Zvezdinho Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Mogao je Rendl da se dogega do 24p kad sam igrao na kladionici, naravno oborio me. Lavrnja uzeo nekog Robinsona treceg iz Sakramenta sto bi rekao Zeljko Pantic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 50 minutes ago, đubrivo. said: taj je za moju centarsku posadu kapiten Ma meni treba da pokusam da suprostavim ovoj Maticevoj najezdi, kad' je AD zabolelo u predelu prepona... posle sam i mogao da ti ga poklonim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 neće porzingis da igra 5icu duže od 10minuta. ako ne može za ostalih 38min da se izbori sa powellom, baciću ga da bude FA hobo edit @John Dies at the End edit pt2 sad vidim da mi je ovo maxa pisao a ne debeli @delgado, reci jinx-cjaletu da ga blajva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Hvala uini na lepim recima. Ne samo da si prejak fantazer vec se i lepo izrazavas i trestokujes. Prirodan talenat kao Maradona ili Ognjen Koroman... Blajvacu ga na kraju ovog kola, to je sigurno, ukoliko se nesto drasticno ne promeni. Mnogo toga ti ide na ruku 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Koji dzouk je NBA, Embid koji je bio do Seta nije u protokolu za kovid, a Milton jeste. Ode i 3 igrac na IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Predsednice NaMbije posto Tejtum. Jayson Tatum (COVID protocol) will be sidelined for 10-14 days to quarantine, The Athletic's Shams Charania reports. Da zahvalite sto smo izglasali najpizdarskiju odluku na jedvite jade. Edited January 9, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Sad očekujem od Zvekija poruku, sadržine tipa: "E ne igra ti Tatum naredne 2 sedmice, hoćeš da ga trejduješ? Evo dajem ti Derrick Rose-a za njega." Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 24 minutes ago, Zvezdinho said: Koji dzouk je NBA, Embid koji je bio do Seta nije u protokolu za kovid, a Milton jeste. Ode i 3 igrac na IR. Imas obraza da kukas ove nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 46 minutes ago, threepwood said: Imas obraza da kukas ove nedelje Ja pricam o nelogicnostima, a ti imas pravo da kukas za Kajrija. 1 hour ago, Noćna mora B92 fantazera said: Sad očekujem od Zvekija poruku, sadržine tipa: "E ne igra ti Tatum naredne 2 sedmice, hoćeš da ga trejduješ? Evo dajem ti Derrick Rose-a za njega." Samo sam trazio hvala Zveki sto si nekako uspeo da izboksujes 4 IR mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ala kukas Zveki, sta ja da kazem sto igram protiv Hauarda, koji ce da odigra ol tajm partiju veceras sa 20-20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Bravo za Megzija, grofe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Kako sam se sjebao, 15 minuta gledam u Lopeza i nmg da verujem da sam potrosio sve izmene. Ovo je moglo potpuno da mi spase sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Vratija se Towns, naravno ostao mi na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Kako sam se sjebao, 15 minuta gledam u Lopeza i nmg da verujem da sam potrosio sve izmene. Ovo je moglo potpuno da mi spase sezonu. Ako ti je on spasilac onda lepo omcu oko vrata. Bice solidan on ali nista posebno, slabije od Bijomba ovo sto igra. Pored njega Wagner i Japanac dobija boost, za motanje oko DD sa skokovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 haliburton > fox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) Iron Drumm 26 poena 24 skoka protiv Milvokija https://pbs.twimg.com/media/Epy33oTW8AI5-Jn.jpg Al ste pokupili sve zive igrace, ne moze covek na vreme da ide da spava i da se probudi. Edited January 10, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 2 hours ago, đubrivo. said: haliburton > fox Skroz cudna rotacija lemura voltona. Povredio se Holms a njegove minute dobija bek. Nije sad da mi smeta, nego ti rukiji su obicno stakleni. Sjebace ga da necemo znati sta nas je snaslo Hasa napokon ispostovan sa 24 minuta, pokazuje da moze biti od koristi Otklonili smo dilemu da nije za bacanje, a lemur nek razmislja moze li sa dva centra po 40 minuta svako vece bez zamene do kraja sezone... Inace nova talija tima nam dolazi direkshn iz Japana. Vucevic nije zeleo da igra dok mu nisu doveli poznanika iz Aba lige i vidi se kako je bio upravu. Predvodnik druge petorke Khem Birceviiiiic! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Morao se Holms povrediti taman da se Hasan usere u mene sledece nedelje, taman kad prode duel sa mnom, ide u DNP. Nece me opasno fantazi ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) 56 minutes ago, Drakaris said: Morao se Holms povrediti taman da se Hasan usere u mene sledece nedelje, taman kad prode duel sa mnom, ide u DNP. Nece me opasno fantazi ove sezone Morao je Toma Brajant da se povredi bas sad i da onaj strucnjak @Magia uzme Mo Vagnera koji ce da mi se usere u fantazi zivot sledece nedelje. Nece me opasno fantazi ove sezone. Edited January 10, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 8 minutes ago, Zvezdinho said: Morao je Toma Brajant da se povredi bas sad i da onaj strucnjak @Magia uzme Mo Vagnera koji ce da mi se usere u fantazi zivot sledece nedelje. Nece me opasno fantazi ove sezone. Jeste, samo sto je Hasan sa +25 minuta 7 na player rater, a za Vagnera nije sigurno da li bi dobacio do 100, sjajno uporedjivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Odlicno je uporedjivanje, , Vagner je DD masina kad dobije minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Jedno veliko lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Cakaj stani polako.... zar niste vi fantasy zverke, najbolji medju najboljima , nikada bolje niste odradili draft itd... a tim vam zavisi od jednog igrača ili protivnikovih fa igraca. Pa onaj mali seronja Matic @LayupFromTheMidget pokupi sve sto ima sa fa , ograci mu dolaze do DD 9sec pre kraja ( ko me jebe kad ga ja nisam pokupio vece pre) , tupavi Mils me dobio u ppm i trojkama ... dobar si, dobar si 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) 9 minutes ago, Drakaris said: Jedno veliko lol Lol rece nekome covek koji je birao Ejtona sa pozicije br.6. I posle kaze nije imao srece. 4 minutes ago, John Dies at the End said: Cakaj stani polako.... zar niste vi fantasy zverke, najbolji medju najboljima , nikada bolje niste odradili draft itd... a tim vam zavisi od jednog igrača ili protivnikovih fa igraca. Pa onaj mali seronja Matic @LayupFromTheMidget pokupi sve sto ima sa fa , ograci mu dolaze do DD 9sec pre kraja ( ko me jebe kad ga ja nisam pokupio vece pre) , tupavi Mils me dobio u ppm i trojkama ... dobar si, dobar si 😛 Zems ovi mladi lavici bez titula se opazno napalili i kupe u sekundu i gledaju po celu noc meceve. Nekad sam mogao i ja tako, sad vise to nije dobro po zdravlje. Edited January 10, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 1 minute ago, Zvezdinho said: Lol rece nekome covek koji je birao Ejtona sa pozicije br.6. I posle kaze nije imao srece. Kakve to ima veze sa Hasanom? Ja govorim o tome da svi protiv mene ubedljivo dobro isporucuju preko granica, a sa Hasanom ce se taj trend nastaviti, plus mi je pik 6 runde aut cele sezone. Matic koji je jelte pretendent za titulu bi pukao od Borinja prosle nedelje 10-2. a ove nedelje Borina ekipa igraju kao kurve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts