stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa nisu svima. Noćas sam hteo da uzmem neke igrače i vidim ne može, ja reko ajde rešiće se do jutra kad ono đoka iz potoka, a te igrače pokupili drugi. Nisam znao da nisu svima. Onda je još veće sranje, propuštaju se igrači jer je ESPN govno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Da citiram cuvenog fantazi mislioca @gggggggg : Sto niste uzeli igrace ne vreme . I meni oduzeli out za 2 igraca i ne mogu da uzmem igrace sa fa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Cuvam dobar vejver za Dzordana 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) 1 minute ago, Drakaris said: Cuvam dobar vejver za Dzordana Pametno, i ja cuvam vejver za GOAT-a MJ23. Edited January 13, 2021 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Vidi ga ziv je, prizvao sam ga. Cuvaj Grofe pa zajedno u B ligu. Samo kazi kad da dropnem govnjara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Obradovao sam se kad sam jutros video da Vinslou nema O. Onda sam se setio price od pre neki dan. Danas djoka izmene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ja nemam problem sa izmenama...ionako ih spucam uz qr#c 😆 Caruso igrao treću utakmicu i jos uvek mu stoji O... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Sada imamo JJJ, JJ i JJ plus Jones i Jordan idemo slovo J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Slovo J kao Jebem ti Jebeni ESPN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 (edited) 5 minutes ago, stefan81888 said: Slovo J kao Jebem ti Jebeni ESPN Sto si stefi nervozan? Sto te ESPN iznervirao? A vidim usao sam ti u ekipu 😄 ovaj IR lista je problem Edited January 13, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Sto si stefi nervozan? Sto te ESPN iznervirao? Hoću da uzmem igrača od 10 minuta da postigne 3 poena i 1 skok i izgubljenu ali mi ne daju. 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Razumem Stefija, Sekston propustio 4 tekme, skinuli mu i dtd sad. Šta ti je sudba kleta, sa vezanim rukama i nogama protiv sila mraka i bezumlja bspn-a i vinija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 5 minutes ago, zorex said: Razumem Stefija, Sekston propustio 4 tekme, skinuli mu i dtd sad. Šta ti je sudba kleta, sa vezanim rukama i nogama protiv sila mraka i bezumlja bspn-a i vinija. gde ti je onaj citat "najpeechakstija odluka"? ajde ne kukaj, u najboljem scenariju mogu 6 kolona da uzemem a to baš mirakul treba da se desi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Zna espn ko ga je jedini ovde "branio" i podržavao, i bio protiv selidbe na yahoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Ladno ce i mene zakletog espn-ovca da nateraju da pocnem da lobiram za yahoo. @Magia vidi vidi koga imam. Bobana Lakse malo Madjio, daj da uzmem barem 4-5 kategorija. Vidis da mi pola tima ne igra. Jos Horforda ce veceras 99 posto da odmaraju zbog b2b. Edited January 13, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 14 minutes ago, đubrivo. said: gde ti je onaj citat "najpeechakstija odluka"? ajde ne kukaj, u najboljem scenariju mogu 6 kolona da uzemem a to baš mirakul treba da se desi 4 IR mesta jesu peečkasta odluka, nego da se ne vraćamo na to više, većina u Srbiji bukvalno nikad nije u pravu. Treba da pevam što Zajonu odlažu meč, a 3 od 5 top igrača ne igraju uopšte duel? Bolje da se sam prijaviš za b ako ne dobiješ sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 pa ne mogu da dobijem : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 porzingis ladio jaja sest meseci i bas se sada vraca protiv mene. jokic sedam ukradenih uz milion asistencija i skokova... ovo samo meni moze da se desi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nista , polako se spremamo za B ligu ponovo. Oce neko Moranta ? Sta nudite za Dramonda ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 14 minutes ago, Zvezdinho said: Nista , polako se spremamo za B ligu ponovo. Oce neko Moranta ? Sta nudite za Dramonda ? Kaine stress Zveki.... pocni da razmišljaš na vreme, spusti cenu za Drumm-a, i tako napraviš odstupnicu za "sledeću sezonu"... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Grofinjo, za sad veoma tesno. Veceras moze da bude vazno vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 3 minutes ago, delgado said: Grofinjo, za sad veoma tesno. Veceras moze da bude vazno vece Ma ja i ovde očekujem poraz, Nurk se povredio, Entoniju odloženi mečevi, Tobajas protokol, za sada nekako krpim, mada ne verujem da ću se izvući. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 kaos ima entonija, ti imaš neku kinesku verziju koju odlažu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ali ovaj danas bag, kad ne samo sto su skinuli igracima O, nego sto su tu uradili samo nekim igracima, pa neki timovi mogu normalno da kupe sa waivera, a neki ne mogu nikako je poseban krug pakla. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 5 minutes ago, Magia said: Ali ovaj danas bag, kad ne samo sto su skinuli igracima O, nego sto su tu uradili samo nekim igracima, pa neki timovi mogu normalno da kupe sa waivera, a neki ne mogu nikako je poseban krug pakla. ne znam kakav je timeline bio ali sinoć tj u pola4 sam se jebavao pola sata ne kapirajući zašto ne mogu da odaberem igrača. pa onda skapiram da je to oduzimanje outa ali samo kevin loveu dok mi dsj stoji na O. za to vreme, moj protivnik ima sve regularno a malo pre 7 ja imam regulare a on nema. šou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts