Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, svarozicslo said:

To se i ja često pitam. Izvedi i ekipu, nek bude 20:0, ali pošalješ poruku.

Palo to i meni na pamet, ali onda definitivno izgubis 1. mesto pred play off. Igraju oni jos protiv Mornara, nije sve gotovo ako izgubimo veceras.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, NMX said:

Ma da li se bune za ovaj 3. faul Zorana NIkolića :lol_2:

Debeli Miloje se stalno buni, nabi covek protivnika laktom u vugla i on kaze ovo nije faul. Doduse i njemu su to dozvoljavali da radi, pa ne zna covek da to nije dozvoljeno po pravilima.

Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Palo to i meni na pamet, ali onda definitivno izgubis 1. mesto pred play off. Igraju oni jos protiv Mornara, nije sve gotovo ako izgubimo veceras.

Je*** prvo mesto, ako je svaki put ovakvo suđenje. A pošalje se poruka "igrajte sami".

Mi jesmo očajni, ali i da igramo dobro, pitanje je da li smo toliko dobri da ispeglamo i suđenje na njihovoj strani.

• Like 1
Posted
Just now, svarozicslo said:

Je*** prvo mesto, ako je svaki put ovakvo suđenje. A pošalje se poruka "igrajte sami".

Mi jesmo očajni, ali i da igramo dobro, pitanje je da li smo toliko dobri da ispeglamo i suđenje na njihovoj strani.

Jebe se svima njima za poruku.

• Like 2
Posted

Sve nam sude jbt, 3 sekunde, duplu, najblaži kontakt, mrki pogled... Stvarno teško za gledanje. Plus Kuridža da dosoli muku...

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...