Milutinov Tata Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Sprecio "americko" finale, dobio Rodika koji je pre toga igrao onaj epski maratonski mec sa El Ajnauijem. U finalu laganica za Agasija. Ovde u Hjustonu su bas njih dvojica odigrali odlican polufinalni mec, dobio ga Agasi 6-4 u trecem setu. Te sezone je Sitler odlican bio, ali vec naredne je potonuo, sem finala Monte Karla, nigde ga nije bilo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Milutinov Tata said: epski maratonski mec sa El Ajnauijem O, da, i sad se sjećam tog meča, zaista je bio epic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 evo jedna slicica, ne bi uopste trebalo da je tesko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Pitanje je samo ko je lik s bradom. Konors? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 ˇ I ja mislim da je on, ostali su već bili spominjani. Stavi u spoiler odgovor. Spoiler McEnroe, Lendl, Connors, Borg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Igrao je 90-ih i 00-ih, vrlo talentiran, prozvan McEnroeom svoje zemlje, ljevoruk, jednoručni backhand, u većem dijelu karijere mosio maramu (bandana) oko glave, ljubimac publike gdje god bi se pojavio, ima pobjede u karijeri protiv brojnih velikana. Tko je on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Iako se iz mog pisanja možda može zaključiti drugačije, nikada nije ušao u Top 20. Ima jednu titulu u karijeri, na domaćem terenu, Bijeloj Kući takorekuć Kada bih vam rekao s kojeg kontinenta dolazi, previše bih rekao (i ovo je dovoljno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Meni prvo pao napamet Klemon, ali on nije levoruk Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Apropo Bijele Kuće - We'll always have Paris Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ne treba biti toliki poznavatelj sedme umjetnosti da bi se znao odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Navedeni citat je iz jednog starog filma, nije Gone with the wind nego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Dobri hintovi, jos da mogu imena da mu se setim Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, zoe Bg said: Dobri hintovi, jos da mogu imena da mu se setim Pa eto, reci odakle je 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Abudžaba Dabila said: Pa eto, reci odakle je 😄 Spoiler Marokanac, osvojio Kazablanku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 I još ti ne zvoni? 😄 Bio je skroz kratko ošišan na kraju karijere, bez bandane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ma znam glavu ali imena da se setim nikako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 I ja znam odakle je, ali mozak odbija saradnju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Boxy said: I ja znam odakle je, ali mozak odbija saradnju Izbacio Rogera 3-0 na jednom GS-u, ostavivši mu pritom 9 gemova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Morala sam da guglam, ne bi se setila za 3 zivota 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Boxy said: Morala sam da guglam, ne bi se setila za 3 zivota Pošteno. Meni je on bio jako drag igrač a vjerujem da ga nisam pretjerano ishvalio, nije neki anonimus u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 8 minutes ago, Boxy said: Morala sam da guglam, ne bi se setila za 3 zivota Same here... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Spoiler Marokanski maramas Morala sam i ja da potrazim, interesantno da mi je prezime njegovog imenjaka atleticara bilo u glavi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Evo nešto lakše - sa 16 godina kao kvalifikantica pregazila tadašnji No1 (koja je spominjana na ovoj temi) u prvom kolu Wimbledona. Dogurala do 4. mjesta WTA liste, ali svakako underachiever, prije svega zbog problema van terena. Tko je ona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 ај кам фpoм a лeнд дayн aндp Iskilavih se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Spoiler Dokić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts