didžej hel Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 meni su najjači likovi vidim 5 ispisanih strana, uđem da pročitam X, kad ono sve go Y čitaj tebratore vesti na zvaničnim košarkaškim kanalima, ne čekaj forumski thread za news stream 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 11 minutes ago, Don Radonja said: Lazna elita!!!! Ali glumci prva postava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Niko vam ne brani da ostavite post koji ima uvod, razradu i zaključak. Takođe da ostavite analizu i šeme akcije kojom se ekipe služe, a da, sheet, boli vas uvo, ali volite da pljucnete. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 pa ono jes, sad i jeste pravi trenutak za nicim izazvano kurcenje nece sigurno biti na kraju sezone...bar ne za fejkerse 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2021 Author Share Posted August 30, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: pa ono jes, sad i jeste pravi trenutak za nicim izazvano kurcenje nece sigurno biti na kraju sezone...bar ne za fejkerse Pogrijesio si temu, ovo je pravi post za tatu👍 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 2 hours ago, Barkley#34 said: Al' kad krenem da kopam ove "Lejkers Loženje" postove krajem sezone... Ne znam samo da li kad krenu da se svađaju međusobno ili kad počnu da kunu zlehudu sudbu. Ima vremena... Biće opet ne pišem na forumu do nove sezone + izgovor da ponovo piše na forumu + gomila ali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 (edited) 2 hours ago, Miki28 said: Pogrijesio si temu, ovo je pravi post za tatu👍 Hakovani smo, upade nam Tata na topik. Edit: Ali ”argument” da je Durentu noga kraća za par cm... Ljudi njemu se broji isto kako bi se brojalo Lebronu, Stefu, Kavaju, Janisu, svakom superstaru. Ostao je bez gasa na kraju jbg, da ne kažem čoukovao. Šta biste pisali da se to Janisu desilo, bili bi referati kako od skila ima samo dugačke ruke... Eto sreća da je njemu sve od ekstremiteta dovoljno kratko i dugačko pa su onakve situacije nemoguće. Edited August 30, 2021 by DameTIme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 14 minutes ago, Milos 3.14 said: Biće opet ne pišem na forumu do nove sezone + izgovor da ponovo piše na forumu + gomila ali E, mojne Mikija da mi diraš. Jes' da navija za sve timove koje ne mirišem, al' to radi nekako korektnom kombinacijom privrženosti i realnosti. Može čo'ek s njim da se raspravlja gospodski, čak i kad poleti perje. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Durentula chokerchina poznata, majstor da gubi vazne utakmice nakon sto dodje do mec lopti setimo se 2016. i kako je profesionalno ispao od gs-a nakon 3-1 // jbga nie imo s kim 😞 Najjace mi kad dodju ovde likovi koji se loze na ono smece od fmp-a i evrolige i ne valja im kvalitet topica. Siguran sam da uzivaju u lakijevim strucnim pljuvacko-proseravackim analizama . . . 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 (edited) 11 hours ago, Barkley#34 said: E, mojne Mikija da mi diraš. Jes' da navija za sve timove koje ne mirišem, al' to radi nekako korektnom kombinacijom privrženosti i realnosti. Može čo'ek s njim da se raspravlja gospodski, čak i kad poleti perje. Pa tesko bas da sam realan ali hvala svakako😁 Zvezda, Man Utd i Lejkersi. Zvezda nirmalno, Utd zbog meceva sa Zvezdom i Fergija a Lejkerse zbog Kobija poceo pratiti davnih dana👍 Nema rasprave bez da perje leti na sve strane😁 Edited August 31, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 12 hours ago, delgado said: Durentula chokerchina poznata, majstor da gubi vazne utakmice nakon sto dodje do mec lopti setimo se 2016. i kako je profesionalno ispao od gs-a nakon 3-1 // jbga nie imo s kim 😞 Najjace mi kad dodju ovde likovi koji se loze na ono smece od fmp-a i evrolige i ne valja im kvalitet topica. Siguran sam da uzivaju u lakijevim strucnim pljuvacko-proseravackim analizama . . . +1000 Jedan od najjačih postova na ovom topiku. 14 hours ago, DameTIme said: Hakovani smo, upade nam Tata na topik. Edit: Ali ”argument” da je Durentu noga kraća za par cm... Ljudi njemu se broji isto kako bi se brojalo Lebronu, Stefu, Kavaju, Janisu, svakom superstaru. Ostao je bez gasa na kraju jbg, da ne kažem čoukovao. Šta biste pisali da se to Janisu desilo, bili bi referati kako od skila ima samo dugačke ruke... Eto sreća da je njemu sve od ekstremiteta dovoljno kratko i dugačko pa su onakve situacije nemoguće. Durenta hoće da upoređuju sa Bronom ili Karijem, ali ne bi to nazvali čoukom, lol Durent još nije pokazao da je sposoban osvojiti titulu bez Karija. Kari bez Durenta jeste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 branite brona k'o precednika vučića. niko ne može biti vrj osim njega. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Klej Tompson je ovde broj 2 glavom i bradom i sa 10 povreda ACL-a. Još mi je smešnije što su CJ bacili ispred Kleja Edited August 31, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 55 minutes ago, oubrevo. said: branite brona k'o precednika vučića. niko ne može biti vrj osim njega. Pomislio bi covek da im deli sendvice koliko ga brane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 harden je pg a ne sg. vec na pocetku su sjebali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 s'obzirom da klejo nece igrati prva dva meseca ili malo vise, lista je manje vise okej slazem se da harden nije sg, kao ni barrett uostalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Melo stvarno izgleda u dobrom shejpu, kao pre pocetka svake sezone 😛 gde je na listi BREDLI 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 S Mikijem ne možeš da se posvađaš kao čovek čak ni kada leti perje u raspravi, i u tim trenucima zadržava neki nivo ”realnosti”. 😄 Lepo je to Barkley opisao. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Eee da si bila ovde u prvoj lbj=>lakers sezoni kad je Lebrona nazivao tenkistom ... 😄 Edited August 31, 2021 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Jeste, čak je i mene Miki u tim trenucima nervirao. Nisam očekivao izdaju Brona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 A plakao je prvo za PG pa onda za Kandzom, cele sezone smaranje o Kandzi... i onda epilog - King mu donosi relevantnost i titulu posle 10g, Kandza i PG se udruzuju i osvajaju jedno veliko nista, 3-1 choke.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 mala sreca u nesreci za brona je sto igra u eri laznih velikih igraca. jedino sto je puno teze nego kad je lazni goat mikele mali igrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Lažni igrači su: Brajant, Dankan, O Nil, Durent, Kari, Vejd, Garnet, Novicki, Neš, Kid, Janis, CP3, Kavaj, Harden, Luka, AD, Jokić itd ok ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Uini prevashodno misli na Kawhija i Durenta s cime se potpuno slazem 😛 Konstantno igrali u izuzetno jakim ekipama, maltene nijedna sezone gde nisu bili konkurentni po sastavima, 2 cele sezone obojica do sada odmorili a ljudi ih svakako olako stavljali u mnogim sezonama iznad Kinga. Uini se nadao 2020. u bablu da ce Kawhi doci na 3+3, isto je mislio i ove godine za KD, ovako jebiga, obojica zajedno imaju jednako MVP finala i titula kao King 😞 dok MVP sezone imaju zajedno 4x manje, sta ces... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts