gggggggg Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 21 minutes ago, SteveFrancis#3 said: NBK, daj nam statse, na koliko smo enkl sprejnova ez of tudej 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 28 minutes ago, MilošVB said: Šteta što Wood ne igra odbranu, a može. U napadu je odličan, a i ovako mi deluje kao gotivan lik. Ne igra odbranu? Juce je bas ( da ne kažem dobro) solidno odigrao odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Može kad hoće, ali generalno ga mrzi. Drago mi je ako je sinoć bilo tako, nisam gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Odigrao je nešto odbrane u poslednjoj četvrtini ali do tad horor. Rocketsi su se defanzivno pokrenuli tek kad su zaigrali smallball kad je Drveni zaradio 4.ličnu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 ja i dalje ne mogu da prezalim dvajtela. bruka ekipu bi imali da je dvajtara ostao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) - ATL: Bogdanovic Provides Bench Scoring And More (from Sarah Spencer, AJC.com) https://www.ajc.com/sports/atlanta-hawks/bogdanovic-providing-scoring-presence-off-bench-for-hawks/FIJVUNTWE5AFHDOU7ADXWAZ75M/ Edited January 3, 2021 by riviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 vrlo dobar killian hayes na pocetku tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Kako prži Grantara, praviće njega Nuggetsi od blata. Nije zbog ovoga, majke mi. Edited January 3, 2021 by MrTripleDouble 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Imaju Pistonsi tradeable assetse. Plum ima ok ugovor, Josh Jackson napokon lici na Nba igraca, Grant pokazao da kao 1 opcija moze konstatno da stavlja 20, a u Denveru je pokazao da je odlican role playa (kao i OKC). Ruza isto ima solidan ugovor za neku mikrotalasnu sa klupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Brown opasno otvorio sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Brz oporavak da pozelim Pokusevskom.Zadobio potres mozga na treningu : ( 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Blake Griffin izgleda kao teška veterančina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 mnogo mi je drago zbog browna. jedan od omiljenih igraca u ligi. ove sezone nece biti opljackan kao prosle godine zbog izbora za all-star. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 On 1/2/2021 at 11:47 AM, bodo said: To @Miki28. I da pohvalim kolegu forumaša @sunset rubdownza isto zapaženje. Upravo sam krenuo pisati tekst na tu temu ali si me preduhitrio svojim postom. Ovo što si napisao je za mene sukus svega i to je sve sročeno u dvije rečenice. Svak čast. Eno Jokić je osjetio dobro to jučer. nije se baš naigrao pored njega. By the way odgledao sam kraj tvojih i Spursa i iako je bila kao tijesna završnica za mene nije bilo uopće upitno da Lakersi to dobivaju. Tu je jednostavno kvalitet. A i imam simpatije prema njima ( prije baš i ne moram priznat) s obzirom da mi je sin njihov veliki navijač. Evo poklonio sam mu za rođendan i orginal dres od njih 🙂 Ne bih se slozio da je Ayton napravio Jokicu neki poseban problem. Jokic je odigrao 8-10 minuta manje nego inace zbog faulova od kojih je par bilo bas problematicno. Da je odigrao te minute, imao bi laganih 25-15-12 ili nesto slicno i dobio bi to Denver iako Murray ima problema sa laktom a MPJ je u karantinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 20 minutes ago, gggggggg said: mnogo mi je drago zbog browna. jedan od omiljenih igraca u ligi. ove sezone nece biti opljackan kao prosle godine zbog izbora za all-star. Nece biti allstara ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 znam da nece biti, ali valjda ce ih i dalje birati kao kad bi se igralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Celticsima tačno fali Kemba. Nekako su tanki sa poenterskim opcijama van Tatuma i Browna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 3 minutes ago, gggggggg said: znam da nece biti, ali valjda ce ih i dalje birati kao kad bi se igralo. A to hoce Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) 1 hour ago, Radalek said: Ne bih se slozio da je Ayton napravio Jokicu neki poseban problem. Jokic je odigrao 8-10 minuta manje nego inace zbog faulova od kojih je par bilo bas problematicno. Da je odigrao te minute, imao bi laganih 25-15-12 ili nesto slicno i dobio bi to Denver iako Murray ima problema sa laktom a MPJ je u karantinu. Pa Aytonu očito leži Denver. Imao je u zadnje tri utakmice prosjek oko 28ppg i preko deset skokova. Pričali su kolege @SteveFrancis#3 I @sunset rubdown o defanzivnom napretku Aytona i kroz statistiku vidljivo a i na eye testu. Problem kod Jokica nije igra u napadu ali bogami defanziva jest. Denver je imao dva dana odmora prije ovog susreta a Phoenix 21h da sleti iz Utaha gdje je imao teškog protivnika. A da ne ne govorimo da je uz to morala igrati u Th mile high city na dobro poznatoj elevaciji. To ste morali dobit ali niste. Mora se odati priznanje Sunsima na tome. Edited January 3, 2021 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Meni se ništa ne sviđa Hayes. Jeste rano al deluje mi da nit ima neki ulaz, nit ima neki ludi pregled igre, nit ima šut, nit je vanserijski atleta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Blake izgleda kao Nemanja Bjelica. Ako udje 3 to je to ako ne jbg bice nepokretna mrcina u odbrani. Ni meni se Hayes nesto mnogo ne dojmi; ova 2 dva rukija vise pokazala od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni se ništa ne sviđa Hayes. Jeste rano al deluje mi da nit ima neki ulaz, nit ima neki ludi pregled igre, nit ima šut, nit je vanserijski atleta. nema neku super moć ali u svemu što si pomenuo ima potencijala da bude dobar. nema ludi ulaz ali ima ulaz. nije genije dodavanja ali se vidi da ume da pošalje i pravovremen i kreativan pas. nije dead-eye shooter ali ima šut. nije brz (valjda na to misliš pod atleta) ali je i visok i sa bednih 19 godina prilično jak, što će biti batan faktor kada se malo razvije svakako nije igrač koji će odmah sa 19 da isporučuje, međutim postoji potencijal da bude baš kompletan igrač i u napadu i u odbrani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Kakva odbrana Detroita😂😂😂 Poslastica za Tatuma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 blejk upropastio pistonse u poslednjih 5min Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 kad vec nemaju tajm aut, bolje da su pravili faul pa da im ostane poslednji napad jeste jeres ya nba ali ako nemas tajm aut, no brainer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts