Mile1 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Nema mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Upisite tamo naziv tima. Radnicki Svilajnac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Bice ovde jos dva mesta sigurica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ako bude mesta nek udje neko od ovih iz C koji su bili pri vrhu, a svako novi nek udje u C ligu i tjt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 1 hour ago, Igor028 said: Ako bude mesta nek udje neko od ovih iz C koji su bili pri vrhu, a svako novi nek udje u C ligu i tjt. Tako i ja mislim da treba. Dva najbolja pre zatvaranja iz C ovde, posto odustaju Nicklord i Wook, a ko je zainteresovan za pocetak b92 fantazi karijere, neka krene od C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 8 hours ago, delgado said: Tako i ja mislim da treba. Dva najbolja pre zatvaranja iz C ovde, posto odustaju Nicklord i Wook, a ko je zainteresovan za pocetak b92 fantazi karijere, neka krene od C. Došlo je do promene plana nakon teških pregovora. Igraću ovu godinu, samo ću dodati @Ta'verena kao suvlasnika. Pregovori: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Svidja mi se to. Jos Wook da da znake zivota i nikad jaca b liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Mojne vredjas Zvekija i Wini-a 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Onda samim tim mi gubimo clana u C ligi, ako on igra B sa tobom.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Pa ako se uglavljujes, uglavi se makar nekom A ligasu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Kako stvari stoje deluje da u C neće biti dovoljno prijava ove sezone, ni 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Bice sigurno prijava, ako ne, napravice Boro i treci profil 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, major josip said: Kako stvari stoje deluje da u C neće biti dovoljno prijava ove sezone, ni 12. Nije problem, igrace drug od "mog druga" 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Liga jos nije reaktivirana. Kad je draft, nedelju dana pre pocetka regularnog dela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 (edited) Reaktivirao sam ligu i zakazao draft, 20. decembar u 22:00. Edited November 25, 2020 by djole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Ej igram i ja👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 Još nedelju dana za potvrdu učešća, to još nisu uradili: @Davai Davai @next @Wook (@Wookie) Takođe, @Oštricom brijača, tvoj stav mi nije najjasniji? Igrao si prošle godine C ligu, bio prvi, osvojio plasman, i sada pitaš šta se desilo i kažeš da nisi ništa ispratio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 1 hour ago, djole said: Još nedelju dana za potvrdu učešća, to još nisu uradili: @Davai Davai @next @Wook (@Wookie) Takođe, @Oštricom brijača, tvoj stav mi nije najjasniji? Igrao si prošle godine C ligu, bio prvi, osvojio plasman, i sada pitaš šta se desilo i kažeš da nisi ništa ispratio? Nisam znao da li se racuna desavanje u bablu, posto to nisam pratio uopste. A iskreno nisam ni obratio paznju gde pisem, ja sam mislio da se sve igra ispocetka kao prosle sezone, tacnije da sam opet C. 😀 Gde i kako treba da se prijavim? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 Ništa, ovde igraš, računaj da si prijavljen već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Draft 20og a nba pocinje nesto dan 2 posle ili 3pujemSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 (edited) Dako me malo pogleda Bog fantazija ove godine, pa da i ja konačno dobijem neki top5 pik. Prve dvije sezone sam birao medju poslednjim. Edited November 29, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Potvrđujem učešće. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 2 minutes ago, next said: Potvrđujem učešće. 🙂 Opa pa ti si ovde, znaci ima nade za 1.pika na draftu u A liZi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) Nažalost da. Prekid lige me isek'o a taman sam bio u naletu... :S Ali drago mi je da mit živi. Mogao bi da me posluži ove godine xD Edited December 2, 2020 by next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 da zamolim bogove fantazija da mi ove godine dodele Taunsa hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts