riviera Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 ne krivim ga ja sto je uzeo pare jer mu je realno ovo bila poslednja sansa da uzme taj najveci ugovor karijere s obzirom da je kasnije dosao u nba. a i ozbiljno su ga zajebali milvoki i sakramento sa svojim brljotinama jer da se taj trejd ostvario bio bi vrv ne u sampionskoj ekipi ali opet u samom vrhu i sa timom sa ozbiljnim plejof ambicijama. nejasno mi je i sad nesto izdizanje atlante samo jer je on zavrsio tamo a biti 7-8 ekipa na istoku tj. neki orlando iz prethodnih sezona i ekspresno pociscen u 1. kolu nije neki puno veci rezultat od sakramentovih s obzirom da ovi igraju u dosta jacoj konkurenciji. pa se jos na kraju otislo toliko daleko da su ljudi maltene hteli da predstave da je bolje biti rezervista od igraca iz startne postave a tipa da pitas 1000 igraca sta bi hteli da budu pitanje je da li bi se i jedan nasao koji voli da pocinje utakmicu sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 po meni derbi večeri svakako Boston-Brooklyn, Klipersi po meni dobijaju, Pelikani vrlo nezgodna ekipa lako se može desit da dobiju čini mi se ove sezone slabiji Miami, Bucksi bi trebali dobiti ali ne vjerujem da će Lakersi rutinirat Mavse, moglo bi tu biti velike borbe do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 (edited) 1 hour ago, Alex_Serbia said: Hot/warm take: odavno nije bilo ovoliko potencijalnih kontendera. Ko su kontenderi? Edited December 25, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Meni i @Miki28 su Lakersi-Mavsi tekma veceri pa sad vi kako hocete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) @Miki28 LAL LAC BRK MIL BOS DEN MIA UTH PHI DAL HOU (?) POR (?) Legenda: ? - zbog mogucih trejdova dva kluba ili moguceg ostanka Hardena i nekim cudom, profesionalnog pristupa igri. Edited December 25, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Meni i @Miki28 su Lakersi-Mavsi tekma veceri pa sad vi kako hocete. I meni naravno, to cekam a ovim ostalim tekmama ubijam vreme... 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Da li Vujcin prenosi ovu utakmicu kakav horor sunce ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 (edited) 12 minutes ago, Alex_Serbia said: @Miki28 LAL LAC BRK MIL BOS DEN MIA PHI DAL HOU (?) POR (?) Legenda: ? - zbog mogucih trejdova dva kluba ili moguceg ostanka Hardena i nekim cudom, profesionalnog pristupa igri. Pa tako mozes doci do masu ekipa osim Knicksa, Cavsa i onih iz pustinje Arizone. Nema favorita ali realno contendera imas 4 i to ajde djene djene za Buckse dok su Lejkersi, Klipani i Bruklin vec okej prica. Kakav Boston, to siju Bruklin i Lejkersi, Klipani bez problema. Denver isto. 13 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Meni i @Miki28 su Lakersi-Mavsi tekma veceri pa sad vi kako hocete. Lejkersi su svima tema veceri a Mavsi su tu da budu protivnik, da popune tu formalnost pa ce narod i njih vidjeti Edited December 25, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ti kao da nisi gledao plejof u bablu. Majami je osakacen uzeo 2 pobede Lejkersima koji nikada vecu protekciju nisu imali u istoriji, u slavu Kobiju. A to je samo 1 primer. Denver ispratio Klipane, Milvoki se raspao uprkos najjaacem timu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 4 minutes ago, Alex_Serbia said: Ti kao da nisi gledao plejof u bablu. Majami je osakacen uzeo 2 pobede Lejkersima koji nikada vecu protekciju nisu imali u istoriji, u slavu Kobiju. A to je samo 1 primer. Denver ispratio Klipane, Milvoki se raspao uprkos najjaacem timu... Aha sad je ovo najveca protekcija u istoriji? Nije vise '02 ni '09 nego ovo? Hvala sto si mi dao na znanje. Lejkersi ispratili Denver. Lejlersi ispratili Majami. Ja ti kazem da Bucksi nisu ozb kontender dok Ja is ne rijesi sut. Jednostavno ce ga jaka ekipa zaustavit. Klipani su ozb prica, mogu ja da serendam o Wayoff P koliko hocu ali imaju jak tim i imaju Kawhija koji dok se ne dokaze suprotno, smatram da je game 7 bio jedna off utakmica. Opasni su. Bruklin zbog KD naravno, za tog se samo pomolis kad sutne, drugo nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 dosta dobar intenzitet za sada. obicno ove za zicbo tekme izadju da igraju (kao) pijani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 2 minutes ago, riviera said: dosta dobar intenzitet za sada. obicno ove za zicbo tekme izadju da igraju (kao) pijani. Ne gledam, vidim Ingram da plodi. Jel nabacio nesto novo u svojoj igri? Mali je brutalan talenat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ako Dzimi ne igra ima da nas ugaze Pelikani kao sto su Toronto; Sraman je ovo rok Rileya 9 miliona za bukvu Leonarda a Ibaka, Bugi, Harel kostu manje ili isto kao ovaj. hollinger rece da je taj ugovor leonardu klasican ugovor za skori trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) 5 minutes ago, Miki28 said: Ne gledam, vidim Ingram da plodi. Jel nabacio nesto novo u svojoj igri? Mali je brutalan talenat ne forsira on sada toliko. jeste dao 8 (jos se igra 1q) ali vecinu sa penala. imaju oni dosta ovde oruzja napadackih a ovako na prvu cini mi se da ovr godine pod gandijem i sa dodatkom adamsa i bledsoa pelikani igrati osetno bolju odbranu. Edited December 25, 2020 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ozbiljne fizikalije/atletiku imaju Pelsi, cak i napad prilicno fluidan a imaju ove 2 cepanke pod kosem. Cekirac Leonard dao 6 poena zaradio je on svojih 9 miliona. @ggg taj je rekao da ce hasan da uzme 18m po sezoni 😄 pa vidimo sta bi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ne znam ko je izjavio na tnjiteru da je Zion smrsao 10kg...ne samo da ne deluje mrsavije, nego je i postao masniji, izgubio na definiciji. Ofc, njemu to nista ne utice na eksplozivnost i igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 dzaba lozenje na pelikane, gasi ih majemi deo po deo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Kakav ples i takeover Dragona sjajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 17 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ozbiljne fizikalije/atletiku imaju Pelsi, cak i napad prilicno fluidan a imaju ove 2 cepanke pod kosem. Cekirac Leonard dao 6 poena zaradio je on svojih 9 miliona. @ggg taj je rekao da ce hasan da uzme 18m po sezoni 😄 pa vidimo sta bi rekao je sada da ce uzeti 18 miliona? klupa pelikana sa zionom i bledsoe je bas krs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Klasa je Goran. Kad je ušao na teren kao da je igrao protiv srednjoškolaca. Škotski fudbaler zatrpao s trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Topla voda: Majami izgleda bolje s Dragićem na terenu. Ispogađaše baš trojke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Rastavili ih u 2 cetvrtini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) 8 minutes ago, đubrivo. said: dzaba lozenje na pelikane, gasi ih majemi deo po deo ne moze se nazalost protiv goat bredlija. Edited December 25, 2020 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 3 minutes ago, riviera said: ne moze se nazalost protiv goat bredlija. Zar si sumnjao? Da je on bio 16-0 u mehuru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 9 minutes ago, gggggggg said: rekao je sada da ce uzeti 18 miliona? klupa pelikana sa zionom i bledsoe je bas krs. Da cak mislim da sam postovao na prosloj temi; projekcija mu bila 18m godisnje a ovaj jedva uzeo minimalac; Odbrana Pelsa je problem za ovo sa Duncancom i pomaganje sa istog je za samaranje; pucanje odbrane kod pika i pomaganje sa igraca u cosku jos ih busi Leonard 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts