Itachi Uchiha Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 (edited) Zato sto imam 8 igraca koji mogu da pokriju PG ili SG, a ovim ostalima je lakse spustati cenu na pocetku sezone, iako ima nekih breakout kandidata. Tako da ostaje Kajri da bude trejdovan. 😄 Edited December 23, 2020 by Itachi Uchiha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Lepo zboriš, čekaću da mom drveću na C i PF poraste cena. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Lavrnja kao da je pravio tim za protiv mene, svi igraju na otvaranju/Bozic, ja nemam nijednog, sem ako ne dovedem nekog FA isprdka. Jos ovaj Kari pravi DD, sva sreca, pa sam tu kao beton, odvalicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 15 hours ago, John Dies at the End said: Nije los ovaj deckic Wiseman 😴 @Noćna mora B92 fantazera BoraBoro, tebi je bas bas bilo dosadno Ovo je odrađeno samo da još više banalizujem "najpeechkastiju odluku u istoriji lige" by @zorex . Ne mogu da nađem taj njegov upis, da mu dodelim orden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 hour ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ovo je odrađeno samo da još više banalizujem "najpeechkastiju odluku u istoriji lige" by @zorex . Ne mogu da nađem taj njegov upis, da mu dodelim orden. Inace Bora ima Bugija u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 boli boru pajone, čeka da mi liga zatvori hardena k'o mendelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 I mene bi boleo pajone da sam izabrani predsednik Namibije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 7 hours ago, Itachi Uchiha said: Zato sto imam 8 igraca koji mogu da pokriju PG ili SG, a ovim ostalima je lakse spustati cenu na pocetku sezone, iako ima nekih breakout kandidata. Tako da ostaje Kajri da bude trejdovan. 😄 Imaš PM 11 hours ago, đubrivo. said: deep state boro ispod radara ima jako dobar tim, ne vidim da je neko pomenuo kawho ledeni, tatum, smart, mpj, derozan, demarcus rođaci, eric gordon, pat williams može biti krađa, znam da ga je meni ukrao ako bouscher omane, tu je zach collins. vrlo dobar draft čak mislim da će leonard igrati više tekmi nego što se projektuje ništa posebno drugačije od prošle sezone npr. očekujem da igra 20-25min a ne da za 12 spiči 5 ličnih centre sam žrtvovao na draftu, u 8. rundi gde sam birao gasola, čak je i cody zeller otišao ispred ostao tipa tristan thompson i favors U redu je, nema potrebe za jinx-om. Čestitam na prvoj pobedi. Btw ako nakon svega ovoga Harden bude igrao a ovi ostali ne, ostavljam ekipu nekom random liku i ne igram (barem) do kraja ove sezone. Ne pada mi na pamet da budem deo takvog cirkusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Lavrnja, sutni ga sad, daj mesto postenom B ligasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 ostavi meni da mogu da trejdujem btw, onaj tim mekmehon kaže da je harden letos imao kovida, zato je i kasnio u babl a nije džinks boro, stvarno mislim da si dobro draftovao. nisam rekao da dobijaš duel nego da imaš dobru ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 28 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Imaš PM U redu je, nema potrebe za jinx-om. Čestitam na prvoj pobedi. Btw ako nakon svega ovoga Harden bude igrao a ovi ostali ne, ostavljam ekipu nekom random liku i ne igram (barem) do kraja ove sezone. Ne pada mi na pamet da budem deo takvog cirkusa. Polako Borivoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Polako Borivoje. Ma jebe mi se za fantazi i NBA uopšte. Nego javljaj šta će biti oko ovoga, našao sam smešne granice na Wood-a i House-a u lokalnoj kladži, a pošto imam lom nekih besplatnih vaučera od po 500 i soma dindži kod njih, hoću da ih opelješim večeras. A ne rade mi notifikacije na Twitter-u, pa ne mogu da refresh-ujem svakih 15 sekundi. Samo udari quote ovde, ako saznaš nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 (edited) Ladno ce da mi obore DD Horforda veceras. Kloshari iz Hjustona, neka igraju za G -League timom. Edited December 23, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Sjebase mi Bazleya pa mora JJ da debituje a hteo sam da sacekam i njega i Hooda par meceva pa da se isece.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Sanse da se Hood povredi su astronomske (do kraja sezone,nazalost) iz fantazi-iskustva govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 24, 2020 Author Share Posted December 24, 2020 (edited) 19 minutes ago, delgado said: Sanse da se Hood povredi su astronomske (do kraja sezone,nazalost) iz fantazi-iskustva govorim Zato je pao do 12 runde, nema on sta tu da trazi da nema injury prone tagline; doduse ocekujem da bude starter cim udje u ritam DJJ ne moze to da igra bez suta nikako, a klupa je busna pa im jedan takav stoper fali uz mela, trenta i Kantera. Uze Bora Meltona to je odlicno dizanje, krade kao lud ali jbg treba mi sf 😄 Edited December 24, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 wBrook ce u Ip do TD... trebao sam da prihvatim ponudu od @Magia za trade ( iako je bilo malo preskupo :D) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Ukurac, Borjan bio brzi za sekundu, jos igram protiv njega sledece nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 A rece covek da ga ne interesuje fantazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Moji stida nemaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 11 minutes ago, stefan81888 said: Moji stida nemaju. Nemas srece, Zeler se povredi, Kapela povredjen, druga pesma bi se pevala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 24, 2020 Author Share Posted December 24, 2020 Sabonis trebao da bude top5 pik ako je Ayton 6. Da njega nema ovi bagavci 5 skokova ne bi uzeli u tebe lma gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 (edited) 14 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Sabonis trebao da bude top5 pik ako je Ayton 6. Da njega nema ovi bagavci 5 skokova ne bi uzeli u tebe lma gledam. Pa da je neko gledao player rater od prosle sezone video bi da je Sabonis bio u top 10 igraca. Sta radi Kobi Vajt, unisti mi procenat suta. Edited December 24, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 24, 2020 Author Share Posted December 24, 2020 On 12/22/2020 at 10:08 AM, LayupFromTheMidget said: Ocekivao sam vise waivera ono samo 1. Dobrodosao JJ pa da me nateras da oteram nekog preko trejda pre povratka ovog 2. Ako nastavi u memfis formi za 20 minuta ima da napravi lom. 4 po minutima 1 skorer ekipe; 19-6-1stl uz 3 trojke. Tako da i dalje trazim trejd opcije dok se ova 2 ne vrati. Pejton uzasan ali se IQ povredio pa ko zna sta ce biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts