Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Dragan Mićić said:

Za neku godinu izlazi Kooinova knjiga Ja tajkun.

Kaki kurac Miskovic

Kakav Miskovic, lako je biti tajkun ako ne placas porez... 

Plati poreza bato, pa da vidimo gde si!

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Iskupio se za prvu tekmu protiv Grobara. :))

Slazem se, ucutkao masu. Krenuli su jako sa skandiranjem p.... cig.... ali onda muk, cula se muva kod ovih bacanja. 

Kucanje slag na torti

• Like 4
Posted
Just now, Don Dusko said:

7c8q44.jpg

10 dana. Zabranjeno je kombinovati dve nesrece u jednu sprdnju. 

Sta ja sad treba ovde da stavim kako sam odigrao i live na Fener na kvoti 3? Ma ajde... imam i ja razumevanja prema situaciji. Nek ostane samo na kvoti 14.5 na fudbalu. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 7
Posted (edited)
12 hours ago, Arsenije Pesic said:

Kada igramo 23. februara retko gubimo, max jednom godišnje.

awkward-black.gif

Spoiler

Oprosti brate Arsenije, nisam mogao propustiti zicer :classic_biggrin: :classic_smile:

Edited by 4th and Goal
  • Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
13 minutes ago, Miki28 said:

Slazem se, ucutkao masu. Krenuli su jako sa skandiranjem p.... cig.... ali onda muk, cula se muva kod ovih bacanja. 

Kucanje slag na torti

Kakvo šoranje po sirotinji :classic_sad:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, Miki28 said:

Uvijek je lijepo kad igrac iz Srbije izdominira u Beogradskoj Areni i bude najbolji igrac utakmice

Veceras su  2 srpska igraca izdominirala, Guduric s jedne, kao i Kevin sa druge strane. Molicu lepo!

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...