Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Dobro,ne treba preterivati,nije sad Finiks GSW ili Memfis,em su jaki,em ova dvojica nisu na 100%.Mislio sam da je Bruklin favorit,sad se ne bih iznenadio ni da Fila uzme,nema bas izrazitog favorita,svaka ekipa ima svoje manjkavosti.

 

Treba uzeti u obzir i put LAL ove sezone,mnogo je tezi,a nema ni 4 meseca odmora.

Edited by Gaga
Link to comment
Share on other sites

Da probam ukratko da obrazložim svoje prognoze:

 

Juta - Memfis 4:3

Očekujem dobar otpor klinaca, biće naprženi, a Džezeri su malo ispali iz ritma posle povreda. Verujem da su u Juti navijali za GS, ovde ih čeka ekipa koja ima dovoljno tela za suprotstaviti se, brdo šljakera, dovoljno šuta i mladog superstara. Navijaću za Memfis, ali očekujem da Juta nekako pretekne.

 

Finiks - LAL 1:4

Pustiće ih Lebron da dobiju jednu kako bi ih izbacio u Finiksu. 

 

Denver - Portland 2:4

Mnogo je loše ispao finiš sezone za Denver, imali bi veće šanse protiv Dalasa, ali Klipanima mora da se skine kapa za tanking. Šteta, Portland je potpuno besmislena ekipa bez ikakve budućnosti za razliku od Nagetsa, ali u ovom trenutku su u formi i kompletni. S druge strane, bekovska rotacija Nagetlija ne bi garantovala rezultat ni u Evropi. Jokić će imati spektakularnih partija.

 

LAC - Dalas 4:1

Dončić još uvek nema pravu podršku, plan sa Porzingisom polako pada u vodu. Klipani će proći ovu prepreku bez većih problema. 

 

Filadelfija - Vašington 0:5

Nije potrebno posebno obrazlagati, Vestbruk je najbolji igrač u seriji i rešiće cigara Simonsa i plačipičku Embida.

 

Bruklin - Boston 4:0

Unapred se radujem svakom gaženju. 

 

Milvoki - Majami 4:3

Zaista nisam želeo da gledam ovu seriju već u prvom kolu, ubedljivo najbolji duel. Nadam se da će Milvoki ovog puta uspeti da reši Hit, makar u 7, nekako bi mi bilo previše da Rajli opet bude nagradjen za sve promašaje (puštanje Kraudera, nedovodjenje Hardena kad je bio na izvolite, dovodjenje mrtvog Belice i ostalih penzosa). 

 

Njujork - Atlanta 3:4 

Biće zanimljivo, kontrast stilova, dva old school trenera, očekujem da pršti. Njujork je dosta lako rešio seriju u regularnom delu, Rendi je dominirao, ali situacija se malo izmenila u Atlanti, podigli su se dosta, šuterski su sjajni, vratio se i Hanter, imaju čime da pariraju. Očekujem da bar jednom u seriji ubace 130+ poena. Možda su zeleni za plejof, ali nije kao i da Niksi imaju pojma gde su. Jedno je sigurno, Njujork će imati najboljeg igrača u seriji, ali i najgoreg startera u celom plej-ofu.

 

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...