Gudura Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Zablistao Radonja na pocetku drugog sa petorkom Uskokovic-Lazic-Dobric-Kuzmic i naravno Simonovic., ko da kos da mu umre majka🤪 Nije ni Radonja vise pri sebi🙄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 1 minute ago, Ridji said: Čudite se za Simonovicevu minutažu, pa ko je druga opcija na poziciji 4 (s obzirom da je Rit bio bolestan inda se tek vratio pa opet povredi)? Jebeni Kuridza! Tako da je u principu biranje manje katastrofe od dva. A u toj situaciji Simonović je ipak za nijansu manji krš. Ne znam bas da li je manja katastrofa. Simon je toliko los u odbrani da ja nemam reci, MJK je ocajan u individualnoj ali u timskoj odbrani koliko toliko moze nekako da prodje. Simon ni u jednoj varjanti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Radonja odlazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Rekoh ja odmah da ovde neizvesnosti neće biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 samo sipaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) jebo nas Pao jebeni...pojavili smo se ovde kao preparirani. Edited March 21, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ubise nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Odjavljujem se ljudi, ne mogu vise ovo. Poslao bih ih kuci vozom Beograd-Bar,i to ne kuset kolima Edited March 21, 2021 by Kosjan Willavić 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ovaj razglas ima ruke 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Branimo +41. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Hahah, faul u napadu. Ovo stvarno ne vredi gledati. Prvo sam sklonio rakiju, a sad ću i pivo. Ne valja trošiti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 17 minutes ago, Perkos2 said: Moram da pitam gde vi vidite navijače? Ja sam uveren da puštaju na razglasu i to prilicno bučno a da u dvorani nema vise od 100ljudi Je l su ove ruke što navijaju ispred kamere sa razglasa ili? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Eno ih ispod kamere navijači, ipak su tu! Mi se predali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Sad su počeli da puštaju kontakte, na +23. Smrdljivci najobičniji. Do sad su pogled svirali... Edited March 21, 2021 by Issey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 17 minutes ago, Perkos2 said: Moram da pitam gde vi vidite navijače? Ja sam uveren da puštaju na razglasu i to prilicno bučno a da u dvorani nema vise od 100ljudi Pa ove ruke sto iskaču ispred kamere. A i kad bude kamera sa terena onda se vidi publika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Just now, Perkos2 said: Eno ih ispod kamere navijači, ipak su tu! Mi se predali Pa normalno da ih ima i da su ih stavili sve na tribinu na kojoj snima kamera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ja prestao gledati kad sam vidio startnu petorku u drugom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ja sam verovao u ovaj tim i Radonju. Buducnost nas je unistila, razmontirala, deklasirala, a mi smo skinuli gace i mrdali guzicama, da im bude jos sladje. DEKLASIRANJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Kakva je igracina Ejam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) О суђењу је овде излишно говорити. Међутим, само се надам и молим Бога да, шта год се десило ове сезоне, у следећој нећемо гледати бивше кошаркаше, хаварисане полупроизводе и квази-набријане пензосе попут Кузмића, Нока, Симоновића, Куриџе, Колома и сличних. Да прво доведемо 12 здравих и спремних кошаркаша, па да видимо где смо. Овако се не исплати. Сад смо себи резервисали и евентуалну плејоф серију овде. Ово вечерас је шетња кроз парк шта ће се тада судити. Edited March 21, 2021 by Сандро Лаки Ђентиле 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Sad nam se više isplati da izgubimo 20:0 službeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Nespremni smo ušli u meč i nema šta da sad pametujemo nego da se spremamo za plej off. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Nemojte da samo sudije budu krive za poraz. Ovo što mi igramo, već duže vreme ne liči ni na šta. Bitno je da smo se otarasili viška igrača i sad imamo one koji su dobri za Zvezdu. Jebo ih i Kuridža i Kuzmić i Simonović i Lazić... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Vadi Lojda. Umreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Just now, Ulicni basketas said: Bitno je da smo se otarasili viška igrača ima tu jos 2-3 igraca koji kao nesto umeju, ali eto vidis da veceras ne donose prevagu pa daj i njih da rasteramo, da vecu sansu dobiju uskokovic, radnovi i sin borisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts