sasha arsenal Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 Ispravljam se-malo su ga platili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Šta se dešava sa Partijem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 1 hour ago, harmonajzer said: Šta se dešava sa Partijem? Trenira.Igra kao da je sve ok.Niko ništa ne pominje povodom odlaska ovih dana.Nadam se da će tako i ostati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 18, 2023 Author Share Posted July 18, 2023 Mogli su lepši da smisle.Makar je domaći lepši. Inače,Sedrik,Pepe i Lokonga nisu otputovali na pripreme.Jasna poruka da su na prodaju ili ponovo neka pozajmica.ESR i Parti su takođe ostali u Londonu,ali će se priključiti ekipi sledeće nedelje.Malo mi ovo sumnjivo za Tomasa.Nadam se da ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 22, 2023 Author Share Posted July 22, 2023 Lepa vest.Još lepša je da Arteta planira da zajedno igraju Parti i Rajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 23, 2023 Author Share Posted July 23, 2023 Odgledah sinoć utakmicu.Junajted igrao sa više želje i čini se da su fizički spremniji,i uz dva gola iz grešaka Ramzdejla i Gabrijela zasluženo pobedio. Od novajlija Timber najviše pokazao iako je i on grešio.Haverc u Ozil modu,Rajs se nije idealno snašao.Nije Arteta probao njega i Partija zajedno. Saka i Trosar mi deluju spremno,ovi ostali treba da još rade. Za neki dan protiv Barse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 27, 2023 Share Posted July 27, 2023 Dobili smo Barsu 5-3, Trosar dva komada, Saka, Vijera i Haverc po jedan. Dobro je sto Haverc daje golove, ali iskreno, nisam siguran da on zasluzuje mesto u 11. Trosar ima gravitaciju Sake kad je inspirisan, dobro je sto imamo vise tih igraca trenutka. Brine i dalje igra i sistem u odbrani. Drugi gol je amaterski, golovi pali preko proboja po strani jedan na jedan, gde se ponovo pokazuje da Vajt nije najsrecnije resenje, mada se ni Tirni nije proslavio. Ono sto je i dalje zbunjujuce za mene je kako nominalno imamo cetiri u liniji plus se spusta i zadnji vezni kao osigurac, a nas probijaju tako lako po boku. Utisak o Barseloni je - raspad i dalje, Skoro svi su im igrali, mozda ne u isto vreme, ali opet su delovali kao za klasu losiji tim od nas. Sto moze da znaci da smo na dobrom putu, tako da hajde da budemo optimisti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 27, 2023 Author Share Posted July 27, 2023 Pogledah snimak utakmice.Ovo je već bolje izgledalo u odnosu na duel sa Junajtedom.Najveću razliku pored pristupa napravio je Parti.Stvarno ekipa drugačije izgleda kada je na terenu. Slažem se za Haverca.Mislim da nije za startnih 11. Sledi povratak u London i utakmica sa Monakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 28, 2023 Author Share Posted July 28, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 30, 2023 Author Share Posted July 30, 2023 https://theathletic.com/4732628/2023/07/30/arsenal-david-raya-transfer-brentford/ Arteta rešio da ima po tri igrača na svakoj poziciji.Doduše,kako Ramsdejl brani na pripremama,nije ni čudo da želi još jednog golmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 1, 2023 Author Share Posted August 1, 2023 Raja dogovorio lične uslove sa Arsenalom,javlja Romano. Arteta se ne zajebava.Ima ogromnu podršku vlasnika i uprave i to vrhunski koristi. Raja je statistički prošle sezone bio uspešniji od Ramsdejla i bolje igra nogom,što je verovatno Mikelu najbitnije. Nisam ga toliko pratio,osim što znam da je dobar golman.Vidim da ga svi hvale. Izgleda da će Tarner u Forest. @McLeod,šta kažeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Bolji od Remsdejla svakako. Ali cisto sumnjam da ce biti prvi golman. Ja sam mislio da ce Raju da digne Junajted iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 2, 2023 Author Share Posted August 2, 2023 Žezus imao zahvat na kolenu i neće ga biti na terenu nekoliko sedmica.Lepo je krenulo. Inače,danas su igrali protiv Monaka i koliko vidim ekipa nije briljirala,štaviše.....nije imao prenos utakmice.Zanimljivo je da Arteta nije izveo prvi sastav iako je utakmica protiv Sitija blizu. Od ostalih vesti:Trasti je blizu Šefilda-5m£,Markinjos će na pozajmicu u Olimpijakos,Pepe pregovara sa Bešiktašom,Lokonga je blizu Barnlija.I da,Tavareš se priključio ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 3, 2023 Author Share Posted August 3, 2023 Legenda! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Da li će se dovoditi neki kvalitetan napadač ili se opet kockaju sa ranjenim Žesusom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Ne verujem, trpice se Zezus, a krpice Nketija i kad moraju, Trosar i Haverc. Verujem da ce Haverc mnogo vremena provesti ove sezone u spicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Bez veze,napunili svaku poziciju po trojica a ovde su tanki i za LE a kamoli LŠ Plus na sve to juriš PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Tu je i Balogun koji je imao dobru sezonu, ali izgleda da ga Arteta ne mirise puno. Meni je on lagano bolji od Nketije. Navodno je slobodan da napusti klub, ali trazimo 50 miliona funti. Nema sanse da neko plati toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Sve je to pretanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 5, 2023 Author Share Posted August 5, 2023 Balogun okačio na društvenim mrežama kako gleda Inter.Mudrik fore.Mislim da on definitivno odlazi.Samo je pitanje za koliko para.Arsenal sa pravom traži veliki novac,obzirom koliko se prodaju pojedini igrači na tržištu. Ne verujem da će se dovoditi napadač.Jesu tu tanki,ali ako neko dođe,mislim da će se pokriti Sakina pozicija pošto njega nema niko kvalitetno da zameni.Može Nelson ali to nije to.Pre bilo kakvih dolazaka,mora da ode određen broj igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 9, 2023 Author Share Posted August 9, 2023 Možda se čuva lova za još jedno pojačanje.Svakako odličan posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 (edited) Pocinjemo! Imamo najbolji tim od sampionske generacije. Zadrzani su svi nosioci, dovedena su skupa pojacanja, oslobodili smo se skarta, na svakoj poziciji po dva kvalitetna igraca. Nema vise izgovora, titula je imperativ ove sezone, a u LS cu svaki rezultat ispod QF smatrati velikim neuspehom. Edited August 12, 2023 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Bukayooo ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Arsenal lepo igra i drzi posed, medjutim Harvecje za sada ocajan, skroz pogubljen. Cini mi se da na ovu ekipu, nedostsje jedan spic ala Giroud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts