Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bez ritma&tempa mec, uzasno je neinspirativan protivnik Milos, cak i kad nije grozan kao danas. Bukvalno jedva cekas da se zavrsi mec.

Posted (edited)

Nemci se pitali sta to tacno Novak psuje na srpskom. Otac Andree Petkovic, Zoran, se javio i rekao da to Novak psuje samog sebe (nije im preveo).

:classic_biggrin:

Edited by wwww
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Meni ne izgleda  Novak bogzna kako, zabrine me kad god se istegne, pa uglavnom ni ne gledam.

Sad reče Ceronja kako je Fricu u prošlom meču za popravku patika dolazio fizioterapeut (!), nisam uopšte skontala tada :lol_2:

Posted

Kakav orkestriran napad na Boxy koja je samo iznela cinjenice a kako Novak izadje na teren i nije mu nista, sto je i bilo jasno odmah, i da je po ko zna koji put izdramio jer je hipohondar (ili iz taktickih razloga) onda se svi prave ludi i posle samo nastavljaju svoju suludu pricu da Novaka eto mrze bez ikakvog razloga jer je najbolji. Nadam se da ce novinari da rade svoj posao i propitaju ga malo narednih meseci. Da je ovo Nadal uradio za 20 godina bi Srbi znali i datum i opis dogadjaja kako je spanski folirant mucki ponovo prevario tenisku javnost. A nas Nole jbg bitno da je zdrav, dobre doktore ima lece rupturu misica za dva dana.

• Like 1
  • Tuzno 2
Posted
3 minutes ago, McLeod said:

Kakav orkestriran napad na Boxy koja je samo iznela cinjenice a kako Novak izadje na teren i nije mu nista, sto je i bilo jasno odmah, i da je po ko zna koji put izdramio jer je hipohondar (ili iz taktickih razloga) onda se svi prave ludi i posle samo nastavljaju svoju suludu pricu da Novaka eto mrze bez ikakvog razloga jer je najbolji. Nadam se da ce novinari da rade svoj posao i propitaju ga malo narednih meseci. Da je ovo Nadal uradio za 20 godina bi Srbi znali i datum i opis dogadjaja kako je spanski folirant mucki ponovo prevario tenisku javnost. A nas Nole jbg bitno da je zdrav, dobre doktore ima lece rupturu misica za dva dana.

Ako ne vidis da je Novak na 80% max, ne znam sta bih ti rekao. Daleko je ovo od nije mu nista.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Ako ne vidis da je Novak na 80% max, ne znam sta bih ti rekao. Daleko je ovo od nije mu nista.

Daleko je i od rupture misica ledja po sle koje ne bi smeo ni da trci ni da rotira.

Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Daleko je i od rupture misica ledja po sle koje ne bi smeo ni da trci ni da rotira.

Ima neke sredine izmedju rupture misica i onoga kako ti predstavljas. Reci kako mu nije nista je glupost, u najmanju ruku.

Posted
3 minutes ago, 12Laki said:

Da jedino su to povrede moj Mece.

On je sam juce to rekao, bilo je neizvesno da li ce igrati, pricalo se o pauzi od bar mesec dana... Sad nek kusa sta je posejao, to je jedino posteno.