Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, We lose every week said:

ohoho....šta je ovo...Lopez is playing hard to get

Sad ispada kao da sam general poslije usred bitke ali ne čudi me ni najmanje, kvota na njega bila je suluda, pa makar set da uzme.

Posted

Ne bi me iznenadilo da ovo Rafi bude najteži meč do kraja, bukvalno se provukao za poen-dva u TB.

1000 pobeda :Hail:

Ali je li moguće da Lopez ima 39 godina već :classic_ohmy:

• Like 1
Posted
6 hours ago, Crni Bombarder said:

Rafa ima 34..lete godine..a kao da je juce bilo

123356155_2829657120597439_6642298299919

Feli je ovde zenstveniji od Morezmo :classic_biggrin:

Meni se prvo učinilo da je ona pa pomislih kakve veze ima s Rafom, mora da su dve različite slike :classic_laugh:

• Ha-ha 1
Posted

Vrhunski. Bas nisam ocekivao ovakav rezultat, narocito posle onakvog prvog seta.

Igra kao les od restarta, nisam mislio da moze da dobije protivnika u ovakvoj formi, ali ispostavilo se da jos ima tenisa u njemu.

Rubljov nek ostane kralj ATP 250 turnira u Botevgradu, ovi sa 4 cifre su ipak za neke malo ozbiljnije glave.

Posted

Bravo za Stana, odlicno je odigrao sinoc. Uspeo je da iznervira Rublova, a onda ovaj izgleda kao potpuni psihopata 😄  

Bilo bi lepo da drmne i Zvereva

Posted
4 hours ago, Abudžaba Dabila said:

Delgado na tenisu :classic_ohmy:

:thumbup:

Mate Miso, ti li si ?

Veeeeeeeoma retko napisem neki post na tenisu, jos redje nego sto pogledam neki mec, od propadanja TIpse nije mi to to 😞  

Posted
12 minutes ago, delgado said:

Mate Miso, ti li si ?

Veeeeeeeoma retko napisem neki post na tenisu, jos redje nego sto pogledam neki mec, od propadanja TIpse nije mi to to 😞  

Da, to sam ja :)

Razumijem barem donekle taj osjećaj...nadam se da će uskoro isplivati neka dostojna zamjena Janku.

Ako se mene pita, ti šišaš/šišao si sve fanove nekog od igrača na forumu (uključujući Boxy, a i lako je biti Federerov fan :P), ali si i jedan od rijetkih true fanova.

• Love 1