neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 @zoe Bg Ja sam kriv za to, pomiješao sam tenisača i košarkaša 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Pa i ja se bila uhvatila za Jiržija i ni makac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Lako je pitanje, ali je zanimljivo Koja igracica je pobedila 2 sampionke USO, koje su osvojile isti taj USO u rasponu od 30 godina? I kao dodatno pitanje, koje su te 2 slem sampionke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 minutes ago, Boxy said: Lako je pitanje, ali je zanimljivo Koja igracica je pobedila 2 sampionke USO, koje su osvojile isti taj USO u rasponu od 30 godina? I kao dodatno pitanje, koje su te 2 slem sampionke? Meni nije lako, samo pretpostavljam da je starija od tih šampionki Spoiler Navratilova A da bih riješio, treba mi neka pomoć oko te igračice. Ajde barem reci jesu li joj te dvije pobjede vrhunac karijere (DA/NE)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Prvo, nije ova sto si rekao... A drugo, bila je top 10 igracica, to joj nije vrhunac karijere jer je igrala SF slemova i u singlu i u dublu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Spoiler Patty Schnyder? Za ovo kasnije moram dooobro razmisliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Nije, ali samo da razjasnim ta igracica je pobedila sampionke USO, a njih 2 su sampionke u razmaku od tacno 30 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 1 minute ago, Boxy said: Nije, ali samo da razjasnim ta igracica je pobedila sampionke USO, a njih 2 su sampionke u razmaku od tacno 30 godina. Da, to sam shvatio samo nisam da li je dobila te dvije na istom turniru ili bilo kad u toku svoje karijere...jer ako je ovo drugo u pitanju, a pretpostavljam da jest, nekako mi se čini da ta koju tražimo nije jedina takva igračica...mada opet, ne mogu se (ni te jedne) sjetiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Ne, nije na USO, nego u toku svoje karijere Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 41 minutes ago, Boxy said: Lako je pitanje, ali je zanimljivo E pa nije, ni jedno ni drugo! Pregori mi mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Ja sam mislila da je lako Evo jos jedna pomoc: Spoiler 2 puta se penzionisala Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Spoiler Kimiko Date? Igrala je toliko dugo da joj se moralo tako nešto zalomiti, a nemam pojma koje je dvije dobila. Idemo po Njemačkoj liniji, Štefi i Kerber. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Slažem se sa @prolup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Ona je u pitanju, ali nije njih dobila Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 minutes ago, Boxy said: Ona je u pitanju, ali nije njih dobila Ko je dobio Federera na Wimbledonu 2019.? Bonus: koliko meč lopti je Federer propustio? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Just now, Abudžaba Dabila said: Ko je dobio Federera na Wimbledonu 2019.? Bonus: koliko meč lopti je Federer propustio? Ja sam mislila da smo mi prijatelji 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 😄 Pa prijatelji se zezaju :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Morao sam da izguglam koje dve su u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 Evo i ja da se ukljucim (mada nisam sigurna da li se 30 godina odnosi na bilo koju titulu na USO): Spoiler Posto se dva puta penzionisala verujem da je Date. Ne verujem da iko drugi moze da poveze '80-e i ovu deceniju sem nje. Dobila je Grafovu i Osaku. Znam da je Grafovu dobila u nekom epicu u FED Kupu, a Osaka po nekoj logici od 30 godina razmaka izmedju titula. Mada ako je Osaka moze da bude i kombinacija sa Sabatinijevom, posto je sada 30 godina od njene titule na USO). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Tata zna znanje Spoiler Osaka-Sabatini je kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Kad su već ATP Finalsi u pitanju...koja dva igrača su jedini osvojili ATP Finalse u svom drugom nastupu na tom turniru, nakon što su u prvom izgubili sva tri meča u grupi? Hint za onoga kojega ćete se teže sjetiti - to su mu i jedina dva nastupa na ATP Finalsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ijaooo sinoc Visko rekao, samo da se setim [emoji16] mislim da je jedan Stih, jedan je Djokovic Ali mislim da je on rekao 3 imena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Bravo @Boxy Hahaha, znači "prepisuju" jedni od drugih, i naš komentator je rekao taj podatak i da su trojica u pitanju, ali nisu, morao sam provjeriti (treći kojeg je spomenuo je bio Edberg). Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Koji igrač jedini ima perfektan skor na ATP Finalsima, pobijedio je u svakom meču kojega je odigrao (da napomenem - ne računajući one koji su eventualno to ostvarili kad su upali jedne sezone kao zamjena i dobili jedan ili dva meča u grupi)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Spoiler Dimitrov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts