Jump to content

Izbori u USA  

51 members have voted

1. 1. Za koga biste glasali na predsednickim izborima u USA

2. 2. Sta mislite ko ce pobediti na predsednickim izborima u USA

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/03/2020 at 11:00 AM

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Zvezdinho said:

Jbt ladno ce ona sto glumi cistacicu u Kursadzijama moci da se pohvali da je plesala sa americkim predsednikom :lol_2:

Ti mu vec preborjao glasove. 🙂

🛒

Posted (edited)

Vec neke brojke idu u Bajdenu u korist, ajd ko da nismo znali  al ajd. Procentualno manje belaca je glasalo u odnosu na prosle izbore . Valjda za 5 posto vise fakultetski obrazovanih je glasalo u odnosu na prosle izbore i mali rast najstarijih glasaca koji su po anketama naklonjeni vise Bajdenu.

Edited by Zvezdinho
Posted
5 minutes ago, Zvezdinho said:

Vec neke brojke idu u Bajdenu u korist, ajd ko da nismo znali  al ajd. Procentualno manje belaca je glasalo u odnosu na prosle izbore . Valjda za 5 posto vise fakultetski obrazovanih je glasalo u odnosu na prosle izbore i mali rast najstarijih glasaca koji su po anketama naklonjeni vise Bajdenu.

Pogledaj brojke ponovo, kazu da je u mail-in glasanju rekordan broj. Neki su cak dali izjaviti da je taj broj veci nego odziv proslog puta. 🙂

Nemam pojma, ali mene glava ne boli. 🙂 Tequila je resenje.

• Like 1
Posted

Stigle prve brojke sa nekih biralista u Indijani i Kentakiju. Nista ne znaci posebno sto se misli da Tramp uzima Indijanu, vodi Tramp ali to je mali broj glasova.

Posted (edited)

Izvinjavam se sto ulecem u diskusiju onako "sa strane" - no zivim u USA. Najiskrenije, manje me brine ko ce pobediti nego sa koliko %.

Bilo ko da pobedi sa 60 ili vise %, moj zivot se nece bitno promeniti.

Malo verovatno.

Ako bude 49/51, plasim se optuzbi za prevaru i nereda na ulicama. Ako bila koja strana pocne da divlja i razbija, e, to bi vec i na mene licno uticalo.

Iselio sam iz SFRJ, Tito se jos nije propisno ni ohladio, ali se ovako neprijatno nisam osecao tokom izbora nikada ranije.

Edited by zoran59
  • Like 5
Posted
Nadajmo se da jednog od kandidata neće izdati srce od uzbuđenja dok čeka rezultate.

Ima li neka kvota da naredni predsednik neće dočekati kraj mandata?
Napravi pool. [emoji14]

Sent from my LM-G710VM using Tapatalk

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Slabiji rezultati Trampa u republikanskim okruzima na Floridi i ako ce u tim okruzima da pobedi , za nekoliko posto u odnosu na prosle izbore. Navodno Trampov izborni stab ocekuje bolje rezultate u demokratski orjentisanom Majami okrugu u odnosu na prosle izbore.

Edited by Zvezdinho
Posted

Morace bolje Tramp na Floridi od ovoga sto je sada trend ako hoce da ostane u igri, slabiji su mu razultati u odnosu na prosle izbore u za sada prebrojanim okruzima, a Bajdenu bolji u odnosu na Hilari za sad.

Posted

Trump dobija! Ako sam se zezno častim se se ručkom u afgani restoranu.

Sent from my LM-G710VM using Tapatalk

• Like 1
Posted

Gotova je Florida. Iako je u nekik okruzima bio bolji, bice da ce Miami Dade doci glave Bajdenu. Losije nego sto je planirano. Easy win za repse.

Posted
3 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Bas nestvarno mnogo glasova uzeo u Miami Dadeu. 140k vec ima vise.

Mnogo bolji rezultati u odnosu na 2016, kao sto su ocekivali iz Trampovog izbornog staba.

Posted

Polako, jos je rano za floridu, bice napeto do kraja. Bajden je podbacio u gradu majamiju ali je bolji u drugim gradovima. Tek smo na 60 posto prebrojanih, a razlika je ispod 1%

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...