Keira Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Njemu u ovoj fazi karijere vrv i više odgovara brža podloga. Nije rad (ne može) da grinda kao pre . Nego ne volim kada loptica odskače višlje , onda se više igra sa spinom a preferiram ravnije udarce. Za USO je bila priča da su dodavali pesak u tu podlogu, a najviše do usporavanja je došlo po meni zato što konstruckcija tih ogromnih stadiona nije prvobitno radjena sa namerom da imaju krov. Imam utisak da vazduh teško cirkuliše u novim uslovima Spoiler Ništa od nocnih mečeva radnim danom neču moči da gledam u ovom izmenjenom turniru. To mi je sada najveci problem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 @ Keirin spoiler Ko zna zašto je to dobro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Medvedev prvi favorit ako je u vinklu. Zanimljivo ce biti videti kako ce se ponasati nadal s laznom povredom. Mada s obzirom da igra protiv amatera, njegovi treninzi su tezi. Novak drugi favorit, Tim treci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 “Non ci penso proprio al non giocare. […] C’è un po’ di amarezza perché mi sono allenato bene per un bel po’ ma tutte le buone sensazioni che avevo sono scomparse nelle ultime due settimane e mezzo“. Google prevod: Једноставно не размишљам о томе да не играм. [...] Има мало горчине јер сам прилично дуго тренирао, али сва добра осећања која сам имао нестали су у последње две и по недеље “. https://www.ubitennis.com/blog/2021/02/07/australian-open-nadal-la-schiena-non-sta-molto-bene-ma-al-ritiro-non-ci-penso-proprio/ Sto znaci da je zbog karantina dosao u ovu situacija, sta li je onda sa onim jadnicima koji 15 dana nisu nos promolili iz sobe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Kao da niste naucili lekciju vec s njegovim 'povredama'. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Serenin kostim utisak dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 stojanovic prosla prvo kolo . gael ispao , u suzama na konf. kerber ispala i naravno uz pohvale organizatorima kaze da je znala kako ce izgledati karantin 2x bi razmislila o dolasku i da je naravno sve to uticalo na njen ritam, igru ... ocigledno da svima ovakvi uslovi pre turnira ne odgovaraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Australija se odlucila za strogu kontrolu pridoslica zarad relaksiranijeg zivota domacih. Kome se ne svidja, ne treba da ide tamo. 11 hours ago, Losmi17 said: Kao da niste naucili lekciju vec s njegovim 'povredama' dopingom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 nije stvar dali se nekome svidja ili ne. ali iz ovih odgova tenisera izgleda da nisu ni znali sta ih ceka tamo , bemliga sta su potpisivali i dobijali od obavestenja pre odlaska . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Jedino nije fer ako su ovi najbolji imali bolji tretman, a deluje da jesu. Ostalo se znalo. Australia je veoma rigorozna po pitanju karantina, nije kao u Srbiji. Mada i taj karantin je mogao da se sprovede na nekom teniskom kompleksu, nije moralo u hotelima. U nekom rizortu ili slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Da , izgleda je zavisilo i u kom si letu/ avionu bio ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 (edited) Svaka cast za Ninu Stojanovic, bas lepa i po rezultatu, cini se kao rutinska pobeda protiv Begu A nagrada, sledece kolo igra protiv zenemajkekraljice A Milman ispao u 1.kolu, taj se nalozi samo kad vidi Federera u zrebu Edited February 8, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 14 minutes ago, Boxy said: A Milman ispao u 1.kolu, taj se nalozi samo kad vidi Federera u zrebu Kao Kirjos kad vidi Nadala ili Djokovica, a Federeru se malte ne naguzi sam. Nadam se da ta zenamajkakraljica nece mnogo da davi sudije ako krene lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 1 minute ago, John Terry said: Kao Kirjos kad vidi Nadala ili Djokovica, a Federeru se malte ne naguzi sam. Nadam se da ta zenamajkakraljica nece mnogo da davi sudije ako krene lose. Kirijos je pobedjivao Federera, igrao poprilicno tesne meceve, on se naguzi Mareju ako cemo da pravimo neko poredjenje... A kad smo vec kod njega, u fazonu je od 1.gema Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 7 minutes ago, Boxy said: Kirijos je pobedjivao Federera, igrao poprilicno tesne meceve, on se naguzi Mareju ako cemo da pravimo neko poredjenje... Ma ok, poenta je da svako ima nekog na kog se posebno "lozi" ako me razumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 1 minute ago, John Terry said: Ma ok, poenta je da svako ima nekog na kog se posebno "lozi" ako me razumes. Ma znam, ali Milman me izrazito nervira, posebno posle onog dzukackog poteza prosle godine kad je namerno topio loptice znojem da bi bile teze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Lajovic igra 5.set protiv Stakhovskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Lep pocetak za Djokovica, brejk na startu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Sinner odmah pravi brejk, opasan klinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Kakoje lepo sto nema linijskih, nema chelendza, nema zadrzavanja igre oko premisljanja da li da se trazi chelendz ili ne, nema svadje s sudijama oko zvanja linija, nema zvanja strateskih chelendza. ovim su bas ubrzali igru, reklo bi se. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Per ih isprozivao Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Stvarno sam i ja sve vise u fazonu sta ce ti linijske sudije. Sapovalov bas nema srece sa zrebovima, ali ako hoce da bude bar top 8, mora vala i da dobija neki od ovih meceva. P.S. Nina Stojanovic vec ima 24 godine... ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Sapovalov naspram Sinera kao nedonosce.. Meni se cini da od kad se pojavio kao da ni u cemu nije napredovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 (edited) Duci porodio, cestitamo xD Problem Sapovalova je u tvrdoglavosti i necu da kazem teniskom IQu, ali nemogucnosti ili odbijanju da primeni plan B, C, D, kad A ne radi. Slicno Timu. Edited February 8, 2021 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts