Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Just now, Alex_Serbia said:

I to je apsolutno tacno, ja sam odmah (i vise puta) rekao da se ispao ultra dziber i da nas je sve sramota njegovog momenta. 

Pazi ovo.Mene neko da pretuce pa posle 5 minuta da mi kaze izvini sto sam te tukao ne bih prihvatio jbg.Mozes i na taj nacin da gledas.

• Like 1

Dejan Radonjic je gospodin sa velikim G!

Niegovo ponasanje prema protivnicima je svih ovih godina bilo besprekorno. Bez nekih ruznih izjava, bez dizanja tenzija, bez provokacija. Uvjek odmjereno i sa postovanjem prema protivnicima. Ovo se posebno odnosi na utakmice sa komsijama.

Nazalost, dodjosmo i do toga da se covjeku zamjera razocaranje nakon onog dzukackog poteza.

Da, bas je Dejan zasluzio da mu se bilo ko plazi u facu.

Da, bas je ispao los covjek zbog jedne ljudske reakcije.

Takodje, ona Zeljkova izjava je tezak blam. Vrlo podmukla i nekorektna. 
Sve u svemu, veliko PIH!

• Like 11

Izgleda da poprilično raste strah kod jednog dela crveno-belog sveta.

Omalovažava se vaspitni pokušaj ispravljanja greške, iskrivljuje se korektna izjava da bi se dežurno zlo na klupi Partizana dodatno pljucnulo, s visine se odbija (ovde, ne Radonja, da bude jasno) pokušaj smirivanja tenzija, podižu se zidovi... Samo nastavite u istom ritmu, prija očima.

• Like 2

2 minutes ago, Barkley#34 said:

Omalovažava se vaspitni pokušaj ispravljanja greške, iskrivljuje se korektna izjava da bi se dežurno zlo na klupi Partizana dodatno pljucnulo, s visine se odbija (ovde, ne Radonja, da bude jasno) pokušaj smirivanja tenzija, podižu se zidovi... Samo nastavite u istom ritmu, prija očima.

Sto bi se reklo, strah u nama izmice kontroli

• Like 2
  • Ha-ha 1

57 minutes ago, Barkley#34 said:
  Omalovažava se...vaspitni pokušaj ispravljanja greške.    

Pre "vaspitni pokušaj" slobodno ubaci ,,treći u nizu"... šta ti teško? A da je "pokušaj"...jeste. Možda da ipak malo poradite i na toj preventivi jer smoriste nas sa ,,damage control" performansima.  

Za strah ste u pravu. Samo budala i čovek koji nema šta da izgubi se ne plaše.

Edited by Wingwalker
  • Like 2

5 minutes ago, Wingwalker said:

Nakon ,,omalovažava se..." slobodno ubaci ,,treći u nizu"... šta ti teško?
A da je "pokušaj" jeste...radite malo na toj preventivi...smoriste nas sa ovim ,,damage control" performansima.

Neki među vama ne zaslužuju ništa bolje od Duleta u najgoroj fazi.

31 minutes ago, Barkley#34 said:

Da , ja sam poznat po boldovanom.

Imas pregrst mojih upisa koji to potvrdjuju. 
Sto se tice straha, opet masis.

Postovanje svakako, strah nikako.

Poz

29 minutes ago, Barkley#34 said:

Pa mislim da nije bas tako.

Sve sto je Obradovic trebalo u ovom slucaju da uradi, uradio je. Izvinio se na terenu, pres konferenciji i poslao Trifunovica sa levoliberalnim kapitenom u Zvezdinu svlacionicu. Niko normalan nema sta tu da prigovori.

Ono sto je problematicno je sto se Radonjic drznuo da to pomene na konferenciji i na taj nacin "pasivno nacrtao metu" ili kako vec. Znajuci Radonjica, verujem da je bio iskreno razocaran onime sto se desilo. Naravno da je na to uticao i rezultat, pa mislim zamisli budaletinu koja ti se kezi na +35 (a pritom nije mudonja tipa Bogdan ili Kalinic ili sta ti ja znam). Nego je navika da kakve god svinjarije da se dese, Radonja cuti i ne komentarise. I sada kada je, s pravom, pomenuo to na konferenciji, on crta metu? A s druge strane, rekoh, imamo Obradovica koji je u prenesenom znacenju rekao da je igrac FMP namerno povredio Smailagica. 

Tom Trifunovicu je stoka sa tribina upucivala uvrede na racun oca koji je tada bio u zivotnoj opasnosti, i sa te strane mogu cak malo i da ga razumem, sigurno nije zaboravio te bljuvotine. Ali ne vidim kakve veze imaju trener i igraci Zvezde sa tim. Na stranu sto je jako ruzno da to radi jedan, u najmanju ruku prosecan igrac, na +40.

• Like 1

Poprilična je sramota tražiti dlaku u izjavi kojom je Žoc opisao Trifin incident i svoj postupak posle istog. Ako vam je lakše tako, to nije do mene.

10 minutes ago, pavijan2 said:

Na to je stavljena tačka.

Očigledno mnogi nisu jer im se i danas mota po glavi "Dule preteča".

@pantelia, rečju jednom nisam pomenuo Radonjića, njegove izjave ili ponašanje. Više puta sam istakao na ovom forumu da on ima samo poštovanje od mene. Pišem o omalovažavanju Žocove izjave i postupka kojim je pokušao da ispravi Trifinu glupost.

6 minutes ago, Barkley#34 said:

Poprilična je sramota tražiti dlaku u izjavi kojom je Žoc opisao Trifin incident i svoj postupak posle istog. Ako vam je lakše tako, to nije do mene.

Očigledno mnogi nisu jer im se i danas mota po glavi "Dule preteča".

@pantelia, rečju jednom nisam pomenuo Radonjića, njegove izjave ili ponašanje. Više puta sam istakao na ovom forumu da on ima samo poštovanje od mene. Pišem o omalovažavanju Žocove izjave i postupka kojim je pokušao da ispravi Trifinu glupost.

Ma nisi ti, ne odnosi se moj post na tebe. Samo smatram da ima istine u onome sto si ti napisao, ali isto tako ima i postova u kome je Radonja neki krivac zbog ... necega. Ljudi reaguju i na to, ne toliko na Obradovicevo izvinjenje. Ponavljam, u tom trenutku je uradio sve sto je trebalo.

29 minutes ago, pantelia said:

Tom Trifunovicu je stoka sa tribina upucivala uvrede na racun oca koji je tada bio u zivotnoj opasnosti, i sa te strane mogu cak malo i da ga razumem, sigurno nije zaboravio te bljuvotine. Ali ne vidim kakve veze imaju trener i igraci Zvezde sa tim. Na stranu sto je jako ruzno da to radi jedan, u najmanju ruku prosecan igrac, na +40.

Nije njemu ovo bilo prvi put. On je i prošle godine u duelu sa nama napravio gužvu kada je posle neuspelog kucanja pokušao nogama da se obesi o jednog našeg igrača, mislim da je bio Duop Rit. Momak je budala. Ovakvi potezi kao i potezi Gobeljića kod mnogih navijača prolaze, jer po mišljenju takvih navijača tako pokazuju koliko vole klub i kakve su mudonje. Zato ovakve budale i kad igraju loše prave ovakve poteze jer znaju da će tako kupiti mnoge navijače.

Edited by Volter

Ma daj, pogledaj izjavu pa ćeš videti kako je sve to izjavio, a uostalom ne bi ga ni slao kod Radonje da ga je bolelo uvo. Sramotno je što uopšte ovo mora da se objašnjava.

Da nije možda napravio i neku gramatičku grešku u izjavi, sram ga bilo?

Ovo je timski sport, trener je Bob-otac i svaki igrač svojom igrom ali i ponašanjem prvenstveno predstavlja svoj klub. Dovoljno je izvinjenje trenera na terenu ili kasnije kad se ohlade glave na kzn i to u ime kluba kako je Željko i uradio, jer se ta scena nije desila negde u parku pa da je sad najbitnije da mu se Trifa lično izvini.

Ali Željka treba upitati zašto igrači Partizana i treći put u nizu, znači i kao gosti i kao domaćini, ne mogu pružiti ruku rivalu pre početka susreta i da li je '' i treći put '' dovoljno da se isključi mogućnost da to rade dok Željko ne gleda.

Sportski pozdrav je fundament sportskog kodeksa i dobronameran čin kojim počinje svaki prijateljski i takmičarski susret, duel, meč. Tako su ih učili od najmladjih kategorija u svim klubovima u kojima su igrali a sada kao profesionalci to ne rade samo u dresu Partizana koji vodi najtrofejniji evropski trener i samo kada igraju protiv CZ. Naravno da ne mora nikom to da objašnjava

jer je stav jasan ali da mi badava pružamo ruku pre...a vi vazda nudite ruku pomirenja nakon iznova iskazanog nepoštovanja i onda stignemo do: "Radonja je cava neće da prihvati izvinjenje."

Na kraju priče...i ne mora baš sve da se oprosti...nekad moraš da pokažeš gde je granica.

Edited by Wingwalker
  • Like 1

5 minutes ago, Wingwalker said:

Može li neko da objasni iz kojih to razloga igrači Partizana ne mogu i treću put u nizu da pruže ruku rivalu pre početka susreta

Ovo sam i ja primetio na prve dve utakmice .Na prvoj sam mislio možda je zbog nervoze , ali kad sam video da se to ponovilo i u drugoj , jasno je da nije slučajno 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...