Dracarys Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Izbaciti DD i ubaciti procenat za 3 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Ja bih pre dodao neku sutersku kategoriju da nivelisemo nego dirao DD/OREB/DREB Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 23 hours ago, Zvezdinho said: u bi se smanjila dominacija DD drvoseca. Pa upravo ovo. U ovaj konstalaciji ispade vredniji Kanter nego Kavaji Lenard. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Sta fali Kanteru, neki su ga birali u 2.rundi drafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 I osvojili titulu te sezone 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) 12 minutes ago, delgado said: I osvojili Ostoja titulu te sezone 🙂 E sad je kako treba Ili moze da se kaze osvojili ste prvo mesto u regularnom delu sezone. Sa sve Kanterom Edited July 17, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ostavio bih tim nekom ko je raspolozen da przi ozbiljno i uvede Workerse u najvisi rang. Ne znam sta je procedura pa hajde da to obavimo regulare da ne bi posle bilo problema za novog vlasnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 6 minutes ago, Nelson Bighetti said: Ostavio bih tim nekom ko je raspolozen da przi ozbiljno i uvede Workerse u najvisi rang. Ne znam sta je procedura pa hajde da to obavimo regulare da ne bi posle bilo problema za novog vlasnika. Najbolje nekom delgadovom cimeru, taman da moze da se trejduje ko prosle godine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 8 minutes ago, Zvezdinho said: Najbolje nekom delgadovom cimeru, taman da moze da se trejduje ko prosle godine Bogami ce tu biti background checka. Ozbiljan sam, ne bih da stvaram problem, a necu igrati sledecu sezonu, vrv ni ubuduce. Tako da hajde da resimo ljucki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Pa generalno nema ostavljanja franšize, ide se po redu, ubacićemo nekoga iz C onda ako nemaš uopšte vremena da igraš. Tako treba da se reši i situacija sa Ratzenovom franšizom od naredne sezone s obzirom da je jasno da čovek nema vremena da bilo kako učestvuje u igranju. Glupo je da neko ko je juče došao na forum dobije automatsko mesto u A ligi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Na ESPN-u rade neki maintenance pa ne mogu da vidim da li mogu da izadjem iz lige k'o svet.@djole kada pocne sledece sezona mozes da me kicknes, ili ko god bude komesar, potvrdjujem da necu igrati. Ljudi, bilo je zadovoljstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 On 7/29/2021 at 5:32 PM, djole said: Pa generalno nema ostavljanja franšize, ide se po redu, ubacićemo nekoga iz C onda ako nemaš uopšte vremena da igraš. Tako treba da se reši i situacija sa Ratzenovom franšizom od naredne sezone s obzirom da je jasno da čovek nema vremena da bilo kako učestvuje u igranju. Glupo je da neko ko je juče došao na forum dobije automatsko mesto u A ligi. Moze, Lukaku preuzima fransizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 Može da preuzme u C ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 (edited) Decko je igrao godinu dana, dosao do 1/4, i sta sad da neko drugi preuzme? Hoce to, al sutra. Svakako nisi ti taj koji se pita, jesi uopste usao u A ligu ? Sto si ljubomoran ? 😞 Edited August 11, 2021 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 Decko je igrao godinu dana, dosao do 1/4, i sta sad da neko drugi preuzme? Hoce to, al sutra. Svakako nisi ti taj koji se pita, jesi uopste usao u A ligu ? Sto si ljubomoran ? [emoji20] Ušao jesam, a i da nisam, nije ni bitno. Nije u redu da neko uleti preko reda u A ligu dok se drugi kidaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Aha, znaci onda i @freethrow ne moze da igra sa @oubrevo. nek ide lepo u C ligu, sto se drugi kidaju sustina -> stvar je trebalo resavati pre dogadjaja, kako sad nakon godinu dana establishmenta da menjas stvari + Ratzen nikom nije oficijelno predao niti raspustio fransizu, desavalo se i prethodnih godina da mu autopick bira tim, da ispadne u B, pa se onda opet vrati u A. Cela prosla sezone je jedna velika mrlja i dokazuje koliko je menadzment/Lavrnja kao LM zakazao, pa i Matic kao pomocnik. Ne znam da li si upucen ali nacinjena je jedna velika nepravda prema meni i Maxi tokom sezone bas zbog toga. Al dobro, ako ovaj Bog koga su hriscani i ostali vernici izmisli logicno ne postoji, fantazi bogovi sve vide 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 'de si delgado, logicka misterijo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 12, 2021 Author Share Posted August 12, 2021 10 hours ago, delgado said: Aha, znaci onda i @freethrow ne moze da igra sa @oubrevo. nek ide lepo u C ligu, sto se drugi kidaju sustina -> stvar je trebalo resavati pre dogadjaja, kako sad nakon godinu dana establishmenta da menjas stvari + Ratzen nikom nije oficijelno predao niti raspustio fransizu, desavalo se i prethodnih godina da mu autopick bira tim, da ispadne u B, pa se onda opet vrati u A. Cela prosla sezone je jedna velika mrlja i dokazuje koliko je menadzment/Lavrnja kao LM zakazao, pa i Matic kao pomocnik. Ne znam da li si upucen ali nacinjena je jedna velika nepravda prema meni i Maxi tokom sezone bas zbog toga. Al dobro, ako ovaj Bog koga su hriscani i ostali vernici izmisli logicno ne postoji, fantazi bogovi sve vide 😛 Stvarno si logička misterija. Ratzen očigledno nema vremena da bilo kako učestvuje u fantaziju, što je skroz ok, ali ne može tvoj drugar koji je juče uleteo na forum da preuzme ekipu sam odjednom i igra kao da je njegova. Ovo tvoje poređenje nema nikakve veze, jer free dolazi kao pomoćnik uiniju, nije uini batalio fantazi, al' kao free će da ga zameni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Tebra, decko je odigrao celu sezonu, 'spasao' tim od autopick drafta, i sad posle godinu dana igranja i svega da se account da nekom drugom a ono da krene iz C lige? Izvini, ali ovo je potpuno odsustvo zdravog razuma i logike Mislim, nek se resi kako se resi, ja stvarno vise necu da se nerviram zbog fantazija posle onih proslosezonskih stvari, gde su ljudi ispali klasicna gamad i zabokrecine, ali ovo tvoje pisanje ne da nema logike... Ko da ga zameni ? Peti iz B ? 17ti iz A iz regularnog dela ? - Uostalom, Ratzen je trazio co-ownera, dobio ga, ako zeli da napusti tim logicno je da se tim pripusuje coowneru, situacija nije resena na vreme i to je to. Uostalom, on ni ne igra preko svog email naloga,preko Ratzenovog, tako da eto -> Ratzen i dalje igra i aktivan je. Pusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Pa tehnicki Ratcen ga nije postavio za coownera nego je ovaj sa njegovog naloga igrao . Nastvavite sa diskusijom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Skokove mooozda ostaviti ali DD i TD raus.. moj glasic ide tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 4 hours ago, Zvezdinho said: Pa tehnicki Ratcen ga nije postavio za coownera nego je ovaj sa njegovog naloga igrao . Nastvavite sa diskusijom Sto dalje implicira da Racen aktivno igra. Sto dalje implicira -> problem solved 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Sto bi rekao Paja Pandurovic nema vise moje tvoje, vase nase sve je to sad nase 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 (edited) 17 hours ago, Lukaku94 said: Sto bi rekao Paja Pandurovic nema vise moje tvoje, vase nase sve je to sad nase Sve je to lepo, dok ne dodje instruktor od dziu dzicu i istera Paju iz tima. Kad se koristimo terminologijom iz Porodicnog blaga Edited August 13, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 On 8/12/2021 at 2:38 PM, delgado said: 17ti iz A iz regularnog dela ? Moze, plus je ta ekipa i zvanicno pobednik plej auta Kad pomenu plej out @John Dies at the End kad ce to ispunjene opklade aman, neko bi rekao da cekas da porastu te kovid 19 brojke ne bi li zatvorili pecenjare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts