neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 2E* je u pitanju, 2D si već odgovorila ali nebitno, točan odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Recimo, da je ovo odgovor na 3. Spoiler Rusedski, Safin, Nadal, Ferrer, Hjuit, Bagdatis, Federer Amersfort Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) Sve sam dobro napisao nema razloga za edit pitanja. Krivo si odgovorila. Edited November 19, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 @Boxy Riješi 2B i riješit ćeš (skoro) sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Spoiler 2C Horna 9 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Sve sam dobro napisao nema razloga za edit pitanja. Krivo si odgovorila. Je l ih nisam dobro poredjala samo ili sam omasila i igraca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 2 minutes ago, Boxy said: Reveal hidden contents 2C Horna Je l ih nisam dobro poredjala samo ili sam omasila i igraca? Jedan igrač fali a on je ujedno i odgovor na 2B. Mada, ako računamo i osvajača turnira, u pitanju je 8, a ne 7 igrača, dakle ipak sam napravio malu grešku. Spoiler A znaš valjda koga je Roger te godine dobio u finalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 E pa to me je zbunilo, napisao si 7 igraca, a ja u mom redjanju sam shvatila da cu nabrojati 8, pa sam skratila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) 2 minutes ago, Boxy said: E pa to me je zbunilo, napisao si 7 igraca, a ja u mom redjanju sam shvatila da cu nabrojati 8, pa sam skratila Odgovori na 2D iz ovog ranijeg kviza i riješila si zagonetku, samo dobro poredaj. Edit @Boxy Edited November 19, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Spoiler To je Gonzo, sad jos samo da ih poredjam Spoiler Rusedski, Safin, Gonzo, Ferrer, Hjuit, Bagdatis, Nadal, Federer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 I drugo je točno, bravo @Boxy, lijepo je vidjeti da si imala strpljenja na ovom najdužem od svih kvizova čini mi se Bonus 2 ni ne očekujem da znaš, možda će znati @zoe Bg ili @alcesta, mada nije lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Spoiler Da nije neki turnir u Portugaliji, Estoril ili tako nesto? Znam da je igrao finale Umaga, ali predao Wawrinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 @Boxy Spoiler Nije, u pitanju je 250 turnir koji se igra(o) najesen u Francuskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 onda Metz, Marsej, nesto tako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 @Boxy Spoiler Koji se od tih turnira jedini igra najesen? Nije u pitanju onaj turnir kojemu je premješteno domaćinstvo prije deset godina u Montpellier (a koji se također tada igrao najesen). Od 2012. se turnir u Montpellieru igra početkom godine btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Da još malo pomognem Spoiler u službenom nazivu tog turnira je ime rijeke koja protječe kroz taj grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) Spoiler Pod 1 je Davidenko, Haas i Safin Pod 2 je Gonzo, znaci Juzna Amerika, Horna i Monaco su ostala dvojica Niz je: Rusedski, Safin, Gonzo, Ferer, Hjuit, Bagdatis, Nadal i Federer, u pitanju je W06 Edited November 19, 2020 by Malkolm Brogdon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 bravo @Malkolm Brogdon treba li ti hint za bonuse? Koja je godina koju tražimo u 2. pitanju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Spoiler Koja je godina u pitanju (2E) ako znamo da je treći od GOAT-ova te godine igrao svoje prvo GS finale? 07 onda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Bravo @Malkolm Brogdon još oba bonusa da pogodiš a @Boxy drugi i oboje imate čistu peticu. Hintovi za drugi bonus ako si propustio 1 hour ago, Abudžaba Dabila said: @Boxy Reveal hidden contents Nije, u pitanju je 250 turnir koji se igra(o) najesen u Francuskoj 59 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Da još malo pomognem Reveal hidden contents u službenom nazivu tog turnira je ime rijeke koja protječe kroz taj grad Mogu i za prvi bonus hint ako treba, Boxy je već na to pitanje odgovorila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Spoiler Uh, znam da je dobio Masua u finalu, al nemam pojma kako se zove turnir. A ovo drugo je Mec, zar ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 @Malkolm Brogdon Spoiler U pitanju je turnir koji se više ne igra (u lala landu se igrao (ne mislim na Grad anđela), u gradu koji se zove Amerova tvrđava otprilike kad bi s "našeg" preveli na engleski) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ipak sam morao da izguglam na kraju tako da nisam uspeo da resim to Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Ipak sam morao da izguglam na kraju tako da nisam uspeo da resim to Namjerno nisam napisao "zemlji lala" jer bi onda bilo prelagano. U svakom slučaju, imaš peticu. Imam još materijala za jedan (ne nužno ovoliko dugačak WS kviz) pa možda napišem sutra (ako budete htjeli). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Naravno, vrhunska zabava je resavati ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) Spoiler 1. Safin, Has, Davidenko? 3. Uh. Rusedski, Safin, (ono drugo pitanje još nisam prostudirala), Ferer, Hjuit, Bagdatis, Nadal, Federer. Amersfort i Mec Edit: vratila sam se na ono 2D, valjda Gonzales još fali, ne znam ko bi drugi bio. Valjda ću za koji dan stići do kraja Edited November 19, 2020 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts