Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Instinkt said:

Inače me boli k ko vam je trener

spacer.png

25 minutes ago, Instinkt said:

najbolji je na klupi mog kluba.

spacer.png

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Zasluzili ste titulu prosle godine....ali je isto tako i cinjenica da na 30 razlike u cetvrtoj utakmici Zeljko ubacuje klince da ne bi otislo na 40,50 razlike....tu je ispostovao Radonju....inace bi preslo onu magicnu cifru kad"stoka nabija" 40+ razlike....

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Tango said:

Zasluzili ste titulu prosle godine....ali je isto tako i cinjenica da na 30 razlike u cetvrtoj utakmici Zeljko ubacuje klince da ne bi otislo na 40,50 razlike....tu je ispostovao Radonju....inace bi preslo onu magicnu cifru kad"stoka nabija" 40+ razlike....

A sto ga nije ispostovao na dodeli trofeja,gde je utekao?U neki izlazak?Bili su snimci posle ne znam ni sto pitam.

• Like 15
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
Posted
22 minutes ago, Tango said:

Pa činjeca je isto tako da nije bilo onog incidenta od strane vaših navijača u trećem meču, serija bi bila završena 3:0.

• Like 5
  • Thanks 3
Posted
3 hours ago, Cooper said:

Šta mislite, za koliko miliona je Coki slagao u vezi budžeta kad je rekao da je za ovu sezonu 10 miliona?

Za nulu, budžet je sto miliona.

• Thanks 1
Posted

Auuu, brat od Korneta baš izdominirao..
Čovek porobio. Ja bih stavio neki moratorijum na tatu neki period. Moraju da se slegnu neke informacije, brojke, neki šamari da prestanu da bride...

Posted (edited)

Kako se brzo zaboravlja oruzana pljacka u trecoj, da ne radi metla ... zato smo cetvrtu i tankovali.

Sto se, jelte uspostavilo kao ispravno pa je posle pete veliki gospodin utekao na prednje sediste ... a posle je opet utekao.

A onda je sa isto takvim gospodinom preCednikom, preduzeo neke mere da ne mora ponovo da utekne ... i uradio onakav prelazni rok ... od sezonskih, nego kako

Edited by Plant
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted
30 minutes ago, Green23 said:

Pa činjeca je isto tako da nije bilo onog incidenta od strane vaših navijača u trećem meču, serija bi bila završena 3:0.

A Lesorovo slobodno bacanje u drugoj? 

Možda bismo u toj trećoj opet otišli na 2:1 : D 

Posted

Jel mi to ovde imamo gtr moderaciju, nalik vecini medija, pa se tek tako brisu postovi ?

Ako su prednje sediste i bezanje neka uvreda onda razlog za brisanje i lici na gtr ... 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted
13 minutes ago, Dropkick Murphys said:

A Lesorovo slobodno bacanje u drugoj? 

Možda bismo u toj trećoj opet otišli na 2:1 : D 

Pa na to je uticao sam Lesor, a na ovo su uticale stvari koje su se desile van terena 

Posted

Sreca pa u 1. i 2. i posle u 5. utakmici nije bilo desavanja van terena. :classic_ninja:

Realno smo trebali da dobijemo sa 3:1, ali se ne ljutimo, nase bitke su u EL...

• Ha-ha 4
Posted
3 minutes ago, Cooper said:

Sreca pa u 1. i 2. i posle u 5. utakmici nije bilo desavanja van terena. :classic_ninja:

I u Kupu ste trebali da nas dobijete, ali....

I u KLS-u ste trebali.... dobro, tu niste.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Troteri said:

I u Kupu ste trebali da nas dobijete, ali....

I u KLS-u ste trebali.... dobro, tu niste.

Nemo' matori, ne primaj se. Uostalom, vidis da su zauzeti sa EL ... naviklo to u poslednje vreme 

Posted
17 minutes ago, Cooper said:

Kvalitetan humor. 

Posted (edited)
1 hour ago, Green23 said:

Cinjenica je da nije bilo 4 direktne sudijske odluke na stetu Partizana u poslednjem minutu (dokazano i potvrdjeno), bilo bi 1-1

52 minutes ago, Green23 said:

Pa na to je uticao sam Lesor, a na ovo su uticale stvari koje su se desile van terena 

Na to su uticale sudije koje su posle priznale gresku.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Cooper said:

A jel se sećate perioda kad su ga @Tamburinjo i ostale komšije predlagale za ministra finansija, da sprovede uppr u svim javnim preduzećima koja duguju 15+ miliona...

spacer.png

mada kako ste brzo presli preko 

necemo stranca kapitena

necemo sns pare

necemo sns u klubu

hocemo domacu osnovu

nikada Wild Card

samo zasluzeno na terenu

brzo ce da dodje i "daj i taj UPPR kad mogu oni mozemo i mi... "

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted

3 hours ago, kendrick said:

Kako ih dribla... :Hail:

3 hours ago, Alex_Serbia said:

Samo ga pustis da zine. Sam ce se/ih ukopati.

Na stranu oni koji su poverovali u budzet od 5 miliona, a neki minimum za EL je oko 7. Zao mi je tih.

A onda se ispostavi:

3 hours ago, СтелаРоса said:

Prva izjava u avgustu 2021. godine, a druga juce 2022. godine

Ovde ima ta prva izjava:

http://www.mojacrvenazvezda.net/238984/2021/08/29/covic-nas-bruto-budzet-je-5-100-000-evra/

Prso sam od smeha na ovo razotkrivanje 😄 

WeepyFancyAnkolewatusi-max-1mb.gif.49dbfd4813043c941c78dcdf94f171d0.gif

Ali s druge strane, lepo je saznati da smo poduplali budzet za nesto vise od godinu dana. Mi smo sada na nivou KKP od prosle godine, a ako su i oni poduplali to je tih ocekivanih 20mil koje imaju... pa da. 😄 

• Like 2
Posted
26 minutes ago, Tamburinjo said:

brzo ce da dodje i "daj i taj UPPR kad mogu oni mozemo i mi... "

Otisao je njima taj vlak, nije Duletu odgovarao ... mozda nije bilo mesta za umjetnine.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...