovim godinama, nije cudo sto je zaokupila paznju mladog Pesikana. 4 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Steta sto umesto Novaka ove izjave ne daje neki nas fudbaler. Pa dobro, sta da kazem, dao sam 200%, ostavio srce na terenu Kraj intervjua. Bilo bi pre posle prvog kola: "Svi danas igraju tenis, iako sam prosao najteze pripreme ikada" 2 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Prvi grenslem da sam prespavala 😊 Svaka cast Nole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, fancy said: Meda se nije mentalno raspao, samo nije imao odgovora na Novakovu igru. To nije raspad, to je nemoć i frustracija. Ali ovo ipak jeste tužan dan...za Fedal fanove. Sent from my phone using their app To bi mozda vazilo da ga je Novak demolirao u prvom setu, ali nije, bili su egal sve do poslednjeg gema, kao sto sam vec pisao malopre. Da je on od starta bio podredjen u mecu, skroz bih razumeo frustraciju, ovako je samo mentalno kolabirao, kao da je ocekivao jednostavan mec, sto je banalno protiv Novaka na AO. Ne moze da ne bude tuzno za tenis kad vec godinama mladi igraci ne uspevaju da se probiju, i onda kad jednom deluje da jedan od njih moze nesto da uradi, on ovako kolabira. Ni u jednom drugom sportu ne mozemo da naidjemo na ovakvu nemoc bilo koga ko je mladji od 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: To bi mozda vazilo da ga je Novak demolirao u prvom setu, ali nije, bili su egal sve do poslednjeg gema, kao sto sam vec pisao malopre. Da je on od starta bio podredjen u mecu, skroz bih razumeo frustraciju, ovako je samo mentalno kolabirao, kao da je ocekivao jednostavan mec, sto je banalno protiv Novaka na AO. Ne moze da ne bude tuzno za tenis kad vec godinama mladi igraci ne uspevaju da se probiju, i onda kad jednom deluje da jedan od njih moze nesto da uradi, on ovako kolabira. Ni u jednom drugom sportu ne mozemo da naidjemo na ovakvu nemoc bilo koga ko je mladji od 30. khm NFL 😛 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Jedna mala trivija. Sada ima više osvojenih AO nego Federer Wimbledona. 8 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, We lose every week said: Jedna mala trivija. Sada ima više osvojenih AO nego Federer Wimbledona. AliWimbledonjeznacajnijiturnir™ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Mats: Kirjos je razlog sto je publika dosla na turnir u ovolikom broju u prvoj nedelji 😆 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 sta ste sve napisali prethodnih dana o medvedevu prosto sam pomislila da takvog tenisera svet nije video 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 minutes ago, McLeod said: khm NFL 😛 Nije ni tu toliko izrazeno, cak i ako gledamo samo QB poziciju, a i zavisi od mnogo vise faktora nego kad je tenis u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 5 minutes ago, McLeod said: Barbara nikad nije bila neka lepotica ali zena stvarno sjajno izgleda u ovim godinama, nije cudo sto je zaokupila paznju mladog Pesikana. Zaokupila je pažnju i iskusnog @harmonajzera. Čisto da se zna. 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Prirodno, bolji je Novak ne samo na HC već je i bolji all round igrač od Federera. Ne možemo ne pomenuti otkazivanje Wimbledona prošle godine i formu u kojoj je Djokovic u trenutku kada je tur zamrznut. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 7 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Nije ni tu toliko izrazeno, cak i ako gledamo samo QB poziciju, a i zavisi od mnogo vise faktora nego kad je tenis u pitanju. Znam sprdam se ali bilo je prigodno iskoristiti ovu sansu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 4 minutes ago, We lose every week said: Jedna mala trivija. Sada ima više osvojenih AO nego Federer Wimbledona. I dobio je u zadnja dva finala kralja Wimbledona 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Vrhunska odjavna spica AO, bas odavno nisam video ovako dobru, plus su prikazali sve, ne samo muski turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 17 minutes ago, Malkolm Brogdon said: ali nije nuzno da se protivnik ovako mentalno raspadne. Tačno , samo se potcenjuje da se to obično dešava u finalima i protiv Novaka. Odlična igra , čiste se protivnici a u finalu čorak. I za kraj ,,ako je ruža , procvetaće" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, sasa965 said: Tačno , samo se potcenjuje da se to obično dešava u finalima i protiv Novaka. Odlična igra , čiste se protivnici a u finalu čorak. I za kraj ,,ako je ruža , procvetaće" Pa kad se poslednji put desilo da se neko potpuno raspadne mentalno u finalu protiv Novaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ja sam i dalje u soku. Kao prvo kolo da je... iskreno ocekivao sam 3-1 uz veliku borbu. Ispade borba samo u prvom setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 hour ago, NMX said: Zlo mi je od publike, jebeno zlo. Mada Kraj prvog seta, neki srbenda je nešto dobacio i MEda je napravio UE na kraju Stvarno me nerviraju ti idioti što zvižde pred servis i dobacuju u toku poena 1 hour ago, MilošVB said: Bitno je da ES odrađuje posao na ovim pauzama 🤢 Baš da vidimo kad počne RG hoće li ići zadnji poen današnjeg meča u svim pauzama 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts