40Wins Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 8 minutes ago, deez nuts. said: Klasican Q/MAGA pacijent. Auh kakav meltdown konzervativaca na redditu. Koji redit citas? Sto bi rekao Toma Nikolic: Dajte mi broj od tih socijalnih mreza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 udji u r/conservative i uzivaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Svaki put, kada drzava ponavlja tabulaciju glasova i odlaze objavu rezultata, Demsi pobede golom u 90' 🤔 https://i.4cdn.org/pol/1668512391120927.png 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Ma te demokrate svuda imaju svoje ljude... Jadni republikanci, šta im rade... Tamo su gori izborni uslovi nego u Srbiji...Sent from my SM-A525F using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 1 hour ago, RatzenStadt said: Svaki put, kada drzava ponavlja tabulaciju glasova i odlaze objavu rezultata, Demsi pobede golom u 90' 🤔 https://i.4cdn.org/pol/1668512391120927.png Aha pa je Al Gor tako postao 43 presednik 2000god 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 (edited) Trampu izgleda pada, a Desantisu raste rejting među republikancima u 4 ključne države - Ajovi, Nju Hempširu, Floridi i Džoržiji. Edited November 15, 2022 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 I na nacionalnom nivou Desantis trenutno stoji bolje od Trampa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 On je bas namerio da bude najveci luzer medju luzerima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 U sustini mene bas briga ko je predsjednik SAD, ko god da bude nece se nesto mnogo promijeniti. Narod je vec podijeljen. Kako se meni cini, republikanci su mahom bijelci iz ruralnih dijelova, farmeri, kao iz filmova o Divljem Zapadu, a demokrate su po velikim gradovima, radnicka klasa. To o glasacima, politicari su uglavnom ogrezli u korupciju, podjednako na obje strane. Tu nema nikakve razlike. Licno Tramp je meni bio zabavan i cijenim sto nije zapoceo niti jedan rat. Za novi pokusaj, gdje ce 2024 imati 78 godina, mislim da je besmislen. Idi igraj golf, valjaj se po krevetu sa Melanijom dok jos mozes i uzivaj u zivotu i ne blamiraj se. Primjer Bidena i Trampa bi mogao da bude razlog da se ogranice kandidati za predsjednika na neke godine, npr max 70 ili ce na kraju doci starac Foco od stotinu ljeta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Ako su Trump i Biden, sa 4 godine razlike u civotu, najbolje sto USA moze da ponudi svetu ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 1 minute ago, Kronostime said: Ako su Trump i Biden, sa 4 godine razlike u civotu, najbolje sto USA moze da ponudi svetu ...... Onda mos' misliti celokupnu situaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Izgleda da je generalno kriza lidera u cijelom svijetu, rijetko ko posten i normalna se bavi politikom. Npr Boris Dzonson, dovoljno je da ga vidis (ko Marina). Nekada kada se politicaru pronadje da je imao svalerku karijera je zavrsena, dok sada razvratnici vladaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 23 minutes ago, Kronostime said: Ako su Trump i Biden, sa 4 godine razlike u civotu, najbolje sto USA moze da ponudi svetu ...... Meni Tramp deluje kao 20 godina mladji. To ti je kad imaš mladu ženu, podmladi te automatski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 3 minutes ago, Constantin said: Meni Tramp deluje kao 20 godina mladji. To ti je kad imaš mladu ženu, podmladi te automatski. Meni je moja baka uvek govorila da mogu da biram, hocu biti 'ispeglana' i bucmasta, ili mrsava i naborana 😄 Doduse, ona nije znala za nove tehnologije botoksa, filera, suncanja na lampu i farbanje koze, liposukcije... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 25 minutes ago, Baby said: Meni je moja baka uvek govorila da mogu da biram, hocu biti 'ispeglana' i bucmasta, ili mrsava i naborana 😄 Doduse, ona nije znala za nove tehnologije botoksa, filera, suncanja na lampu i farbanje koze, liposukcije... Pa sad...koliko možeš da biraš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 1 hour ago, Constantin said: Pa sad...koliko možeš da biraš? Da budem bucmasta i zguzvana 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts