ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 nisam ti ja dzim morison, samo pamučne bajo moj Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Pozicija broj 13 mi je u skladu sa malerom koji me prati. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 Kad je Grof panicar bacio Lamba auu da sam znao mozda ne bih dignuo Noela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Jos jedna ubedljiva pobeda moglo je da bude i bolje, dve utakmice denvera bo, Jokic 4 tekme bez td ali dobro sve u svemu sam zadovoljan ceka se Porzingis...sada derbi kola protiv @ggggggggnece biti lako a ni raspored ne ide na ruku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kad je Grof panicar bacio Lamba auu da sam znao mozda ne bih dignuo Noela. Ja sam video al zaboravio da claimujem, mada nisam imao jak waiver pa ne verujem da bih dobio, vidim da sam se baš pomerio napred. Meni je wtf pošto drži Okogiea a baca Lamba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 Just now, stefan81888 said: Ja sam video al zaboravio da claimujem, mada nisam imao jak waiver pa ne verujem da bih dobio, vidim da sam se baš pomerio napred. Meni je wtf pošto drži Okogiea a baca Lamba. Ja nisam video auuuu ovo je da citiram njega "trenutak koji je mogao promeni sezonu", zajebavam se bio bi Lamb solidno telo koje bi imalo ultimativnu slobodu kada odmaraju Oladipa, koji je njegov da kiks bude jos veci. Nisam ulazio u aplikaciju posle dizanja Bradleya odmah sam stavio Noela na waiver pa mi promaklo ovo. Nista Noele siso, sada moras da imas neku produkciju, barem taj stocks od prosle godine gde sam slab. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 10 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kad je Grof panicar bacio Lamba auu da sam znao mozda ne bih dignuo Noela. Grof bacio Lamba, zasto me to ne cudi od coveka koji je birao Ejtona sa 6.pozicije na draftu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Nista Noele siso, sada moras da imas neku produkciju, barem taj stocks od prosle godine gde sam slab. Ne mora ove nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 (edited) @Magia jel te barem malo sramota sto imas xy vise igraca ove nedelje ? Al sam se zajebao sto sam ubacio ova 2 Bostonovca, mogao sam do poena barem jos da dodjem jes da i protivniku je vise naskodilo odlaganje meca, ali mogao sam da zakljucim da ce da seodlozi mec, i poeni dodjose na nereseno. Kako cu da popunim tim za ovu nedelju nemam pojma. Milton i Rouz dtd, imam jednog Bostonovca pitanje dal ce da igra u utorak, Muskala nije igrao, Morant i TimeLord out. @nlavrnja poceo opasno da kupi igrace ili ovaj njegov pomocnik. Edited January 11, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Pa da ste malo citali rotoworld, rekose da ce biti pod velikim rekstrikcijama, a ko zna kada ce se on i vratiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 8 minutes ago, stefan81888 said: Ne mora ove nedelje. Pa da ti kazem nisam nesto odusevljen kako je odigrao juce nadigrao ga svaba iz Denvera; Klupa Niksa je odron bez Burksa, Rivers im je za koplje najbolji igrac a i on je los, ruki IQ me vise ne plasi za Pejtona, posto glavni i jedini kvalitet mu je da se nabije u igraca i iznudi faul. Glavni konkurent Pejtonu je Randle koji juri skokove kao lud a postao je point-forward pa manje ast ima Pejton zbog toga pa je Pejton postao primarno skorer 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Teska nedelja je iza nas, ozbiljan protivnik, nepovoljan raspored, COVID okolnosti i na kraju podnosljiv poraz od 5-7. Doduse, bilo je dosta granicnih DD kod protivnika, tako da smo tu imali dosta srece. U svakom slucaju, bio je to pravi derbi, cestitke na pobedi @gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 hvala. dobra borba. moji igraci podbacili juce. ostaje zal sto sam dao 75 trojki i izduvao. ali imao sam mnogo minuta vise, tako da sam jos dobro i prosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 5 hours ago, đubrivo. said: čestitke, @delgado, @maXa88. Hvala bro, vazna pobeda za nas u smislu da je prva u sezoni i da smo se digli malo iznad opasne zone. Na kraju nije bilo tesnih kategorija... A i poslednje 2 sezone si nas dobio, ukljucujuci i nasu sampionsku Sad na Grofinja, bice zanimljivo, pobeda u ovom rangu 8-4-1 kao protiv Vinija nas dize na 50% i u PO Zonu, ali polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 dobio bih vas i sad da sam zdrav a ne bolesan. i tu ne računam kevin lovea Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Ali sta ti je uini zaboga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 ne seri maxo, dobio si mention gratis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Uini znam da te ne zanima mnogo ali moram da podelim sa tobom. Drag si nam pa zato juce sam saznao da je gospodja Maxa u drugom stanju 🙂 bices pozvan na slavlje isto kao i prosog puta 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 5 minutes ago, maXa88 said: 🙂 bices pozvan na slavlje isto kao i prosog puta danas sam prijavio svoje interesovanje za vakcinu, tako da je moje prisustvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 On 1/10/2021 at 12:30 PM, Zvezdinho said: Morao je Toma Brajant da se povredi bas sad i da onaj strucnjak @Magia uzme Mo Vagnera koji ce da mi se usere u fantazi zivot sledece nedelje. Nece me opasno fantazi ove sezone. Pored slike besramnika u recniku stoji tvoja slika. Sto se tice ove sezone, kazu da 1 slika vredi 1000 reci.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 59 minutes ago, Magia said: Pored slike besramnika u recniku stoji tvoja slika. Sto se tice ove sezone, kazu da 1 slika vredi 1000 reci.. Sram te bilo. Sramota. Quote The NBA has postponed Tuesday's game between the Celtics and Bulls. Znaci nista Kobi Vajt , nista 2 igraca BosTana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 1 hour ago, Magia said: Pored slike besramnika u recniku stoji tvoja slika. Sto se tice ove sezone, kazu da 1 slika vredi 1000 reci.. Ne nerviraju se previse, znas kad ce se oni svi oporaviti i za koga biti spremni ( osim Tome naravno ) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 (edited) Koji je ovo dzouk bre Morant nema out status i zbog toga sto je na IR listi ne mogu da uzimam igrace sa FA liste Ista situacija sa Time Lordom Edited January 11, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 svima su skinuli i out i dtd ..ja se obradovao da su mi svi oydravili 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Dobro je, nisam poludeo, nije samo kod mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts