Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, delgado said:

Kad vas citam tako ponekad (a i kad se setim ranije dok sam aktivno citao/pisao na tenisu) stice se utisak da Novak nikad nije izgubio mec sto je bio losiji, uvek je nedostatak motivacije, neki politicki razlog, svadja sa nekim, ili neki izgovor tipa 'tesko mu zbog tog i tog' 😄  

Pogrešno postavljaš stvari, naravno da svi konstatuju kad igra loše, samo su objašnjenja za tu lošu igru neiscrpna :classic_biggrin:

Neću biti pri TV-u bar do 5 danas, a možda i bolje...

Posted
3 hours ago, jevrem69 said:

Gde si bre Delgisa, kuco stara, obradovao sam se pre nekog vremena kada sam video tvoj post gde si pohvalio igru posrnulog Troickog i video neki tracak nade, da moze da bude nesto od njega sledece sezone .......................

Evo, znas i sam da poslednjih 6 godina znaaaatno slabije gledam i pratim tenis zbog znas vec cega, pogleda se neko GS finale, pratila se Serena doduse na slemovima malo redovnije, tu i tamo neki mec se pogleda, ali sa dosta manjim entuzijazmom... Nemam za koga posebno da navijam, i brat Kei se 'upokojio'. Sad mi ostaje navijanje da Nadal zacementira svoj status GOATa jer je ipak najgotivniji lik od vodece trojke 😄  

Posted
3 minutes ago, delgado said:

Evo, znas i sam da poslednjih 6 godina znaaaatno slabije gledam i pratim tenis zbog znas vec cega, pogleda se neko GS finale, pratila se Serena doduse na slemovima malo redovnije, tu i tamo neki mec se pogleda, ali sa dosta manjim entuzijazmom... Nemam za koga posebno da navijam, i brat Kei se 'upokojio'. Sad mi ostaje navijanje da Nadal zacementira svoj status GOATa jer je ipak najgotivniji lik od vodece trojke 😄  

Navijaj za Novaka makar na RG da i on zacementira status GOATA, i mirna Backa ...................... 😎

Posted
14 minutes ago, alcesta said:

Neću biti pri TV-u bar do 5 danas, a možda i bolje...

Ako izgubi od ove kljakave verzije Zvereva,bolje da nije ni dolazio..mada je i sam takav..

• Like 2
Posted
43 minutes ago, We lose every week said:

Blago tebi....ja da imam bilo šta drugo da radim, radio bih, ali desetog dana izolacije ponestaje mi ideja. 

Kako se osećaš?

Posted

Boki amater... Ja sam pola zivota u izolaciji i hendlujem to 😄  

Doduse, sad cu i ja biti valjda u ZVANICNOJ dvonedeljnoj, posto mi i majka i otac imaju coronu, ja se za sad osecam okej, ali ocekujem svakog trenutka neke simptome..

• Tuzno 1
Posted (edited)

^^^^

Jbt, o cemu pricamo na topiku o zavrsnom mastersu... Kakva WTF godina za prosecnog navijaca Novaka Djokovica. 😀 

Edited by Elias
Posted

Novak u drugom setu a la JJ kad bi razbila u prvom- pasivan do bola, forhendi po sredini polu balonasti, taman da go ovaj napucava sa svih strana, vineri na 32 u drugom 1 11 za zverku.

Posted (edited)

I Yolita je zanemela posle ovog drugog seta ................ od cetvorice polufinalista on je svakako u najslabijoj formi, ali hajde da vidimo, moze li kojim cudom da veze pobede protiv Tima i Rafe, ja mislim da ne moze ......................

Edited by jevrem69
Posted

Ne cveta nesto ni Dominik Tim sa formom. Jedina prava opasnost je Medvedev. Smatram da ce on i turnir da osvoji.

Da se makar osvoji 400 poena zbog prvog mesta.

Posted

Tacno kako sam negde i ocekivao.
Malo se i "prosvercovao" u drugom setu,ali bitno je da je ovo dobio nekako.

Po meni,ovaj nivo nije dovoljan za Tima,ali gresio sam i ranije u procenama.