Dracarys Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Pa ono, covek zeli da se bori za titulu, a dovode mu coveka koji dve i po godine nije igrao ozbiljnu kosarku. Sve je krenulo od onog max ugovora Krisa Pola kad je imao 33. godine. Vec se tada znalo da nesto nece ispasti kako treba. Svi kasniji trejdovi su prosipanje iz supljeg u prazno, Harden nije imao dovojno dobrog saigraca da se bori za titulu, osim prve sezone Krisa Pola, kada je zaista igrao majstorski, vec posle potpisa max-a je igrao jako slabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 (edited) 6 hours ago, Drakaris said: E ovo vec postaje zanimljivo, bilo bi dobro gledati Lilard/Harden duo CJ, Collins i ako bi dali Trent Jr ili ajde neki manji ugovor uz neki pik i pakuj Edited December 25, 2020 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 minute ago, Miki28 said: CJ, Collins i aoo bi dali Trent Jr ili akde neki manji ugovor uz neki pik i pakuj Meni se cini da bi morali minimum tri pika da prospu, a mozda i cetiri. Oni jednostavno nece tek tako da puste Hardena iz tima. Za Portland je ovo velika sansa da se bore za titulu u naredne dve sezone. Lilard i Harden su preiskusni igraci, a po meni su i jaci od Kavaj/Dzordz dvojca. Sto se tice Bostona, mogu da se kladim da tamo nece, nema sanse da alavi Ejndz da ove pikove koje sam naveo, a to Hjuston trazi od svakog tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Tate u stilu Dzimi Butlera uzeo kokicare i Kazinsa i nabio Hardena. Riley jebes Hardean dovlaci Tatea 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Večeras KD na Tatuma, jedva čekam. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Odličan je program večeras. Očekujem da Pelikani dobro namuče Heat. Svježi su i mladi, imaju sad i Adamsa da se seka sa Adebajom. Baksi ce išamarati GSW. Boston-Netsi i Denver-Klipersi su derbiji konferencija. Lakersi bi trebalo da odrade Dalas. Svakako obećava noć, probaću sve da odgledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Nejasan mi je Ainge i jebali ga oni pikovi kad nista sa njima nije napravio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Miami-Pels super tekma Mil-GSW bzvz, odradjivanje verovatno BOS-BKN solidno, Kajri ce imati poseban motiv LAL-DAL -> super, tekma veceri LAC-DEN -> super, al prekasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ako Dzimi ne igra ima da nas ugaze Pelikani kao sto su Toronto; Sraman je ovo rok Rileya 9 miliona za bukvu Leonarda a Ibaka, Bugi, Harel kostu manje ili isto kao ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Povecajte minutazu Nunnu i sve ce biti okej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 47 minutes ago, Gaga said: Nejasan mi je Ainge i jebali ga oni pikovi kad nista sa njima nije napravio. Ah, Ainge i pikovi s kojima ništa nije uradio, lepo to zvuči, samo nije istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 21 minutes ago, stefan81888 said: Ah, Ainge i pikovi s kojima ništa nije uradio, lepo to zvuči, samo nije istina. Sta je istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 minute ago, Gaga said: Sta je istina? Stiže vreme za utakmice danas, pošto je moj odgovor malo duži, pišem ovih dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 40 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ako Dzimi ne igra ima da nas ugaze Pelikani kao sto su Toronto; Sraman je ovo rok Rileya 9 miliona za bukvu Leonarda a Ibaka, Bugi, Harel kostu manje ili isto kao ovaj. riley vodi računa koga meće u ekipu ne samo igrački već i spiritualno. nije opravdanje za myersa ali možda im je ovaj dragoceni achiuwa dovoljno dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ne vidim zasto bi LAL-DAL bila tekma veceri. Luka je uspavan, fizicki jos uvek daleko od optimuma, nema Porzya... Mavsima je ovaj start sezone cisti damage control, da ne ispuste previse tekmi dok ne uzmu zalet. Lakersi su apsolutni favoriti, nema neke price. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 7 minutes ago, đubrivo. said: riley vodi računa koga meće u ekipu ne samo igrački već i spiritualno. nije opravdanje za myersa ali možda im je ovaj dragoceni achiuwa dovoljno dobar Da jeste Hasan je bas definicija bio kulture; nema pojma sta radi davao ove 1+1 svima koji su bili tu pustio Crowdera i dovukao Harklesa kao zamenu koji ne moze da radi sta je ovaj radio u bublu; plus Bradleya koji je povredjen ali ne moze on na pf; Nije los precious high energy ciglar koji ima ok ruke, uhvatio jedan zajeban paa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Celtics-Nets def utamica večeri, ne bi trebalo to propustiti, naročito duel Tatum-KD. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Boston - Milvoki je bila fenomenalna, nadam se da ce i ova biti priblizna tome. Hot/warm take: odavno nije bilo ovoliko potencijalnih kontendera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Meni je Den-Klipersi utakmica veceri da vidimo da li mogu da zatvore Jokica i Mareja ovaj put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Zbog ovog coveka sam ponovo poceo da gledam Nikse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Meni je Den-Klipersi utakmica veceri da vidimo da li mogu da zatvore Jokica i Mareja ovaj put Ja očekujem jednu revenge partiju Clippersa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Just now, Chaos Is Me said: Ja očekujem jednu revenge partiju Clippersa. PG pali svoj regular season mode. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) 15 minutes ago, Mile1 said: Zbog ovog coveka sam ponovo poceo da gledam Nikse Meni je Oto Porter junior vratio veru u košarku. Edited December 25, 2020 by realno *w 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 24 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne vidim zasto bi LAL-DAL bila tekma veceri. Luka je uspavan, fizicki jos uvek daleko od optimuma, nema Porzya... Mavsima je ovaj start sezone cisti damage control, da ne ispuste previse tekmi dok ne uzmu zalet. Lakersi su apsolutni favoriti, nema neke price. delgisi je utakmica veceri i ona gde igraju lejkersi protiv niksa . ' netsi tj vise durent i kajri izgledaju puno bolje nego sto sam ocekivao ali tu jedna ponovna povreda menja sve. ja sam bio za dovodjenje hardena u bkn iako bradu stavljam u drugu grupu superstarova ali opet da ga imas kao drugog-treceg igraca ekipe bilo bi u teoriji fantazija medjutim kako su otvorili bruklinovci sezonu za taj hardenov trejd morali bi dati dosta upotrebljivih igraca pa je pitanje da li bi bili tada bolji. i dalje mi netsi nisu medju prvim favoritima za trofej ali gledajuci konkurenciju na istoku po igrackom kadru imaju svoje sanse za ulazak u veliko finale a opet ne bi bilo ni iznenadjenje da ispadnu od mil, tor, bos, fil, mia s obzirom da im je ovo tek prva sezona u ovom sastavu (pitanje uigranosti i timske hemije). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 On 12/24/2020 at 3:47 PM, riviera said: bogdanovic otisao iz sakramenta jer nije vise hteo da bude rezerva hildu u atlantu gde je sada rezerva redišu. ¯\_(ツ)_/¯ da li su hoksi dobra ekipa pa da i bez kapele, ronda i dana u lakom ritmu rutiniraju bulse ili su ovi iz cikaga poceli da osecaju bili donovanski trenerski pecat - tbd u narednim utakmicama. Odes iz katastrashnog Sacramenta u jos katastrashniju Atlantu. Jedini razlog moze biti lova i nista drugo. Da je kompetitivan, otisao bi nedje dje se moze boriti za titulu. Pisao je Kosta vec o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts