Jump to content

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, wwww said:

bolje ovo:

Sachertorte_DSC03027_retouched.jpg

giphy.gif

13 hours ago, Boxy said:

Nikad nece prestati da bude smesno

:roflmao::roflmao::roflmao:
Znaci..zivotom se kunem..dobio sam toliki napad smeha da su me trbusnjaci zaboleli..apsolutno ne mogu da dodjem sebi vec desetak minuta :Hail::Hail:

• Ha-ha 2
Posted

Prilično sam podeljena danas, ako bude igrao loše i u Londonu biće mi lakše da mu oprostim Beč jer očigledno trenutno ne može bolje, ali naravno nije mi zato lakše da ga gledam kako igra loše :smiley5:

Posted
31 minutes ago, Xpert said:

Novak nastavlja gde je stao u Becu.

Neuobicajeno je za tebe da ovako istrcis pred rudu.

Nije neka briljantna igra,ali ipak bolje izgleda nego u Becu.
Za sada.

Posted

Tako je izgledao nakon prva tri gema. Bukvalno preslikan Bec. I govor tela i udarci.

Ipak se resetovao i ima potpunu kontrolu. Mada ni Diego ne blista.

Posted

Sviđa mi se što je počeo da se nervira na svoje greške. Neverovatno koliko je stegnutiji bio na početku meča.

Šta bi tek bilo da mu prvo mesto zavisi od rezultata ovde?

Posted

Inace, bas pre par dana odhledah onu Simpsons epizodu. Posle onog belaja Barta salju u vojnu skolu na oporavak. Da i mi necim zaplasimo ovog naseg ako produzi da brljavi? 🙃

Posted
17 hours ago, nlavrnja said:

Prosle godine su izgleda mrzeli Nadala, posto je i tada prvi dan igrala grupa 2. nosioca.

Vidim da je i 2018. prvo igrala grupa 2, izgleda da nije vezano za coveka, vec da samo mrze no. 1

Moram da priznam da me ovo malo zaintrigiralo, pa sam proverio poslednjih par godina sta se desavalo.

2014 - broj 2

2015 - broj 1

2016 - broj 2

2017 - broj 2

2018 - broj 2

2019 - broj 2

2020 - broj 2

2013. se igralo odmah posle Pariza, pa je tada bio istumban raspored. E ono sto je zanimljivo, jedini put kada je prva igrala grupa u kojoj je broj 1, je kada je Federer bio u njoj, zajedno sa Novakom. Prosle godine je takodje bio u grupi koja je igrala prva (opet sa Novakom), a u svim preostalim slucajevima je on bio broj 2 (2016. nije igrao). Moguce da to ima veze sa TV prenosima jer se prvi mecevi igraju u nedelju, kada su oba meca "gledljiva".

2016. je Mari bio broj 1 i igrao prvi mec u ponedeljak, isti je slucaj ove godine sa Novakom.

Posted

Zverev napravio brejk odmah na pocetku, pa onda omasio 7 servisa, napravio tako 3 duple, a kod 4.poena je omasio bh i Medvedev odmah vratio brejk

Posted
18 minutes ago, Boxy said:

Zverev napravio brejk odmah na pocetku, pa onda omasio 7 servisa, napravio tako 3 duple, a kod 4.poena je omasio bh i Medvedev odmah vratio brejk

200.gif

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Za tu strategiju mora Zverev da dobije večeras. Zasad ne izgleda tako, mada ludi su obojica, ko će ga znati kad Medvedev može da se raspadne.

Mada se ja stvarno nadam da bečki scenario više nećemo gledati, i ovo je bilo mnogo.

Posted
4 minutes ago, Milica said:

Novak mora Sasu da dobije u 2 seta, a onda protiv Medvedeva da primeni Becki scenario i tako sacuva gorivo za polufinale i Nadala u njemu :smiley2:

ako Medvedev veceras pobedi on je sledeci Novakov protivnik, a mislim da ce to biti 1. mec u sredu.