gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 1 minute ago, drperce said: Lebron nije odlican u odbrani cirka 15godina, a nije solidan 5-6god wrong. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 3 minutes ago, drperce said: Lebron nije odlican u odbrani cirka 15godina, a nije solidan 5-6god Nekad nije lepo preterivati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 3 minutes ago, gggggggg said: wrong. možda ima neke scene u kojima briljira po 5 minuta ali tačno je da odavno on ne radi neki heavy-lifting u odbrani, čak ni u plej ofu što je i dalje bolje od giannisa koji nikada ne igra odbranu (edit) na glavnom igraču, mislim ni da ga hipnotišu ne bi došao do glavnog igrača i trener mu povlađuje ( : recimo da je harden u plej ofu neck 2 neck sa giannisom u smislu obaveza Edited January 30, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 2 minutes ago, đubrivo. said: možda ima neke scene u kojima briljira po 5 minuta ali tačno je da odavno on ne radi neki heavy-lifting u odbrani, čak ni u plej ofu što je i dalje bolje od giannisa koji nikada ne igra odbranu (edit) na glavnom igraču, mislim ni da ga hipnotišu ne bi došao do glavnog igrača i trener mu povlađuje ( : recimo da je harden u plej ofu neck 2 neck sa giannisom u smislu obaveza james je igrao sasvim dobru odbranu prosle godine (u odnosu na vreme iz clevelanda), a bio je odlican u miamiju. a ovaj drugi pasus je samo za 1 veliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 igrao je bolju odbranu prošle sezone nego kada je bio u klivlendu, to tvrdiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 naravno. zar nije tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 4 hours ago, Chaos Is Me said: Dallas je baš u problemu, dok se oni sastave sa formom ode voz. Dva puta za redom ih Juta delje bez Mitchella. Drago mi je i zbog pobede Spursa, Denver se već dosta puta provukao na clutch a ne igraju ništa specijalno. Utah baš djeluje moćno. Ako se ne varam zadnji poraz im je upravo od Sunsa doma. U seriji su od 11 pobjeda. A ni Spursi nisu za podcjenjivanje. I oni umiju bit nezgodni po svaku ekipu i svakako nisu bez izgleda za PO. Čak štoviše nekako mi je teško povjerovati da se ga neće dokopat two years in a row. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Igra Lebron odbranu u Lejkersima, posebno 2 dio prosle sezone kao i ove. Kawhi npr je tu bas popustio u Klipanima, skroz nezainteresovan za odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 8 minutes ago, gggggggg said: james je igrao sasvim dobru odbranu prosle godine (u odnosu na vreme iz clevelanda), a bio je odlican u miamiju. a ovaj drugi pasus je samo za 1 veliki Ako ti je odbrana chase blokade i sekvence dobre odbrane od po par minuta onda si u pravu da je odlican defanzivac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 15 minutes ago, đubrivo. said: igrao je bolju odbranu prošle sezone nego kada je bio u klivlendu, to tvrdiš? 10 minutes ago, gggggggg said: naravno. zar nije tako. moj eye test kaže da nije. možda statsi kažu suprotno pa da se potrudim na temu. u klivlendu je još bio terminator. u lejkersima bira tekme kad šta radi, što je i normalno pošto nije jordan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 nesto si ti pomesao cini mi se. u miamiju je igrao najbolju odbranu dok je u clevelandu bio kesa kao i citava ta ekipa tih godina. sada kada su tu davis i vogel opet je poceo da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) ekipa mu je igrala lošu odbranu u cavsima ali je on i dalje satirao. ja ga ne gotivim ali vidim šta je radio čovek. to su abnormalne stvari u lejkersima se šteka, što je makar po meni razumljivo, imajući u vidu godine. playin chess while others playin checkers (a plus nije mikele) Edited January 30, 2021 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Ocajnu odbranu je igrao u Cavsima kao i u Lejkersima prve sezone ali kao sto napisah, 2 dio prosle sezone i ove sezone je odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Neka je Mikele strasan defanzivac, a Bron je Tre Jang. Svi zaboravljaju kako je Bron cuvao prosle godine poletnog Dzamala. Ali to pamte samo strucnjaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Neka je Mikele strasan defanzivac, a Bron je Tre Jang. Svi zaboravljaju kako je Bron cuvao prosle godine poletnog Dzamala. Ali to pamte samo strucnjaci. Kako ga je cuvao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Brz, stamen, prati svaki korak Dzamala i loptu, takodje i gleda sta Dzamal smera, stigne da udari blokadu, odigra opasan hasl. Zakljucao ga je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Brz, stamen, prati svaki korak Dzamala i loptu, takodje i gleda sta Dzamal smera, stigne da udari blokadu, odigra opasan hasl. Zakljucao ga je. A ko je cuvao Granta u toj seriji? Uzeo je Murraya u game 4 u finisu ali je tad i timska odbrana bila odlicna, primorali su Murraya da igra bez lopte sa udvajanjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 A prvi mandat Kinga u Klivlendu i 7 godina paklene odbrane to niko ne pominje ? Za vreme u Majamiju je mogao dobiti jedan DPOY, posebno u sezoni 12-13, tad je dobio MGasol cini mi se. Kasnije od kad se vratio u Klivlend je krenuo da kurcobolji s odbranom tokom sezone, ali je u plejofu i tu i dalje gazio. Covek je mocan defanzivac od svog ulaska u ligu, evo ja se secam @realno *w je jedne sezone ja mislim bas 12/13 napisao post - Bron je najbolji defanzivac u ligi. Ako nije tacno, nek me ispravi. Ne samo da ima telo i fizikal tuls, nego mu je i anticipacija sjajna, IQ ogroman, ima sve potrebno za igranje vrhunske odbrane kada zatreba. Setimo se kako je u bubble-plejofu skidao sa polaganja Rasela i Hardena. Prve sezone u LA jeste bio kriminalan, prosle i ove stvarno se cima tokom regularne posteno. LA i je prosle godine dobio masu gostovanja zahvaljujuci jakoj odbrani u kome je King imao znatno vise ucesca a i vogel je defensive minded coach. Ove gluposti sto je napisao drPerce i ti mitovi da se King ne cima u odbrani mislim stvarno. Covek jeste usporio i ne moze vise da prati bekove kao pre ali je i dalje 1v1 stamen, jak, da se pogura , zna forice, zna da ukrade/stripuje, cepi poneki chasedown... Krenuo giannis da ga postuje lately, lagano mu je ukrao loptu. Pocepao ga je i prosle sezone pred zatvaranje i sada u medjusobnom mecu. DPOY-a. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 26 minutes ago, Miki28 said: Ocajnu odbranu je igrao u Cavsima kao i u Lejkersima prve sezone ali kao sto napisah, 2 dio prosle sezone i ove sezone je odlican. ja sam ubeđen da je u cavsima kad je trebalo igrao strava odbranu. to se ne vidi u statsima jer oni zavise od konteksta ali recimo ono finale gde je izgubio 2:4 je imalo nekih epskih situacija ja to iz eye testa, pa sad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Ma kod njega je pitanje voljnog momenta ali i ovim godinama protivnik ga nerado napada jer 1 na 1 je i dalje zajeban, @delgado je maloprije napisao zbog cega. Cim tim hoce da igra odbranu onda se i on cima ali onda sa Lonzom, Ingramom, Kuzmom je bila tragikomedija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Miki i ti da se uozbiljis, prigovarati coveku sto je izgubio ovaj b2b u Detroitu posle svega sto je uradio/radi je malo bezobrazno od tebe Vcrs moramo da zbijemo redove i dobijemo tesko gostovanje u TD Gardenu, a nece biti nimalo lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 2 minutes ago, delgado said: Miki i ti da se uozbiljis, prigovarati coveku sto je izgubio ovaj b2b u Detroitu posle svega sto je uradio/radi je malo bezobrazno od tebe Vcrs moramo da zbijemo redove i dobijemo tesko gostovanje u TD Gardenu, a nece biti nimalo lako miki je kao zorana mihajlović u snsu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 1 minute ago, delgado said: Miki i ti da se uozbiljis, prigovarati coveku sto je izgubio ovaj b2b u Detroitu posle svega sto je uradio/radi je malo bezobrazno od tebe Vcrs moramo da zbijemo redove i dobijemo tesko gostovanje u TD Gardenu, a nece biti nimalo lako 😂😂😂😂😂 nikad mu necu zaboravit taj poraz😁 Ma kakvi zeleni, tu mi jedino Tatuma zao gdje gubi vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) Jos imaju i los ugovor Kembice, ja mislim da Bostan jos dugo godina nece biti sampion. Tejtumu ostaje samo da podje u LAL i zameni GOAT-a za 3 godine. Edited January 30, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 @delgado Vidi, ne sećam se te priče, ali se svejedno slažem sa njom. Generalno mi je DPOY onako jako varljiva kategorija, jako puno tu faktora utiče i razlikuje se mišljenja šta je ključno i proglašavanju nekog najboljim defanzivcem. Sa jedne strane imaš te klasične defanzivce, kao što je sada Gober, koji će spustiti svog direktnog protivnika na manji broj poena ili lošiji fg%, zaštita obruča, dobar defanzivni skok. Sve je to korektno. Jasno je da je i kod dodele tih nagrada to najvažnije, sa obzirom da su u zadnjih 28 godina 22 puta centri uzimali DPOY. Lebron je nešto sasvim drugo, u velikoj meri jedinstven 1-5 difender, čovek koji (naročito ne u ovim poznim godinama) neće peglati najjaču moguću odbranu svih 35-40 minuta koliko bude u igri. Ali koji je oduvek bio u stanju da oseti kada se tekma lomi, pa da u tim momentima uzmem najboljeg protivničkog napadača i izoluje ga potpuno. Suma sumarum, on je po meni oduvek bio odličan defanzivac, naravno da u 35/36 godini ne može da pegla na svih 100 tekmi, ali kad se lomi, sigurno da možeš da se osloniš na njega. Iskreno, ne znam o čemu ljudi koji tvrde suprotno pričaju i na čemu zasnivaju svoje tvrdnje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts