Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, McLeod said:

Merino napadac i danas hahaha

Jebem ti koje je ovo ludilo mozga.

Očekivao sam Trosara ponovo.On se prošle sezone odlično uklapao kao napadač kada je Haverc bio povređen.

Posted (edited)

Ide Arteta na taj hajp. Ima Merino definitivno osecaj da se postavi u nekim situacijama, ali ce igra u napadu ispastati jer ce Merino svojim kretanjem i napadanjem praznog prostora delovati kao amater, nadajmo se da ce na krilima samopouzdanja bolje konvertovati eventualne sanse od Haverca i Zezusa, bar to nije tesko.

Edited by Milaraki
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, Milaraki said:

Ide Arteta na taj hajp. Ima Merino definitivno osecaj da se postavi u nekim situacijama, ali ce igra u napadu ispastati jer ce Merino svojim kretanjem i napadanjem praznog prostora delovati kao amater, nadajmo se da ce na krilima samopouzdanja bolje konvertovati eventualne sanse od Haverca i Zezusa, bar to nije tesko.

Upravo toga se i plašim,iako zna da se snađe unutar 16m.

Posted

Kakav cirkus....pa ovo je nešto najgore što sam video od neke Arsenalove ekipe.Odegard do ulaska Sterlinga najgori na terenu.

Bolje da se titula odmah reši.Plaši i mesto u top 5.Znam da su ovo teške reči ali to zaista u ovom trenutku mislim.

I da,Parti je doktor!Najbolji igrač u klubu.Ako ga puste na kraju sezone,onda su ...