Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted

Ne mogu više Mišo moj da pohvatam frakcije..
Tangova i frakcija Žexa Pantića oštro protiv čićvua, Dulo i Bota samo tiću frakcija, Žoc nije to moj Partizan frakcija, Tegi samo debljaj i pravi se mrtav tzv. limar frakcija...

Edit: Zaboravih frakciju Grobari Kuba, pojavljuju se i nestaju na talasu rezultata.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Cooper said:

Kakva ste vi komedija od kluba...

20230108-165826.jpg

Kako ne vidiš da mi to radimo da bi i vas malo detaljnije kontrolisali? Jbg. žrtva koju moramo da istrpimo. 😄

Posted

Kuper se egzilovao na Kubu na par nedelja koliko mu je i trebalo da složi ovaj fejk.
Sada još dve nedelje u bajbokanu i eto ga baš pred derbi nazad.
Pa onda opet Kuba.

Kuba-poso-Kuba-poso.

9fdc71ef926604adb45432356422314c.jpg

• Like 2
  • Ha-ha 9
Posted
2 hours ago, Fat Zadd said:

Pazi, ako si ti na intelektualnom i "opšta kultura" nivou jednog Kebare,  ne moras to kroz svaki jbeni post da spocitavas svim navijacima KKCz i da ih poistovećujes sa SnS glasnogovornicima/botovima ...

Sledeci put necu biti ovako fin:wink2:

Recnik,nervoza,isti klub....sta dalje pisati....

Posted (edited)
1 hour ago, Cooper said:

Kakva ste vi komedija od kluba...

20230108-165826.jpg

"Expetially" hahahahahahhaahahhahahaaah

Edited by Troteri
  • Ha-ha 10
Posted
24 minutes ago, K.Dot said:

Ako je Kuper stvarno falsifikovao ovaj dokument, treba ga odrapiti barem 3 meseca, kao EL Zvezdu

Jel vazi ban na"Kuper Beograd"?

Posted (edited)

Kupice, retko se pojavljujes, kapiram da nema mnogo neta na kubi i da je to razlog...

Ali bas blamaz od posta, mili moj

Zardjao si

Pises li bar malo vise kod duhovnog tate?

Edited by Losmi17
Posted
2 hours ago, Tango said:

Recnik,nervoza,isti klub....sta dalje pisati....

Za razliku od tvog, nivo rečnika je na mnogo visem nivou ( ako vec želiš da raspravljas o tome).

Bolje da nista ne pišeš,  vec vreme koje trošiš na Tata temi i 4umu,  vredjajuci druge i pišući avangardne gluposti i izmisljotine,  posvetiš sebi i malo se edukujes.  Za početak,  pravopis. 

Posted
4 hours ago, Wingwalker said:
5 hours ago, Tango said:
Ubise se ovde da objasne da smo isto.....isto je kada vec 9 godina istok i zapad jna skandiraju protiv diktatora(zbog kradja,lopovluka,naplatne rampe,prebijanja cekicima na protestima....itd)....i tog istog istoka i zapada na Rajku koji lazu sebe da je blagostanje,da je Cvijan ziv,da se sa 40.000 mesecno zivi par meseci....ja kapiram da je vas sramota i da zarad rezultata cutite na kriminal,zivotni standard i ostalo,ali makar se onda ne oglasavajte na ovu temu....

Daj molim te taj razmak nakon zareza, pre i posle zagrade i prebroj tu fejk trotačku valjano, šta ti teško? Ako mi ne veruješ izguglaj ta pravila. Nisu juče uvedena.

Spominješ sramotu a ne možeš skockati dve pismene rečenice.

Tanko ti je to za rokenrol...ipak mora neki solfedjo da se poznaje.

I dalje bez odgovora na post?nemate odgovor ili ste svesni ds je od A do Š sve istina?i onda krece paljba oko pravopisa😀😀😀😀.....bes u vasim postovima na cinjenice koje sam izneo vas u ocima gazde uzdize na visi level.....

Posted (edited)
12 minutes ago, Tango said:

I dalje bez odgovora na post?nemate odgovor ili ste svesni ds je od A do Š sve istina?i onda krece paljba oko pravopisa😀😀😀😀.....bes u vasim postovima na cinjenice koje sam izneo vas u ocima gazde uzdize na visi level.....

ne treba tebi odgovor...već učiteljica.

ali ovo je hit da mu skandiraju zbog naplatne rampe...odrasti mali veseljače.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
11 minutes ago, Tango said:

I dalje bez odgovora na post?nemate odgovor ili ste svesni ds je od A do Š sve istina?

Oci mi iskrvarise dok te procitam ali hajde da ti i odgovorim... na koji post ocekujes odgovor? Sta je istina? Ovaj photoshop Kuperov? Nije valjda da si naseo?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...