Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, McLeod said:

Merino napadac i danas hahaha

Jebem ti koje je ovo ludilo mozga.

Očekivao sam Trosara ponovo.On se prošle sezone odlično uklapao kao napadač kada je Haverc bio povređen.

Posted (edited)

Ide Arteta na taj hajp. Ima Merino definitivno osecaj da se postavi u nekim situacijama, ali ce igra u napadu ispastati jer ce Merino svojim kretanjem i napadanjem praznog prostora delovati kao amater, nadajmo se da ce na krilima samopouzdanja bolje konvertovati eventualne sanse od Haverca i Zezusa, bar to nije tesko.

Edited by Milaraki
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, Milaraki said:

Ide Arteta na taj hajp. Ima Merino definitivno osecaj da se postavi u nekim situacijama, ali ce igra u napadu ispastati jer ce Merino svojim kretanjem i napadanjem praznog prostora delovati kao amater, nadajmo se da ce na krilima samopouzdanja bolje konvertovati eventualne sanse od Haverca i Zezusa, bar to nije tesko.

Upravo toga se i plašim,iako zna da se snađe unutar 16m.

Posted

Kakav cirkus....pa ovo je nešto najgore što sam video od neke Arsenalove ekipe.Odegard do ulaska Sterlinga najgori na terenu.

Bolje da se titula odmah reši.Plaši i mesto u top 5.Znam da su ovo teške reči ali to zaista u ovom trenutku mislim.

I da,Parti je doktor!Najbolji igrač u klubu.Ako ga puste na kraju sezone,onda su ...

Posted
31 minutes ago, Don Dusko said:

Bas tuzan PSV cim smo im spakovali 7,

Nisam siguran.Pre bih rekao da je ovo ipak dobra partija Arsenala.I protiv Foresta je bila ok partija.Ovoj Artetinoj ekipi odgovaraju timovi koji ne igraju bunker.Rajs večeras odličan.

• Like 1
Posted

Znacice ova pobeda na samopouzdanju, nadam se pobedi u Mancesteru gde nece biti nimalo lako.

Inace, utakmica je mogla da se odvije sasvim drugacije. PSV pogadja okvir gola na 0:0 iz mrtve sanse, te 15ak minuta kasnije Skeli se provlaci da ne dobije opet crveni karton, verujem da bi neke sudije pale pod pritiskom i iskljucile ga iz igre. Svakako mora sa deckom da se radi na psiholoskom nivou.

Posted
12 hours ago, NikolaTest said:

Kad se vracaju Saka i Martineli da osvojimo bar ovu pisljivu Ligu sampiona 😄

Verovatno u Aprilu.

5 hours ago, Milaraki said:

Znacice ova pobeda na samopouzdanju, nadam se pobedi u Mancesteru gde nece biti nimalo lako.

Inace, utakmica je mogla da se odvije sasvim drugacije. PSV pogadja okvir gola na 0:0 iz mrtve sanse, te 15ak minuta kasnije Skeli se provlaci da ne dobije opet crveni karton, verujem da bi neke sudije pale pod pritiskom i iskljucile ga iz igre. Svakako mora sa deckom da se radi na psiholoskom nivou.

Ne mislim da bi utakmica otišla u drugom smeru da su realizovali onu priliku,ali svakako bi to bio slučaj da je Skeli dobio drugi žuti,iako je već tada rezultat bio 0:2.Mali igra srcem i ponekad preteruje.Ozbiljan potencijal i baš je siguran na lopti.Jbg,ona greška protiv WH-a se događa.

Inače,prvi favorit da nasledi Edua je Andrea Berta koji je obavljao posao sportskog direktora u Atletiko Madridu.Nemam ništa protiv.Čovek bi doneo iskustvo.Mislim da je to bolje rešenje od Rosickog ili tako nekog.Ipak ovaj ima ozbiljne veze i velike transfere,iako nisu svi bili sjajni.

Posted
1 hour ago, sasha arsenal said:

Raja je jedan od najboljih golmana u ligi.

Inače,Berta je blizu potpisa.

Izvadio je stvari u drugom poluvremenu, ali ocajna reakcija kod slobodnog udarca, bas amaterski ga je primio.

Protiv nikad slabijeg Junajteda, kome pride fali deset igraca i koji izlazi prvi put ove sezone sa ovom odbranom, mi nismo u stanju da napravimo stopostotnu sansu, zaista mentalitet sa izucavanje.

Mali Envaneri bi po povratku Sake mogao da preuzme Edegarovu ulogu na nekim utakmicama s obzirom da kapiten igra neprepoznatljivo ove sezone u PL, fale ti njegovi golovi nakon povratnih lopti sa krila na 16m, a nije se proslavio ni asistirajuci. Veceras je imao sansu za pobedu u 90. ali uputio je jedan alibi sut po zemlji.

• Like 2
Posted

Arsenal sa Artetom ima da uzme PL titulu na Sv. Nikad, a mozda ni tada. Ako se namucis da izvuces poen protiv trulog Uniteda, onda ni ne zasluzujes titulu. Ovo je cetvrta sezona koju su sjajno poceli i zasrali na kraju sezone.

Posted
1 hour ago, DJORDJE said:

Arsenal sa Artetom ima da uzme PL titulu na Sv. Nikad, a mozda ni tada. Ako se namucis da izvuces poen protiv trulog Uniteda, onda ni ne zasluzujes titulu. Ovo je cetvrta sezona koju su sjajno poceli i zasrali na kraju sezone.

Samo su jednu sjajno počeli a zasrali na kraju.Prošle sezone su odigrali drugi deo vrhunski.Ove igraju celu loše iz više razloga.

Ne mislim da je samo Arteta kriv za loše rezultate ove sezone.Ima i do njega,pogotovo kada je Odegard odsustvovao,ali generalno ništa nije kako treba od samog starta.

Iskreno,ne znam koga bih sada doveo da donese nešto više.

• Like 1
Posted

Arteta je kompleksas, sa idejom da je nekakav misteriozni genije sa kojim  niko ne moze da se nosi.
I na konto toga, stvorio se neki drive, podigo vas je, igraci su se podigli. Nije on neznalica, zna on fudbala.
Ali tesko cete preko linije sa njim.

Ovo kako se vama raspala igra ove sezone je maltene neverovatno. Pocevsi od toga da ste se utripovalo da pobedjujete na korne.
Ocekivao sam da cete ove godine do titule. Bas ste veliko razocarenje.

Glupo je da kazem da ste vece razocarenje od United koji ne znam da l je 12ti ili 15ti, ili 16ti (strah me da pogledam tabelicu).
Ali kad pogledas kontekst, u smislu startne pozicije, iz kakve strukture je krenuo Arsenal ove godine, a u kakvom haosu je United.. nije to mnogo ista bolje. Za United pitanje da li sada mozes da kazes i da se underachieve-uje s obzirom an sastav (defanizvnu liniju su nam igrali juce De Ligt, Heaven i Lindelof u jednom momentu. I to Lindelof koji poslednjih 15meseci vise povredjen nego zdrav). Vi bas underachieve-ujete. Bez nekog konkretnog razloga, osim do sopstvenog glupiranja...

Posted
20 minutes ago, sasha arsenal said:

Samo su jednu sjajno počeli a zasrali na kraju.Prošle sezone su odigrali drugi deo vrhunski.Ove igraju celu loše iz više razloga.

Ne mislim da je samo Arteta kriv za loše rezultate ove sezone.Ima i do njega,pogotovo kada je Odegard odsustvovao,ali generalno ništa nije kako treba od samog starta.

Iskreno,ne znam koga bih sada doveo da donese nešto više.

Prosle sezone City je odigrao zavrsnjicu vrhunski, zato su i uzeli titulu. Arteta je za cetiri godine potrosio 650 miliona funti na igrace , gubitak jednog  , pa makar to bio i Odegard, ne bi smeo da ga izbaci iz trke za titulu. Jednostavno, like je gubitnik, u odsudnim trenutcima donosi pogresne odluke, nema iskustva i znanje kako da motivise tim u zavrsetku sezone. 

Posted
1 hour ago, BattleBender said:

Arteta je kompleksas, sa idejom da je nekakav misteriozni genije sa kojim  niko ne moze da se nosi.
I na konto toga, stvorio se neki drive, podigo vas je, igraci su se podigli. Nije on neznalica, zna on fudbala.
Ali tesko cete preko linije sa njim.

Ovo kako se vama raspala igra ove sezone je maltene neverovatno. Pocevsi od toga da ste se utripovalo da pobedjujete na korne.
Ocekivao sam da cete ove godine do titule. Bas ste veliko razocarenje.

Glupo je da kazem da ste vece razocarenje od United koji ne znam da l je 12ti ili 15ti, ili 16ti (strah me da pogledam tabelicu).
Ali kad pogledas kontekst, u smislu startne pozicije, iz kakve strukture je krenuo Arsenal ove godine, a u kakvom haosu je United.. nije to mnogo ista bolje. Za United pitanje da li sada mozes da kazes i da se underachieve-uje s obzirom an sastav (defanizvnu liniju su nam igrali juce De Ligt, Heaven i Lindelof u jednom momentu. I to Lindelof koji poslednjih 15meseci vise povredjen nego zdrav). Vi bas underachieve-ujete. Bez nekog konkretnog razloga, osim do sopstvenog glupiranja...

Krenimo od starta sezone gde je kompletna odbrana bila povređena,doduše ne svi u isto vreme,pa se krpilo kako se moglo,a ova ekipa je verovatno najbolje pokrivena u Evropi u tom segmentu.I to je potrajalo sve do posle utakmice sa Liverpulom u kojoj se nije ostvarila pobeda upravo zbog povreda tokom utakmice.Onda kreće suđenje zbog kojeg se gube bodovi protiv Brajtona i Sitija.Hajde i to se nekako preguralo uz dostižnu prednost Liverpula.E kada se kompletan napad(Saka,Martineli i Žezus) povredio onda više nije imalo nade.Ustvari,imalo je ali u prelaznom roku uprava je odlučila da ne kupuje. I tu su sezonu pustili niz vodu.Onda se povredio i Haverc.Pa uzmi Slotu Salaha,Žotu,Dijaza i Gapka.Misliš da se ne bi osetilo?Vidimo na šta liči Pepova ekipa bez jednog igrača.

E sad,nije baš da je samo to doprinelo lošim rezultatima.Namerno gore nisam pomenuo Odegarda i njegovo odsustvo jer je tu Arteta najviše pogrešio.Imaš vrhunskog talenta koji se odlično uklapa u sistem koji zamišljaš i ti mu ne pružaš priliku pa se odučiješ za neke alternative u vidu Haverca,Merina i Trosara.

Greši Mikel dosta ali,možda sporije,te greške vremenom i ispravi.Voli kontrolu nad utakmicom i tu se gube mnoge stvari.

Arsenalu kada je kompletan nedostaje napadač i levo krilo kako bi bio tim za najveće domete.Ja sam verovao da se ove godine osvaja titula i bez dodatnih pojačanja ali jbg,gore pomenute stvari su uticale da se to ne ostvari.

1 hour ago, DJORDJE said:

Prosle sezone City je odigrao zavrsnjicu vrhunski, zato su i uzeli titulu. Arteta je za cetiri godine potrosio 650 miliona funti na igrace , gubitak jednog  , pa makar to bio i Odegard, ne bi smeo da ga izbaci iz trke za titulu. Jednostavno, like je gubitnik, u odsudnim trenutcima donosi pogresne odluke, nema iskustva i znanje kako da motivise tim u zavrsetku sezone. 

Koliko su potrošili Junajted i Čelsi?Hajde ni to nije bitno.Sećaš se na šta je ličio klub pre njegovog dolaska.Kada se gostovalo ekipama iz top 6  bilo je pitanje koliko će golova da prime.Možda se fokusirao previše na odbranu ali od raspada napravio je najbolju zadnju liniju u ligi.

Ne bih ga dirao do kraja sledeće sezone pa onda možemo da pričamo da li moze da vodi ekipu do najvažnijih titula.

• Like 1
Posted
42 minutes ago, sasha arsenal said:

Koliko su potrošili Junajted i Čelsi?Hajde ni to nije bitno.Sećaš se na šta je ličio klub pre njegovog dolaska.Kada se gostovalo ekipama iz top 6  bilo je pitanje koliko će golova da prime.Možda se fokusirao previše na odbranu ali od raspada napravio je najbolju zadnju liniju u ligi.

Ne bih ga dirao do kraja sledeće sezone pa onda možemo da pričamo da li moze da vodi ekipu do najvažnijih titula.

Ako je poenta da ima gorih onda ima, mada Chelsea je ipak uzeo LS, i da ona budaletina nije dala otkaz Tuchelu,  uzeli bi jos nesto. Slazem se da ne treba menjati ni trenere svake godine, ali mislim da Arteta nema kapaciteta da vodi tim ovog kalibra. Ipak je to prvi tim koji vodi, a obicno se ne pocinje od tog nivoa.

Posted

Odlican posao radi Arteta. Prelako se zaboravlja gde je bio Arsenal pre njega, tacnije kad je poslednji put bio konkurent za titulu. Izgradio je identitet stila igre, i Arsenal je ponovo prepoznatljiv po svom fudbalu. Ove godine se bas izmalerisalo sa povredama. 

Jedina zamerka je to sto ume da zaigra ziheraski fudbal kad povede protiv jacih timova i to mu se rezultatski obijalo o glavu. Verujem da ce to ispraviti, jer mi izgleda kao neko ko je predan trenerskom poslu i spreman na ucenje iz gresaka.

Svakako ga treba zadrazati i ispostovati jos koju sezonu. Nije ni Klop u prvih par sezona uzeo bitan trofej, a Arsenalova filozofija razvoja kluba je ista kao Liverpulova kupovina neafirmisanih igraca i njihov razvoj, a ne instant uspeh, sve, sad i odmah kao kod Sitija, Celsija.

• Like 1