Milutinov Tata Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Meni Rubljov lici na Berdiha, tu je, a u stvari nije. Mada je i Berdih imao povremeno velikih pobeda, a Rubljov ce imati "laksu" konkurenciju za koju godinu. Za pocetak da ne prodje kao na USO jesenas protiv istog rivala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Ja bas cenim rubleva za veceras, tipa 55-45 medvedev blagi favorit. Ako je fica mogao 2 ne preterano spektakularnom igrom, moze i rublev 3 seta 😃 isti je termin, dosta brzi od nocnog, trebalo bi i to malo da pomogne rubljevu, a vreme mu je za dobar mec protiv favorita na slemu, ovo do sada zaista jako tanko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 I dalje je Nadal uz Đovaka najveći favorit i najmanje poželjan protivnik u finalu. Nikad ne potcenjuj srce šampiona... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 1 hour ago, Milutinov Tata said: Meni Rubljov lici na Berdiha, tu je, a u stvari nije. Mada je i Berdih imao povremeno velikih pobeda, a Rubljov ce imati "laksu" konkurenciju za koju godinu. Za pocetak da ne prodje kao na USO jesenas protiv istog rivala. Ne znam, Berdih je bio definicija effortless power-a, narocito kad je FH u pitanju, bas neverovatna tehnika. S druge strane, Rubljov mnogo vise energije ulaze u svoje udarce i mislim da to moze da ga kosta kad je dug mec u pitanju. Mislim, ulaze i Tim, ali je on neverovatno fizicki spreman, nisam siguran da isto vazi i za Rubljova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Kada ih poredim vise mislim na njihov ucinak, ne sam stil igre, tu se slazem sa tobom. Mozda mu treba i vremena da sazri, imao je problema sa povredama pa cemo videti. Inace prisetih se da su Serena i Osaka predale svoje meceve na pripremnim turnirima uoci AO, a isto je uradila i Muhova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Da se ne zajebavamo, Medvedev je za Rubljova ono sto je Federer bio za Rodika ako ne i grdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Mene po stilu igru na Berdiha vise podseca Sinner od Rubljova. Ucinak je vec drugi par carapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Da se ne zajebavamo, Medvedev je za Rubljova ono sto je Federer bio za Rodika ako ne i grdje.Mislis u H2Hu ? Jer je premalo meceva za to i to samo jedan u 2020. kada se Rublev da kazes ustalio.Ako je igra u pitanju neuporedivo je, plafon Medvedeva je mnogo manji nego Feda , a plafon Rubleva je meni veci od Rodika, iako trenutno, njihove karijere su neuporedive.Mozda je jos prerano jer nema toliko iskustva sa velikim mecevima kao Danil, ali ne bih ga tek tako otpisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 (edited) 3 hours ago, Laki21 said: I dalje je Nadal uz Đovaka najveći favorit i najmanje poželjan protivnik u finalu. Nikad ne potcenjuj srce šampiona... Navijački, Noksi je uvek na betonu najpoželjniji protivnik Rafa, (sada je to već) istorijski dokazano. Drugo je pitanje da l' će Rafa uopšte da stigne do finala. A i Noksa prvo treba da pobedi Karaceva, aj prvo to nek' se desi. Edited February 16, 2021 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Eš izgubila od Mukove ... Ko god prođe u drugom polufinalu je baš veliki favorit. Eh,moja Gabi - da si iskoristila jednu od one tri meč lopte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Lepo napisah, koja se odmorila, ta se u polufinale plasirala. Citav mec sam imao utisak da ce se Muhova srusiti, nisam siguran da se ijednom poradovala ili nasmejala, sve vreme grc na licu i neki umorni pogled. Kako je ovo izvukla nije mi jasno. Barti je vodila 6-1 2-0, nakon toga 12-3 serija Cehinje. Uzela je MTO pocetkom drugog seta i nakon toga kao sinoc u mecu Dimitrova i Karatseva, uloge na terenu se u potpunosti menjaju. Barti se muci sa svojim servisima, pravi neiznudjene, Muhova ili lako dobije gem, ili spase par BL pa jos vise ukopa protivnicu, cisti linije, stize sve. Barti je pokusavala, menjala ritam, napadala, igrala razmene, ali nista nije prolazilo. Posle meca Muhova rece da joj se vrtelo u glavi. I tako za domacine titula opet nedostizna, post traje 43 godine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Brejdi u jos jednom polufinalu nakon USO. Bila je bolja Pegula u prvom setu, ali od sredine drugog je Brejdi proigrala, preuzela inicijativu, pocela da pogadja, a Pegula potonula, treci set ubedljivih 6-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Slusam nemacke komentatore, pricaju o Rubljovu, pa kazu kako je prosle godine osvajanjem svojih 5 (manjih) titula pobedio mnoge top 10 igrace. Bas me zanimalo koga. Evo: U Dohi nije pobedio nikog iz top 60 (pobedio je Kukushkina, PHH, Kecmanovica i Moutet-a) U Adelaidu nije pobedio nikoga iz top 20 (pobedio je Kverija, Evansa, Felixa, Harrisa) U Hamburgu je pobedio Tsitsipasa (#6) i RBA (#11), Ruuda (#30) U St Petersburgu ponovo nije pobedio nikog iz top 10 (pobedio je Pospisila, Humbert-a, Norrie-a, Denisa (#12) i Corica) U Becu je pobedio Tima (pored toga Gombosa, Sinner mu predao, Andersona i Sonega). Znaci, pobedio je 2 iz top 10, 2 iz top 20. Ne kazem da su ovi preostali igraci losu, ali ipak ne treba pausalno da se frljaju s podacima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 I beše Mek u pravu, sredio ga Medvedev ko' mače muškatlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 kazu komentatori da je ogromna vrucina u Melburnu danas (i zato Rubljov gubi). Google kaze 29°C i 46% vlaznosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ne znam koga bih manje zeleo u finalu od Medvedeva i Nadala. Medvedev deluje igracki tezi, ali bi se lakse podnelo njegovo osvajanje titule. Nadal u ovim godinama je igracki pozeljniji, ali njegovo osvajanje titule bi stavilo katanac na kovceg ko je GOAT. 2x titula na svakom slemu, plus najveci broj slemova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Rasrafio ga je Danil. Ocekivao sam daleko bolji otpor Rubljova.Danil je definitivno prvi favorit turnira, najvise je pokazao od svih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Polako - treba da prođe Karatseva, a ko zna kako će se osećati sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Danil i Rubljev ce biti rivali kao Novak i Marej. Citala sam na ruskom intervju sa Rubljovim gde prica kako su se sastajali na juniorskim mecevima i kako bi u problematicnim situacijama Medvedev urlao i drao se na sudije, a Rubljov bi se na nepravdu rasplakao. Ovo je jako bitan pokazatelj njihovih karaktera. Moze se to malo peglati i popraviti ali u igri sa Medvedevim uvek ce u podsvesti biti prisutna ta nemoc u odnosu na protivnika. Meni Rubljom igra lepsi tenis ali je Medvedev samouvereniji i to se izmedju njih dvojice ostati tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Znači Medvedev je tu Novak a Rubljov je Marej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Znaci da ocekujemo da Medvedev uskoro deli srca 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ja mislim da će im se napodeliti *rca. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 9 hours ago, Crni Bombarder said: Mene po stilu igru na Berdiha vise podseca Sinner od Rubljova. Ucinak je vec drugi par carapa. Ovo definitivno. Ako neko na turu ima bombu u rukama kao sto je imao Berdih, to je Siner. Bice ovo sad vrhunski mec, uopste me ne bi cudilo da Stefanos prodje dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 'naci kraljica povrataka je to uradila opet! Igrala fakticki izgubljeni mec,trazila mto i preokrenula..koliko sam ispratio mto joj je trajao cirka 10 minuta..i to koji put vec na ovom turniru,treci? Znam,znam..zvuci poznato Morate shvatiti kladionicarsku patnju sto mi je izbila vidjeni dobitak (Inace mi Barty nije simpaticna,za njenom sudbinom ne kukam,vec nad svojom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ma ovo je Grand Slam i Nadal će dati 100%. Nisam siguran da Cici a ni Medo mogu da pariraju Rafinom full izdanju. Miki maus turniri poput WTF su druga priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts